Widok

LIPCOWE I SIERPNIOWE GRUBASKI 24 WRZEŚNIÓWKI 13

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
nowy:-)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czesć mamuśki!

co do bóli brzucha, jeśli są one regularne i czeste w ciągu godziny wtedy należy sie przejmować, wkurza mnie juz to nastraszanie dziewczyn za każdym lekkim ukłuciem lecenie do lekarza! macica sie rozciaga, wiec normalne jest jeśli odczujemy lekki ból który po chwili przechodzi!ja odkad siedze tutaj na forum to jestem jakaś taka wystraszona i wszystkim sie przejmuje i załuje czasem, bo ciąża to piękny okres (narazie:Dkiedy nic nas jeszcze nie boli)i nie mam zamiaru siedziec i sie zamartwiac, normalne ze chce zeby było wszystko dobrze, ale ten stres i nerwy nie mają dobrego wpływu na dzidzie :))

a jeśli chodzi o siare to mi też tak leci od 2tyg i w kratke hehe raz leci a za dwa dni cisza i tak na zmiane :))

Ja już miałam mokro z 2 tygodnie temu tak przez 2-3 dni a teraz mi przeszło. Dzisiaj byłam u gina i okazało się że wynik jak na ciążę to mam super więc się uspokoiłam bo wszystko jest w porządku i te bóle i ten twardawy brzuch więc jestem prawie w pełni szczęścia- pełnie osiągne mam nadzieję w czwartek jak pójdę na usg i dowiem się co tam się kryje.
image
hej dziewczyny :)
czy którejś z was też zaczęła lecieć siara?? bo dziś siedząc sobie poczułam że mi morko w brodawkę i zauwazyłam plamę na piżamie w miejscu brodawki, no i ona też była mokra, to ta siara tak szybko zaczyna się saczyć??

nie spotkamy się, nie ma to szans ;)

z błahego powodu...obecnie mieszkam na Śląsku, chociaż babcia zadała mi ostatnio pytanie czy nie przyjadę rodzić do Trójmiasta...

moze sie spotkamy na sali porodowej :-) hahhaha
najadłam sie sphagetti

ostatnio przez 2 wizyty cały czas 2 wrzesień i ani drgnie; na poczatku było na 10 września

Z tego co zrozumiałam to idziesz w srode do ginka. Moze Ci się odrobine tez zmieni data porodu.
ciekawe, jakie bedzie lato, oby nie za upalne zebysmy się za bardzo nie meczyły.

ja mam na 2 września własnie

na 8 lub 9 września. Chociaż teraz jak byłam na Usg to ponoc juz sie zmienił na 2 wrzesnia. Moja siostra miała tez termin na 9 wrzesnia a urodziła 27 sierpnia.
a Ty?

a na kiedy masz termin??

dzięki małaaa
a ja uwielbiam kupować w necie

jak widze po naszych suwaczkach to obie mamy dokładnie 14 tydzień, 6 dni. Dziwne tylko, ze Ci zostało 176 dni do porodu, a mi 183 :-)
tydzien temu byłam na USG i powiedział mi ginek, że szkrab ma 7,5 cm. i ze niekt,óre kobiety juz w 15 tyg. odczuwaja takie łaskotanie. Ciekawe ...

ale jak przed Tobą?? przecież na suwaczku masz dokładnie to samo co ja...

ja nic nie czuję-to jeszcze za wcześnie, brzuszka nawet za bardzo nie mam ;)

idę w środę na wizytę to zobaczymy ale myślę że na płeć to jeszcze co najmniej 3 tyg.trzeba bedzie poczekać

wiper,
a ty juz odczuwasz jakies ruchy? czy ginekolog powiedział kiedy bedzie mógł okreslic płeć dziecka? Z tego co widze to jesteś tydzien przede mną.

ja jakoś na allegro nie lubię kupować...wolę pomacać wszystko osobiście ;)

oj kuszą kuszą, wlasnie przed chwila wygralam kolejna aukcje na allegro (body+kaftanik) ;)

Evak - gratki z okazji wejscia w 5miesiac :)))))

ubranka kusza ;) ja też mam pare bodziaków i spioszków

znowu cisza...
A może jednak dzisiaj się dowiem czy to będzie chłopiec czy dziewczynka...
Już nie mogę się opanować żeby kupić coś z ubranek, najlepiej jak nie oglądam, bo jak widzę to lewo się powstrzymuję

acha

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry