Widok

LIPCOWE I SIERPNIOWE GRUBASKI 24 WRZEŚNIÓWKI 13

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
nowy:-)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nowy dla mnie?

Byłam na klinicznej i serce małego bije, na ruchy mam jeszcze poczekać .

Jutro jade na patologię ciąży bo dzisiaj nie było miejsc i zostaje tam na badania wszystkie, zrobią mi tam USG więc 11 marca już nie idę na USG planowane.Najprawdopodobniej założą szew na szyjkę bo jest dość krótka część pochwowa ma niecały centymetr.
Z jednej strony cieszę się bo w szpitalu wszytko sprawdza i będę spokojniejsza ale z drugiej jak mam tam leżeć to załamuje się, licze na fajne babki na sali.

Dzieki dziewczyny za pamięć.

a i to kolejny powód żeby nie bagatelizować twarniejącego brzuszka

na pewno wszystkie badania wyjda dobrze, 3mam za to kciuki,
pewnie jak uslyszalas serduszko to troszke sie uspokoilas..?

trzymaj się Madzia - będę mocno trzymać kciuki !!!
noi cieszę się, że wszystko z dzidzią dobrze i serduszko pika ładnie :)

cieszę się że wszystko jest w miarę ok. Pobyty w szpitalu nie należą co prawda do najprzyjemniejszych, ale będą mieli oko na Ciebie i Twoją dzidzię.
Wracajcie do nas szybko i zdrowo.

no ja serca nie słyszałam ale sprzet był kiepski a lekarka mówi ze słyszała

Madzia szkoda, ze to nie gdynia bo tak bym Cie mogła odwiedzić a mieszkam na dąbrowie wiec troche daleko trolejbusem potem skm i znow pewnie tramwaj, ale mam także nadzieję, że chociaż babeczki tam bedziesz miała oki, no i badania wyjdą jak należy;) Zdrówka i powodzonka oraz pozytywnego nastawienia

dzieki szkoda ze netu nie bede tam miała :(

trzeba wniosek na bezprzewodowy i wypożyczenie laptopa wiem ,że składa się u nadzorującego ruchem na korytarzu;))

PS pewnie ze szkoda - chciałam Cie tylko pocieszyc;)

Pmadziu, trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze :) będziesz pod dobrą opieką

szok, wylądowałyśmy na drugiej stronie... :)

dzisiaj całe sniadanko zwróciłam... :/ mam nadzieje ze to taki jednorazowy wybryk, że nie bedzie się częściej powtarzał...

no to ktos nas zaniedbał:))
ja wczoraj miałam okropne bóle brzucha - ale to chyba był żołądek, miałam mdłosci.. wzdęcia i wszystko mi sie przewracało tam w środku.. dzisiaj już jest ok, ale zastanawiam sie od czego to było:(

witam...
ja juz wczoraj robilam przed swiateczne porzadki w domku i sie narobilam dzisiaj czeka mnie mycie podlog ale mam taki jakis zapal od wczoraj na sprzatanie ze szok...

wczoraj widzialam takie piekne luzeczko dla babla i nie drogie tylko ze kolol lipny bo czarny ale jak powiesze maskotki malemu to odrazu lepiej by wygladalo...
dzisiaj moj maz bedzie rozmawial z tesciowa o tym luzeczku bo to ona kupuje...

image

lolitka ja tez mam takie loty!
czasem jak mnie wezmie na sprzątanie to hoho!!

a co do łożeczka, to już planujecie kupić ? boże jak ten czas leci, to już 6mc ..

jeny, jestem glodna jak wilk, ale nie chce poki co jesc kanapeczek.... moze jakis serek homo..?

ja wczoraj znalazlam na str akpolu fajne łóżeczko, nie drewexu tylko tej drugiej firmy (cos na K....) Radek VII bodajze z szuflada :) mojemu A. tez sie spodobalo

my dostaniemy kołyske od mojej mamy bo juz kupiła.. czekamy aż ja przywiezie i z łóżeczkiem damy sobie póki co spokój, pozniej dokupimy jak kołyska bedzie już za mała, a to dobry pomysł bo czytałam ze niemowlaki lubia spac w małych ciasnych "norkach":P np w gondoli :))

pewnie czują się bezpieczniej - jak u mamusi w brzuchu ;) - coś musi w tym byc :))
ja to szukam łóżeczka z komodą z szufladami, co by na niej jakiś przewijak umiejscowić

ale to chyba na kazdym łożeczku przewijak umiescisz?
podobno trzeba go przykręcać do łożeczka?

no tak, niby na każdym, ale wolałabym na komodzie, tak jakoś mi się wydaje stabilniej, no i od razu pod wygodnie szufladka z pieluszkami, ciuszkami i innymi potrzebnymi rzeczami ... hehe taką mam wizję !! ;)))

no to szukaj i daj znac co znalazłas :) :)

głowa mnie dzisiaj cos boli.. ale to juz chyba normalne :*(

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry