Widok

****LIPCOWE I SIERPNIOWE MAMUSIE 2009**** 24

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
LIPIEC:
Jumelka 01.07- chłopczyk /Dominik
akmka 01.07- dziewczynka
_karolcia_pf 01.07- chłopczyk /Nikodem
effcia 07.07- chłopczyk /Adaś
Matea 09.07
kaska2308 10.07 dziewczynka /Zosia
Sasza 12.07- chłopczyk /Krzysiu
olala82 15.07- dziewczynka /Zosia
karolajnaaa 16.07 - dziewczynka
Martek 16.07- dziewczynka
gosiar 16.07- chłopczyk /Kubuś
J czy J 19.07- dziewczynka /Jagoda
MiA_2008 25.07- chłopczyk
trotka 25.07- dziewczynka /Oliwia
asior 27.07

SIERPIEŃ:
adziula 06.08 - chłopiec /Mikołaj
agutek81 06.08
jolga 07.08- dziewczynka
Ola81 07.08- dziewczynka
andziaa 10.08
bruks1983 15.08- chłopiec /Szymon
larisa 16.08
Madia 16.08
olas 18.08- dziewczynka
Asiunia81 21.08
ewa 23.08
monalizka 27.08- dziewczynka /Gabrysia
demolka 28.08
panismithowa 30.08
zora1- 30.08

link do 23
http://forum.trojmiasto.pl/act=show_topic&topic=100944&c=1&k=16
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja umieram na żebra
plecy jeszze jakos przeboleje - bo ich bol przy bolu zeber to zupelna pestka

nie wiem, moze skubaniec juz wisi do gory nogmi od 2 tygodni i mnie w zebra stopa uwiera
ale to chyba zdecydowanie za szybko

nic to
pozostaje bol
:(
My również na spacerkach oglądamy się za innymi wózkami. Rzeczywiście sporo x-landerów, ale to był nasz pierwszy wybór i jak na razie jedyny.
W maju pojedziemy jeszcze z fotelikiem który dostaniemy w celu upewnienia się, że wszystko pasuje i wtedy ostatecznie zdecydujemy.
Martek bardzo podobny wizualnie jest jeszcze wózek EL JOT( polski, cena przystępna), widziałam na żywo i bardzo fajny.
Dla mnie ważna jest duża gondolka, żeby dziecko nie cisnęło się.
MIA nie za szybko.
ja byłam u gin 30.03 i młody już był ułożony główką do dołu-ale jestem pewna, ze teraz znowu leży poprzecznie bo czuje gdzie mnie kopie a z jednej strony to mam wrażenie, że łepkiem się pcha.
Ech dziewczyny ja umieram na brzuch. Wystarczy że siądę na chwilę i od razu wszystie boki kłują i niewiadomo co jeszcze.

Zmykam zaraz do doktorka na kontrolę i mam nadzieję podejrzeć małą. Pochwalę się po powrocie:)
A potem czekam na kuriera z łóżeczkiem i pościelą :)

Miłego dnia, chyba zanosi się że będzie ładniej niż wczoraj
trzymam kciuki Marta. Daj znać jak poszło
widze że nie jestem sama z bólem pleców i żeber :/to jest nie do wytrzymania, żadna pozycja do siedzenia nie jest dobra, najlepiej jeszcze jak stoję albo leżę.
Skusiłam się w sobotę i zakupiłam pierwsze ciuszki - body :) tak na dobry początek mam nadzieje że teraz mi pójdzie łatwiej.
no wlasnie odcnosze takie wrazenie ze maly na druga polowe dnia to lubi sobie pofikac do gory nogami
a mnie dzisiaj obudziły bóle, chyba mogę to określić jako skurcze przepowiadające, sztuk 3, choć nie były to napewno te przepowiadające poród za 10-14 dni
jedno jest pewne - jestem w III trymestrze :)
czytałam, że to normalne, więc się nie denerwuję, nie były aż takie mocne, gdyby takie były przez cały poród to dałabym spokojnie radę i mogłabym nawet spać między jednym a drugim ;P
ale trwały tak ok. 3-4 minuty każdy i przerwa między jednym a drugim to 15-20 minut
też mam te skurcze nawet jak za duzo chodze albo stoje ponoc to normalne gupie uczucie takiego napiecia pozdrawiam

Witam i ja,
dopiero wróciłam z laboratorium po super glukozie. Niestety mój żołądek nie wytrzymał obciążenia 75 gr i jutro powtórka z rozrywki:/
Na szczęście mam wypić w domu i przyjechać po 2 godzinach.
Super pogoda się zrobiła, mąż wziął się za kończenie mycia okien, a ja odpoczywam na fotelu.
Ja na razie skurczy nie mam, ale czasem napina mi się brzuch jak długo chodzę.
Effcia, może spróbuj popić potem glukozę dużą ilością zimnej wody. Mnie muliło nieźle a jak sobie wodę popijałam to było dużo lepiej .

Wynik mam w normie, więc chociaż tyle dobrego.
Morfologia mi się pogarsza a ciśnienia prawie nie ma, toxo dalej tak źle jak było. Dupa.

A mała sobie bryka zadowolona i nadal jest dziewczynką :)
a my jutro idziemy na usg więc mam nadzieję,że będę mogła dopisać płeć do listy :)
postanowiłam,że jutro po usg jak poznam płec to idę na pierwsze ciuszkowe zakupy
Martek, tylko mi lekarz jak i w laboratorium zabronili popijać po glukozie, bo to podobno zachwieje wynik. Ja nawet nie mogłam się dziś z krzesełka ruszać.
Jutro jak mi będzie niedobrze to mogę max. 1 kostkę lodu possać.
Małemu dzisiejsza glukoza chy
Urwało:/
Małemu dzisiaj glukoza mniej smakowała, bo nie skakał po niej jak ostatnio.
No proszę, każdy co innego mówi. Ja mogłam pić, nawet bułkę zjeść, na spacer poszłam. No szkoda, ale z tą kostką lodu też już powinno być trochę lepiej. A cytrynę pozwolili do glukozy? Też jest trochę lepiej.
Kilka kropel mogłam dodać.
Widać co lekarz czy laboratorium to inna taktyka.
Trzymam kciuki żeby jutro było lepiej.
Martek; ale TY cały czas beirzesz antybiotyk na toxo prawda??? także chyba wszystko powinno być ok-ważne, że jesteś pod ścisłą kontrolą lekarza. dobrze, że ta glukoza wyszła ok

effcia: biedna Ty jesteś z tym ladaniem do alboratorium. Najlepiej to nie myśleć co się tam pije i raczej skupić się na czymś innym (ja tak zrobiłąm i było o niebo lepiej). Trzymam kciuki za jutro

u mnie dalej po staremu: plecy już dają znać o sobie a do nocy jeszcze tyle godz zostało
A no nie, brałam 10 dni, wyniki bez zmian i gin zarządził przerwę. Najpierw na zrobienie badań, ale myślałam że dziś mi już dalej każe brać, a on powiedział że jeszcze nie. Pewnie wie co robi :)

Ciśnienie mi skacze przez czekanie na łóżeczko, w piątek napisali że dziś wyjedzie do nas, a dziś jeszcze nie napisali że pojechało. I kurka nie wiem w końcu na co się nastawiać.

Idę sprzątać i smażyć naleśniki :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry