Widok

****LIPCOWE I SIERPNIOWE MAMUSIE 2009**** 24

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
LIPIEC:
Jumelka 01.07- chłopczyk /Dominik
akmka 01.07- dziewczynka
_karolcia_pf 01.07- chłopczyk /Nikodem
effcia 07.07- chłopczyk /Adaś
Matea 09.07
kaska2308 10.07 dziewczynka /Zosia
Sasza 12.07- chłopczyk /Krzysiu
olala82 15.07- dziewczynka /Zosia
karolajnaaa 16.07 - dziewczynka
Martek 16.07- dziewczynka
gosiar 16.07- chłopczyk /Kubuś
J czy J 19.07- dziewczynka /Jagoda
MiA_2008 25.07- chłopczyk
trotka 25.07- dziewczynka /Oliwia
asior 27.07

SIERPIEŃ:
adziula 06.08 - chłopiec /Mikołaj
agutek81 06.08
jolga 07.08- dziewczynka
Ola81 07.08- dziewczynka
andziaa 10.08
bruks1983 15.08- chłopiec /Szymon
larisa 16.08
Madia 16.08
olas 18.08- dziewczynka
Asiunia81 21.08
ewa 23.08
monalizka 27.08- dziewczynka /Gabrysia
demolka 28.08
panismithowa 30.08
zora1- 30.08

link do 23
http://forum.trojmiasto.pl/act=show_topic&topic=100944&c=1&k=16
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale prosze najmocniej :)

najlepiej podjechac do pruszcza gdanskiego - tam przy samym rondzie przy zjezdzie na obwodnice jest duzy salon BRW - tam powinni miec wszystko :)
U mnie z prasowaniem wygląda tak, że przez 2 tygodnie się zbiera a potem hurtem. Nie cierpię prasować, więc zawsze to odkładam. Ale jak już mężowi zaczyna brakować koszulek lub też ja nie mam co włożyć, to niestety trzeba się przemóc.

Przeglądałam dziś ofertę BRW w necie i nawet niektóre mebelki mi się spodobały. Jednak jak byłam w ichnim sklepie to nic nie wpadło w oko. Chyba niedługo wybiorę się ponownie i lepiej się przyjżę. Dzięki dziewczyny :)
To usiądź wygodnie w fotelu, zamknij oczy i się WCZUJ w siebie, na pewno od razu będziesz wiedzieć o co chodzi :D

Wyprasowałam ten cholerny obrus!
Gartulki Demolka :-) ale Wam zazdroszcze tych naleśniczków. Teraz bym wpałaszowałą takiego z dzemem mmm....dzisiaj w ogóle mam dzień "coś bym zjadłą a nie wiem co" i próbuje wszystkiego po trochu ale jeszcze nie natrafiłam na TO odpowiednie.
wylądowały w koszu porozrywały się ale reszta śłiczna i smaczna:)
A co im się stało?
Ale dobrze że tylko dwa a nie 10 jak pisałaś :)
Moje też pyszne, z dżemikiem i smietaną :)
pyszne naleśniki:) 2 wylądowały w koszu ale reszta oka:)
Ja odkurzałam i myłam podlogi. I obrusa znów nie wyprasuję :) Może jutro...

Demolka, powodzenia i smacznego :D
demolka Brawo :-) trzymamy kciuki, żeby dobrze wyszły.

Martek: wiem że mamy dużo czasu...ale ja nie mogę nic zrobić z tymi moimi napadami. A co do prasowania...hehe to zbieram się już 3 dni (a nie mam 1 obrusa a całą stertę ciuchów). I dzisiaj też tego nie zrobię bo jestem wykończona. Wyprałam i zmieniłam pościel, odkurzyłam i plecki gotowe. Teraz leże i zdycham
dobra idę smażyć naleśniki;)
Jakbym siebie widziała :D

Gosia, mamy jeszcze mnóstwo czasu, na pewno zdązymy posprzątać i wszystko zrobić :) Nie ma co szaleć, na wszystko przyjdzie pora. Ja się od trzech dni zbieram żeby wyprasować jeden obrus :D I nic.

A wicie gniazda mnie bardzo śmieszy i się temu nie przeciwstawiam, jak mam jakąś "potrzebę" z tym związaną to ją realizuję :)
A ja dzisiaj mam dzień lenia.....Wczoraj nadskakiwałam gościom całe popołudnie, no i wieczorkiem wielkie sprzątanie po imprezie.....A dzisiaj cisza, spokój po prostu laba. Niestety gościom tak się spodobało i wszystko smakowało że już nie mogą doczekać się chrzcin....A ja dziękuję, postoję....Bardzo lubię gości i jestem bardzo towarzyska ale chyba wolę jak mi nadskakują...;P Eh najważniejsze że impreza się udała i już po wszystkim.....Teraz gdzieś się wproszę na święta i odbiję sobie...
naleśniki (przynajumniej mi) najlepiej wychodzą na patelni tefalowskiej. Na innych ciężko odchodzi spodek. Demolka poćwiczysz to nabierzesz wprawy.

A ja Wam powiem, że chce bardzo dużo zrobić w domu (posprzątać, pomyć podłogi, poodkurzać, ugotowac, poprasować itrd) i kurcze czasu mi brakuje. Wszystko robie 5 razy dłużej niż normalnie albo kręce się w kółko i nie wiem od czego zacząć. No masakra jakaś.
Ciągle mi się coś nie podoba w domu, coś bym pozmieniała itd. Ten objaw wicia gniazda też mnie powoli męczy.
Chyba powoli zaczynam być zmęczona tą ciążą i jej symptomami..
Mi się też nie wszystkie zawsze udają ale postanowiłam to olać i się nie przejmować
też bym sobie zjadła naleśniki tylko wstyd się przyznać ale ja ich nie potrafię smażyć;/ próbowałam już tyle razy i ciągle tak samo, jeden mi wyjdzie a 10 nie...
Noo, jakby nie patrzeć mamy teraz okazję facetów naszych rozpieścić :) hehe. "Jak w domu siedzisz to chociaż obiady rób"
dobra, dobra. Cały czas coś tam się dzieje u Ciebie..ale ten Twój mężuś ma dobrze...takie pyszności
Wcale nie zawsze, a ostatnio to nawet prawie w ogóle :)
ojj ja też nie lubie czekac na takie rzeczy ;-) nie potrafie być cierpliwa także rozumiem Cię doskonale
Martek Ty zawsze jakieś pyszności masz..tylko nam ślinka cieknie :-)
A no nie, brałam 10 dni, wyniki bez zmian i gin zarządził przerwę. Najpierw na zrobienie badań, ale myślałam że dziś mi już dalej każe brać, a on powiedział że jeszcze nie. Pewnie wie co robi :)

Ciśnienie mi skacze przez czekanie na łóżeczko, w piątek napisali że dziś wyjedzie do nas, a dziś jeszcze nie napisali że pojechało. I kurka nie wiem w końcu na co się nastawiać.

Idę sprzątać i smażyć naleśniki :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry