Widok

****LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE 20*****

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
1)anti-teraz Ania1979----------------- >termin - 1 listopad, chłopiec:)-Jaś
2)Risika -------------- >termin - 5 listopad , dziewczynka:) Paulina
3)Alis ----------------- >termin - 10 listopad
4)JustynaArt -------- >termin - 11 listopad chłopiec:)
5)Majaki-------------- >termin - 13 listopad, chłopak, z imieniem ciągle problem
6)joanka ------------- >termin - 16 listopad
7)bociany ------------ >termin - 19 listopad,wg. OM ,22.11 wg. usg dziewczynka:)- Natalka
8)_m_g --------------- >termin - 21 listopad, chłopiec:)
9) fiona2-------------- >termin - 21 listopad
10)mona1346--------- >termin - 21 listopad
11)Kasiek01 --------- >termin - 23 listopad, chłopiec:)
12) Ajeczka1--------- >termin - 27 listopad
13)Kasia26 2--------- >termin - 6 listopad
14)goralka ----------- >termin - 29 listopad
15)pychota------------ >termin - 3 grudzień, chłopiec:)
16)evilek ------------- >termin - 10 grudzień, chłopiec, Kubuś:)
17)Finka-------------- >termin - 10 grudzień
18)megus ------------ >termin - 16 grudzień
19) agata84---------- >termin - 24 grudzień

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
o kurcze.....Faktycznie trzeba uwazac.
hEJ KOBIETKI*
Cała noc do du.....py...cholerka jasna..Dorwała mnie rwa kulszowa, chyba, bo prominiujacy bol od samego kręgoslupa az do tylka, nawet do uda...;/Koszmar!
Juz od rana szperam na necie, co to moze byc, niby ucisk malucha na jakis nerw-o losie, ciekawe jak to dlugo potrwa!!!!!!!!!!!!!!
Znacie jakies sposoby na to?? Zanim bede na wizycie u ginka, to chyba nie przespie ani jednej nocki'

Ania moja mama ma rwę kulszową, bierze jakieś leki ale w ciąży pewnie nie wolno, może idż do lekarza pierwszego kontaktu.
majaki dobrze że już czujesz się lepiej, pamiętam że lekarz mi mówił żeby w ciąży nie dopuszczać gorączki powyżej 38 st, ale choróbsko nie wybiera:(

Majaki Ty pewnie zdjecia plenerowe robiłaś w wodzie....:) ja sama po Twojej sesji byłam chora....ale czego sie nie robi dla pieknych zdjęć:P

anti nie wiem jak Ci pomóc, nigdy nie miałam takiego bólu

hej .wczoraj byłam trochę odcięta od neta.Dziś na chwilkę na razie,zakupki przede mną i spacer z psiakiem.Po poludniu na dłużej.Dziś mam ochitę na spaghetti :))wczoraj piekłam babkę majonezową ale pyszna!!mąż połowe wciągnął.
Ania kurcze niedobrze z tą rwą kulszową:(Może Jaś jakiś nerw ucisnął też tak miałam 2 razy wstać nie mogłam.
Moja Natka chyba zaczęła mieć czkawkę bo rytmicznie mnie kopie,nawet mąż ją wczoraj poczuł pierwszy raz.
AA muszę powiedzieć ,że o niebo lepiej się wysypiam z tą poduchą dla ciężarnych,plecy chociaż nie bolą:)

bociany
olszewcsy maja kolorowe 3d bo zdjecie ktore umiescilas na forum jest czarno-biales a u nich na stronie www jest kolor?

aaa,widzę, że moj przepis na babke sie przyjął Ciesze sie, ze smakowala ;) Ja dzis od rana sprzatam i sie tylko przekonuje, ze dom z 6 sypialniami, to za duzo. Co to bedzie, jak bedzie dzidzia?? Kto to sprzatnie ?? o majn got !! Milego popoludnia, ide do Mamuni na ploteczki, bo bratowa z dzidzka przyjechala i musze ja posciskac troszku :)

slyszalam juz o tym przepisie jakis czas temu z innych źródeł i widzę,że faktycznie coś w tym jest.Chyba bede musiala też to sprawdzic:)
Olszewscy mają kolorwe 3D:)na filmie mam kolor nagrany,zdjęcia jak na razie lepiej czarno biale widać.

no ja wlasnie sie stresuje przed ta jutrzejsza wizyta:)))
a maz moze ze mna wejsc i byc caly czas przy badaniu?

pewnie:)mój jest od początku zawsze,ma swój fotelik i tam siedzi:)

Ania byłaś u lekarza,jak plecy???

no właśnie wcale nie po zdjęciach a po weselu sobotnim mnie złapało, tyle, że tylko łamało mnie w kościach, więc się wygrzałam w łóżku w niedziele i w pon było już si, poszłam na zakupy i po południu się zaczęło, o 16:00 miałam 37,4 o 18:00 już 38,4, wtedy zadzwoniłam do ginekologa, kazał wziąć paracetamol i sie kurować w łóżku a jakby temp nie spadła to następnego dnia do lekarza koniecznie, ale o 20:00 było już 38,6 kolejny paracetamol po uzgodnieniu z lekarzem, i temp spadła do 37,2, ale jakoś po północy dobiło do 39,5 i nie było już żartów, pogotowie, szpital i po 3 dobach ciągłych badań - bo nie wiedzieli co mi jest, okazało się, że to zapalenie płuc
Hej kobietki:)
Bociany, nie byłam u lekarza, bo mam wizyte 31.07 u mojego prowadzacego( ten stary lekarz, ktory mi ciagle podpadał )..i zapytam go, co z tym zrobic..narazie nie panikuje,m bo co slysze na kazdym kroku, to ktoras z ciezaroweczek miala lub ma rwę;/..Na 90% Jasiu sie tak uklada, ze uciska i tu twki problem.. Gdyby mnie to ostro złapało, to bym sie pospieszyla z wizyta, ale narazie mam dwa mocniejsze ataki w ciagu dnia i dzisiaj mialam w nocy jeden,,wiec przecierpie tyle..
Dzisiaj nalatałam sie znowu, jechalam bez pasow i miły pan policjant pokiwał mi ochoczo, po czym wysiuadajac z auta, zauwazyl ze mam dosc "sporawy" brzuszek i sie tylko usmiechnął, pytając czy terenowy wóz nie jest zbyt wysoki dla mnie:)..Chyba chodzilo mu oo, jak taka bombka jak ja daje rade wsiasc do tak wysokiego auta:) i jesczez prowadzic cos takiego..haha..

Anti, zapinaj jednak pasy...bezpieczniej...

Wiem, zawsze zapinam, tylko jak mi strasznie uciskaja to juz nie daje rady, a dzisiaj zrobilam jakies 80km;/..Juz przed domem samym nie mogłam sie tam usadowic......Strasznie mnie piłują...

ej...ja zapinam i nic mnie nie uciska...moze kup sobie ten adapter do pasów

Właśnie slyszałam o tym adapterze, moze zdarze go jeszcze zakupic...O ile mi brzuchol nie wywali wiekszy..:)
W sierpniu mam juz ten egzamin na tłumacza-ale bedzie jazda, boje sie na maxa...ale spox, jakos dam rade;) Jasiek mi pomoze;) hehe..
Na obiad dzisiaj mama moja botwinę pichci i musze do niej podjechac po gar:) z zupa...mniam, moja ulubiona...****Wieczorem nad morze-wyjezdzaja najbardziej ukasliwi goscie...zrzędy straszne- nawet im wiaterek na tarasie przeszkadzał;/brrr....Niech juz jadą do domu lepiej, bo inni wczasowicze ciagle mi na telefonie siedza i narzekaja jedni na drugich, a mi nerwowo teraz brak :)

Ania dobrze,że nie boli non stop._m_g wizyty się nie bój będzie wszytsko oki:))
ale u nas cisza w wątku,wieczorek..ja zaległam w wyrku,mąż siedzi przy samochodzie,pojechałabym do mamy na ploteczki ale nie chce mi sie z dresów wyłazić.Cieszę się na weekend na wsi:))ma być ładna pogoda.
Objadłam się spaghetti dziś na kolacje jabłuszko:)

wrocilismy znad morza-co za upiory z co niektorych ludzi;/brrr...ale jakos sie na koniec z nimi dogadalam..starszne mędziaki:(...Wszyscy zadowoleni a ci, ze wiatr za duzy ze mało slonca- mialam im jeszcze słonce wyczarowac:)..hehe
Wciagnełam gofra od niepamietrnych czasow-suchego, pycha...Jak sie nie je dlugo slodyczy, to kurcze, ale jak to wszytsko smakuje-mniam...
Lece sie zaraz myc i oczekiwac, ze rwa mnie nie dopadnie dzisiaj..bo niedosc ze rwa, to jeszcze jakis komar mi zyc nie dal dzisiaj w nocy!!!!!!!!!!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry