Widok

LEKARZ RODZINNY PRZYCHODNIA Gdynia Dąbrówka - kto???

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny korzystające z tej przychodni proszę doradźcie którego lekarza rodzinnego wybrać. Muszę się w końcu przepisać z Rumi bo to jednak daleko. Nie chodzę często do lekarza, ale to musi być ktoś kto jest w miarę zaangażowany w stan swojego pacjenta, zbada go na wizycie i jak trzeba da skierowanie czy zwolnienie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hopek
w sumie każda lekarka rodzinna w przychodni na Dabrowie jest godna polecenia :) wszystkie sa miłe i są dobrymi specjalistami :)
Ja należę do Rosińskiej - Śledź i jestem bardzo zadowolona, ale nie wiem czy jeszcze można się do niej zapisać bo jest dość obleganym lekarzem
mąż należy do Sakowicz- Tomczyk i tez zadowolony. Byłam niej raz jak mojej nie było i bardzo konkretna z niej lekarka. Jeżeli bym rezygnowała z Rosińskiej to bym szła do niej :)

a i moja babcia należy do Sabramowicz, tez sobie chwali :)
w ogóle przychodnia na Dabrowie jest godna polecenia i ma wielu dobrych specjalistów :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dzięki to już coś :) mój mąż należy do dr. Paul, taka młoda i mąż mówi, że nie specjalnie zaangażowana, a te nazwiska co wymieniłaś są dla mnie zupełnie obce więc na pewno spróbuję do któregoś z nich się zapisać; a przychodnia tak jest super, od dawna korzystam z różnych specjalistów tam, nawet do onkologa dostałam się dosłownie "z ulicy" więc teraz czas na rodzinnego w tym miejscu, jeszcze raz bardzo dziękuję za opinię
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja Paul nie znam, ale ona chyba jest najmłodsza tam stażem
bo te co ci napisałam to już są tam od lat :)

jak jesteś chora albo źle się czujesz to u tych lekarek co ci napisałam wcześniej nie musisz żebrac o zwolnienie. I ja nie miałam żadnych problemów żeby dostać skierowania na badania :) pozostali z mojej rodziny również :)

a do pediatry uczęszczasz? Jakby co to polecam Korzecką Longinę ( moje 2 córy należą do niej). ale również Galińska jest ok. to nasza sąsiadka i w razie problemów idziemy po pomoc do niej :) a również przyjmuje w przychodni Dąbrowa-Dąbrówka :)

pozdrawiam
Ja należę do dr. Sakowicz-Tomczak - super fachowiec, nie szczędzi skierowan na badania, dokładnie ogląda, osłuchuje itp. ale zawsze ma mega kolejki. Godzina- półtorej opóźnienia to norma. Plusem jest to, że jak Cie bada to poświęca Ci tyle czasu ile potrzebujesz. Przepisuje sporo leków.
Byłam też u dr. Śledz - sprawiła na mnie wrażenie profesjonalnej. Bylam kilka razu, nigdy nie było wiekszych opóźnień (powyżej 20min). Dostałam receptę na podstawowe leki (w sensie bez dodatkowych typu p/alergiczne, wspomagające itp)
oj tak, do Sakowicz wiecznie kolejka . godzina, półtora opóźnienia ;)

zawsze się śmiałam, że u niej to jak w wojsku ;) bo wywołuje pacjenta krzycząc z gabinetu godzinę, na którą się wchodzi :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
pediatry jeszcze nie potrzebuję, ale w przyszłości na pewno będę szukała więc opinie też mile widziane :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry