Widok

****LIPCOWE I SIERPNIOWE GRUBASKI 6 :)****

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
neewww

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
u mnie w pracy bylo bardziej zaskoczenie niz spodziewanie sie ;)

mała - no ja też się nie mogę doczekać dzisiejszego usg :) Powiedziałam też w końcu w pracy szefowi.. Spodziewał się, ale chyba jednak był zaskoczony troche :) Ale spoko :))

Piri te dresowe sa super wzielabym je gdyby były dobre dla mnie

Piri fajne te ciuszki ale ja sie boje że kupię i będą za male

a ja znowu zapomniałam zrobic zdjecia brzuszka :( mam nadzieje ze dzisiaj bede pamietała ... a juz tak rosnie :)

hihi - ja przez pierwsze dwa tygodnie po tym jak się dowiedziliśmy byłam w takim szoku, że nie umiałam nawet się cieszyć - o co M miał do mnie straszne pretensje...

nic się nie martw :) Lokatorek rośnie, zaraz zacznie Ci rosnąć brzusio - jest dobrze. :))

Dziewczyny, jeśli szukacie ciążowych ciuchów to zapraszam na wyprzedaż ;)
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2393550

wiper ja mam to samo niestety ale nie martw się

Mi sie xle kojarzy bo mialam w pracy kolezanke o tym imieniu i była wredna

Aga, mam wątpliwości, bo to takie nierealne dla mnie jeszcze jest

zobaczyłam wtedy na USG i było ok, a teraz jak nie widzę to jakoś nie mogę w to uwierzyć

tylko tyle...

majeczka jeszcze :))

u nas poki co dla laseczki mamy Oleńkę (jeszcze pół roku temu była Julia i zadne inne imie, teraz jest Ola i zadne inne :)) mam nadzieje ze to juz nam sie nie zmieni)

dla facecika ja bardzo bym chciała Marcin, moj mezus srednio, on by wolal Piotr, Krzys... jeszcze mamy troszke czasu - na pewno cos wybierzemy :)

czemu oliwia ci sie zle kojarzy ? ja mam takie głupie skojarzeniu typa margaryna albo cos;/ ale nie wiem jak oliwie zdrobic, oliwka, liwia, jakos nie ciekawie.. a imie maja samo w sobie jest takim zdrobnieniem :) majcia i maja inaczej cie chyba nie da hehe :P

wiper a co Ty masz takie dziwne wątpliwości? coś jest nie halo??

Mi sie tez maja podoba narazie.

Moja rodzinka chciałaby zebym dziewczynkę nazwała Oliwia a ja nie moge słuchać tego imienia bo mi sie mega źle kojarzy

Palla u nas też Maks wchodzi w gre ;)

M miał wypadek 6 lat temu w którym zginął jego przyjaciel na którego mówiono własnie Maja i chyba ze względu na to on się zgadza na pamiątke :) a mi sie poprostu to imie podoba jest takie słodziutkie:)
ale dla chłopca zero pomysłu ;/

my wogóle nie mamy pomysłu na imię .jak nam się jakies podoba to za tydzien juz nie

Byłam u lekarza wszystko oki, lekarka byla dzisiaj mega miła, kazała brac duphaston 3 razy dziennie i nospe i lezeć

Byłam polekarzu na szybkim spacerku a teraz kuruje męża w wyrku

My dla dziewczynki Majka a dla chłopca nie wiem.. Ja bym chciała Maks ale M sie nie zgadza... a wy nic ? zadnych opcji ?

magda byłas u lekarza juz ?

my mamy dla chłopaka - M ubóstwiał swojego dziadka, był z nim bardzo mocno związany i tak się nieszczęśliwie złożyło, że był w morzu kiedy dziadek zmarł, więc nie miał nawet okazji go pożegnać - stąd imię dla chłopca. tak trochę chyba w ramach hołdu...
z dziewczynką natomiast jest problem... nasz początkowy typ jakoś w miarę upływu czasu przestał nam się podobać... i na razie nie mamy pomysłu...

wiper napewno jest
ja ciągle sie boje ze sie cos stanie ale mnie dzisiaj lekarka pocieszyła

w przyszłym tyg. to już będzie prawie 8 tydz. to mam nadzieje ze tez usłysze...w ogóle mam nadzieje ze wszystko jest ok i lokator jeszcze jest...

imiona są już w miare sprecyzowane

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry