Widok

LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE ***11***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
LISTA

1)anti---------------- >termin na 1 listopad
2)Risika ------------- >termin na 5 listopad
3)Alis ---------------- >termin na 10 listopad
4)JustynaArt ------- >termin na 11 listopad
5)joanka ----------- >termin na 16 listopad
6)bociany ---------- >termin na 19 listopad
7)_m_g ------------- >termin na 21 listopad
8)Kasiek01 --------- >termin na 23 listopad
9) Ajeczka1---------- >termin na27 listopad
9)Kasia26 2---------- >termin na 6 listopad
10)goralka ---------- >termin na 29 listopad
11)evilek ------------ >termin na 10 grudzień
12)megus ----------- >termin na 16 grudzień
13)dorotaztomkiem- >termin 27 grudzień

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
spytam się Justyna-jak ze stresów nie zapomnę-zapiszę na kartce:))bo na każdej wizycie mam takie ciśnienie z nerwów,że mąż o wsyztsko się pyta bo ja jestem w szoku hi hi szczególnie jak usg oglądam:)))
jak ja bym chciała być już po...no ale jeszcze 4 h i wychodze,dobrze,że do Olszewskiej mam rzut beretem.

ja staram się też nie denerować, musi byc dobrze, pewnie jeszcze bedziemy miały dość tych malutkich kopniaczków:)

bociany!

To spytak Olszewską w moim imieniu ;-), czy w drugiej ciąży jak się na przełomie 19 i 20 tygodnia nie czuje, to nie ma powodu do stresu - ok? Z góry dziękuję! Dzwoniłam dziś do niej w tej sprawie, ale nie odebrała tel. A wizytę mam dopiero 25.06.

Fotografia:
[url]www.justyna-jazgarska.pl[/url]
I cała reszta:
[url]www.justyna-art.pl[/url]

A najgorsze jest to, ze w pierwszej ciąży czułam ruchy w 17 tygodniu, jestem normalnej budowy, w tej ciąży może nawet ze 3kg mniej ważę.

No ale myślę sobie, że skoro norma to jest do 24 tygodnia poczuć ruchy to jest ok - no bo dlaczego niby miałoby nie być ok :-). I tego się trzymam.

Fotografia:
I cała reszta:

powróciłam,ale burza we Wrzeszczu!!na szczęście przechodzi powoli.Dziewczyny nie martwcie się ruchy nawet do 20-22 tygodnia przy pierwszej ciązy poczuć można,u mnie to takie jakby przemieszczanie a nie kopniaki.Zresztą dziś podpytam się lekarki czy ,,to '' to właśnie ruchy.Wcześniej nic takiego nie czułam.Właśnie jak zwykle przed wizytą zaczynam się stresować:((((

justyna to u mnie podobnie, filmy tez juz mam:( dzisiaj zaczelam sie naprawde martwic czy oby z maluszkiem wszsytko OK, ale widze ze Ty tez nie czujesz jeszcze ruchów wiec moze nie wszystkie z nas tak szybko czuja maluszka:)

Ja jutro zaczynam 20 tydzień a ruchów ani widu ani słychu... Czarne filmy już mam wkręcone :-(. Wizyta dopiero 25-go. Nie ma opcji wcześniejszej wizyty, bo zwyczajnie nie mam kiedy....

Fotografia:
I cała reszta:

evilek u mnie to nadal cisza, maluszek nie szaleje a szkoda:(
oby do piatku:P

ja siędzę przy biurku i zasypiam, dziś zaczynam 16tc i może w końcu poczuję ruchy. W srode mamy usg i czekam z nicierpliwością, może ja tez odkryje kogo w brzuszku noszę

Cześć ,ale jestem niewyspana,mąż w nocy dał popis wiercenia się a dzidzia w brzuchu wędrówki ludu...:)))oczy nqa zapałki mam a przede mną kilka spraw do załatwienia mam nadzieje,że szybciutko wrócę poplotkować:))))

witam po weekendzie
mielismy znajomych u siebie wiec zdjec nie wkleilam, moze dzisiaj przerzuce je w koncu:P zobaczymy...
czas zaczac kolejny tydzien roboczy w pracy...
ja na wizyte w pt...w koncu sie doczekałam i tez mam nadzieje ze dowiem sie iz nosze w brzuszku dziewczynke:)

O losie, ale spadlysmy w dół:(..Przez te kretynskie smieci!...Moze dzien chociaz fajny bedzie dzisiaj:)..Jade dzisiaj do sądu, w zwiazku z dokumentacja , mam nadzieej, ze szybko wroce i nie naraze malenstwa na zbytni stres;)..

Anti no to trzymam kciuki żeby maleństwo dało zobaczyc co ukrywa między nóżkami. Ja na usg idę w środę może też się czegoś już dowiem:)

Hejka Babki***Ja dopiero zlądowałam po miłym weekendzie;)..Odpoczelam na maxa, pozeglowalismy, jeziorko, superrrrrrrrrrrrr.......We wtorek jedziemy na usg, moze sie dowiemy jaka płeć:)..

dokładnie evilek:))dlatego dziś lenistwo.Trzeba się oszczędzać.No i na razie do kina się nie wybiorę:)

bociany faktycznie odpocznij sobie. Ja przez weekend nic nie robiłam, dzis poszłam do ogrodu na chwilke. Postanowiłam się oszczędzać, a co tam....świat się nie zawali jak nie poodkurzam albo czegoś innego nie zrobie.

podbijam:)

chyba przesadziłam trochę ze sprzątaniem,bo mnie trochę plecy bolą i podbrzusze.Pewnie 3 h w kinie też dały swoje.Dziś za to grzecznie odpoczywam:)))jutro wizyta ,odliczam już godziny:)

up, niech śmieci znikną :)

hop
up ;-)

Fotografia:
I cała reszta:

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry