Widok

****LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE 20*****

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
1)anti-teraz Ania1979----------------- >termin - 1 listopad, chłopiec:)-Jaś
2)Risika -------------- >termin - 5 listopad , dziewczynka:) Paulina
3)Alis ----------------- >termin - 10 listopad
4)JustynaArt -------- >termin - 11 listopad chłopiec:)
5)Majaki-------------- >termin - 13 listopad, chłopak, z imieniem ciągle problem
6)joanka ------------- >termin - 16 listopad
7)bociany ------------ >termin - 19 listopad,wg. OM ,22.11 wg. usg dziewczynka:)- Natalka
8)_m_g --------------- >termin - 21 listopad, chłopiec:)
9) fiona2-------------- >termin - 21 listopad
10)mona1346--------- >termin - 21 listopad
11)Kasiek01 --------- >termin - 23 listopad, chłopiec:)
12) Ajeczka1--------- >termin - 27 listopad
13)Kasia26 2--------- >termin - 6 listopad
14)goralka ----------- >termin - 29 listopad
15)pychota------------ >termin - 3 grudzień, chłopiec:)
16)evilek ------------- >termin - 10 grudzień, chłopiec, Kubuś:)
17)Finka-------------- >termin - 10 grudzień
18)megus ------------ >termin - 16 grudzień
19) agata84---------- >termin - 24 grudzień

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do ania1979 :) anti ;)

z tego co pamiętam to kupiłaś VEDI :)
i jak pierwsze sprawdzenie, zadowolona jesteś?

nie nie ja nie idę - nie mam ochoty siedzieć w zadymionej knajpie a na powietrzu to z kolei zimno wieczorem :(

Kasika a ja w koncu sie nie dopytałam Ciebie wczoraj - Ty piszesz sie na panieński Kamili?

wizyte mam na 20.30

Kasika sorki ja wczoraj zapomnialam, odczytalam smsa i zapomnialam Ci odpisac ale gapa ze mmie....aktem poslugujesz sie caly czas tym samym, tym co dostalas po slubie, nie trzeba miec daty aktualnej:P

a ja w lozeczku od rana z harrym potterem ;), ale teraz sie zbieram i jade do Babuni na jakies pyyyszne ciacho :D lalaal, bylam u lekarza, z dzidzią wszystko dobrze, ale znowu płci nie dojrzała. Wyniki mam w ciąży lepsze niz przed operacją , wiec dzidzius mi sluzy:) Tylko tyję w oczach, ale co tam, pd grudnia bede sie martwic :)Milego dzinka babolki, oj, oby nie bylo za gorąco !!

_m_g zadzwoniłam już do UM i wszystko wiem:)

_m_g a co z tym aktem do dowodu??:)

_m_g, a o której masz wizytę?

no jesli rzeczywiscie tak by mialo byc to OK, zaplece te 180zł....zreszta i tak nie bede miala zbytniego wyboru:P

No pewnie tak, w tej cenie...Ale bedziesz miała dłuższy filmik, a nie jak my-normalne usg z 10 minut, 15, a 3d krociutko tylko, jakies 2 minutki.

ale on mowil ze maluszka tez mi pomierzy wiec nie wiem, zobaczymy dzisiaj

Mi sie wydaje, ze jak idziesz na wizyte to płacisz jak za wizyte + wlaczenie na chwile 3d...bo ja tak mialam
A jak idziesz na samo 3d, to masz dluzszy filmik, skupiony tylko na dł€zszej obserwacji malucha i pewnie dlatego jest to takie drozsze. Po prostu=jesli komus zalezy na dluzszym filmiku, to placi wlasnie 180, czy 200zl, a jak ktos idzie na wizyte i wlaczony ma aparat na 2-3 minutki, to płaci jak za wizyte.

To może ja jeszcze dziś zadzwonię i zapytam o cenę?... Bo jak się umawiałam, to gapa, nawet nie spytałam :/ Ciekawe, skąd taki rozstrzał...

Ania każda wizyta 120 zł, w tym badanie na fotelu,usg,w tym włączone 3D na koniec,płytka i zdjęcia-dostajesz:)

no to ok, tylko zastanawiam sie dlaczego sciagnie ode mnie 180zł.....

Te czkawki są normalnie smieszne, cały brzuchol lata i skacze w różńych kierunkach a jak czkawka sie pojawia to nagle w jednymmiejscu sie pojawia i tak pare minut.
Bociany, a na kazdej wizycie nagrywa plytke w cenie wizyty? Bo mnie na 1 wizycie skasowała 150zl, i mowila, ze kolejne beda tansze...Ale nie spytałam, czy zrobi USG i czy jasia znowu pooglądam sobie:)Bo mąż chce tez isc.

_m_g oni dają:)full serwis normalnie.
Czasem się też zastanawiam ,kiedy Natka śpi mała buszmenka,rozbrykała się ostanio.Chyba czkawki miewa bo rytmicznie sobie kopie:)

Płyte daja:)...

hehehe ja tez wczoraj sie zastanawialam kiedy nasz synek spi, caly wieczor wczoraj wariowal....ale to dobrze, jest szansa ze dzisiaj wieczorem na badaniu u olszewskich tez bedzie sie ruszal:)
bociany a plyte mam miec swoja? czy oni daja?

Witam:)
Wstalam dopiero, po sniadanku o 6 rano:)..Mąż jechał do pracy, a ja skorzystalam z towarzystwa i wsunełam z nim bułeczke...
Ale jakos mi teraz niedobrze jak wstałam, moze za szybko sie położyłam;/
Pogoda oby dopisała( malo slonca)...a nie upały, to jakos przezyje...jasiek wczoraj malo aktywny, ale juz dzisiaj rano dał popis.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry