Widok

LISTOPAD I GRUDZIEń MAMUSIE 2008

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Juz chyba podarujemy sobie liste:0
Otiweramy watek zdjeciami Jasiula z rańca:)

image
i jesscze jedno , naszego smiechulca;)

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
weekendzik widze ze udany u wszystkich:)
U nas chrzciny 14.02...i juz sie boję, gdyż goscie przyjezdni i impreza przeciagnie sie troche, takze bedzie zamieszanie:)

Małemu cos sie poprzestawiało i zaczał jesc co 3h.. a nie co 2..spac w nocy po 4-5..zazwyczaj budzil sie co 2-3.. normalnie dziecka nie poznaje.. ciekawe ile jeszcze to potrwa:D

Serdecznie pozdrawiamy, pogoda piękna wiec milego specerowania!!!!
hej:) u nas weeken tez udany. tylko wieczir i dzisiejsza noc nie bardzo, malucha brzuch bolał.
Ania super że chrzciny udane
Aniu czekamy na zdjęcia z udanej imprezy. My ędziemy chrzcić jak Asia będzie miała 5 miesięcy to już będzie z niej kawał babeczki:))
Ja zaliczyłam 3 h spaceru w słoneczku , jest bosko i Asia taka dotleniona że od razu po spacerze uderzyła w drugą kimkę - jak ładnie.
A no i wczoraj kolejna niespodzianka, Asia polubiła smoczka, tak jak do tej pory wypluwała, wczoraj zassała i tak już zostało - dobrze że tak się stało:))
Moja Natala też po 2,5 h spacerku m.in. nad morzem śpi jeszcze w kombinezonie:)))ale jestem śpiąca dziś wcześnie spanko będzie.Alis mam nadzieje,że z tarczycą ok,szkoda tylko,że Natala ma problemy,ale widzę po tabletkach u niej duuuużą poprawę:)
hej. ja widze ze sloneczko swieci to chyba tez sprobujemy wybyc nad morze. ja czekam az ona zglodnieje bo w dzien przez te zebole ona je co 4-5 godzin :((
a ja dzis o 8 wstalam i uniwerek zaliczylam teraz umieram z glodu eee chyba sobie na snaidanie jajecznice zrobie...
cześć Mamusie
Ania fajnie, ze masz już chrzciny za sobą, my z a 2 tyg, dziś załatwiłam formalności.
Bociany, z Natalką na pewno wszystko się unormuje, silna dziewczyna :-)
długo już justi nie było na forum, wie ktoś co u niej i Sarki??
Justi nie ma na forum, bo padł jej komp.
Z Sarkka ma "przeboje":(:(:(....Nie chce za nia mówić, ale jestjej ciezko, sama Wam opowie.Jestesmy w stałym kontakcie i Was zawsze pozdrawia.

Majaki, oj, tak mam juz to za soba, beiganiny na maxa, stresik był, łzy szczescia, i wzruszenia i wspaniała impreza, super!...
Mąż ma tydzien wolnego, wiec ja odpoczywam na całego- całe noce spię, on karmi, w dzien na spacerki zasuwa, mam czas dla siebie, jutro zakupki z psiapsiólkami:)

Zyc nie umierac!
Tylko pozazdroscić męża. moj mala kapie i zostaje z nia jak jade do szkoly . hehe teraz jezdze prawie codziennie to nie ma wyjscia musi z nia zostawać;]
Majaki my też mamy chrzest za 2 tygodnie:))W tą sobotę 4 latka kuzynki Natalki.Nasza księżniczka już śpi,byliśmy z nią na wieczornym spacerku,wróciliśmy o 19 kąpanko,mleczko i lulu.Mam nadzieje,że Justi szybko do nas wróci i z Sarką będzie wszystko w porządku.Miłego wieczrku wszystkim mamciom i ich pociechom:)
i mialam napisac. ze w nocy to by za zadne skarby nie wstal;/ niestety...

a ja nie nadarzamz praniem...slina jej leci hektolitrami;/ a sliniaczki sa dla niej beee
zakładam nowy wątek, bo ten już przydługi ;-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry