Widok

LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE 2009 - CZ. 13

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Listopad 2009:
1.11: alime - dziewczynka
2.11: ja-majka - chłopiec
3.11: sfw
4.11: Kasia222 - chłopiec
5.11: Paula81 - dziewczynka
7.11: Aga111
7.11: Asia_ce - chłopiec
8.11: warbuziaczek - dziewczynka
8.11: biedronka24 - chłopiec
12.11: Salabmo - dziewczynka
12.11: Sajwer
13.11: kascha - chłopiec
14.11: Eve - chłopiec
16.11: Agoosiaa
16.11: Ewwa - chłopiec
18.11: madziara2111
19.11: Agusia29
22.11: gani
23.11: bogosia - chłopiec

Grudzień 2009:
4.12: dziób
5.12: medullah
11.12: Izulucha
12.12: Małgoś28
13.12: Dorotaaaa
14.12: Perelka82
16.12: mała ciężarówka - dziewczynka
21.12: Ivi
25.12: kiccek
26.12: sara03
27.12: Rimini
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo fajne te koszulki:) nawet nie wiedzialam,że są z takimi aplikacjami:) Mi się wydaje,że ta rozpinana bedzie najbardziej praktyczna po porodzie .Ale najbardziej mi się podobają te drugie:)
salambo dziekuje bardzo za meila juz drukuje niestety wczoraj padła nam siec w pracy i dopiero teraz mam dostęp do netu ;/
pozdrawiam upalnie wszystkie ciężarówki :)
Koszulki bardzo fajne :) Ciekawe jak to jest z tymi guzikami - czy można, czy nie i dlaczego. Może na szkole rodzenia coś powiedzą
Kąpiecie się w morzu, jeziorze, basenie? Jest tak gorąco, że o niczym innym myśleć nie mogę. Woda kusi, ale boję się, ze jakieś zapalenie może się przypałętać.
Fajne te koszle.Mi się też bardziej podobają te drugie.Chociaż do porodu chcę zabrac jakąś starą koszulę(nawet myślę o tym,żeby babcia mi jakąś dała).Bo napewno się poplami,a krew nie puszcza tak łatwo i bym poprostu po porodzie już ją wyrzuciła.Ale do karmienia te koszule są super.
Kąpac się nie kąpię,bo tu w Anglii jest brzydka pogoda,ale nawet jakby,to też bym się bała,że coś złapię.Na basen się właśnie wybieram,ale tez nawet tam boję się,,chociaż nie powinnam no nie?
Ja też rezygnuje w tym roku z morza i jeziorek. Niby wolno się kąpać,ale lepiej dmuchać na zimne.
Ja w ogóle na plaże nie chodze. Nie dałabym rady w tym upale.
Racja co do koszulki do porodu, wezmę jakąś starą. A nowe będe mieć po porodzie. Najbardziej podobają mi sie te drugie.
Ja planuję zacząć chodzić na basen jak pójdę na zwolnienie :)
Bogoosia, zdam relacje, i Twojej też będę oczekiwać! :)
Ja się niestety nie kąpię bo lekarz zabronił, właśnie z powodu infekcji, a szkoda bo uwielbiam pływać a pogoda jeszcze kusi.
Jeszcze odnośnie wózków, kiedy chcecie kupować? Ja chętnie już bym kupiła, ale nie wiem czy nie za wcześnie, wybrałam x-landera x3, z paru powodów:
-jest popularny, łatwo sprzedać w razie co
-jest ładny, w miarę lekki i praktyczny, szybko się składa
-w razie usterki mają dobry serwis
Zastanawiam się za to jaki fotelik, czy x-car, czy maxi cosi citi czy cabrio, macie może jakieś info, który lepszy?
ja już mam wózek,
dziadkowie kupili :)
u mnie termin zakupu nie był kontrowersyjny, poszliśmy do sklepu pooglądać, a że nam odpowiadał i cena była atrakcyjna to wzięliśmy, i tak trzeba go kupić :)
my mamy właśnie x-lander x3, bardzo nam się spodobał, ma wszystkie funkcje o jakie nam chodziło, jest mało awaryjny a jakby co serwis jest łatwo dostępny
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
ja jeszcze nie wiem kiedy kupie wozek, ale nie jest to zaden z wymienionych tutaj przez Paule81.
ja na pewno kupje w mamas and papas, bo najbardziej dla nie sa funkcjonalne, ( tez 3 w 1)
jezeli chodzi o wode, to ja regularnie chodze na basen i wszystko ok.kapac sie kapalam w kwietniu, ale woda miala 31 stopni i byla b.czysta ( zatoka Tajska),
ale jakbym miala jakies infekcje to raczej zrezygnowalabm z kapieli.
Jaki kolor macie? :) ja w sumie myślałam nad x3 albo xa.. choć ten drugi ciut droższy :/
jeżeli chodzi o kolor to dałam się namówić mężowi i mamy czarny,
ale w tej nowej gamie kolorystycznej, która niedawno weszła do sprzedaży nie ma już czarnego,
co lepsze byłam przeciwnikiem kupowania czarnego wózka, no ale cóż jak to mówią tylko krowa nie zmienia zdania ;)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Czarny jest bardzo ładny, i przede wszystkim do wszystkiego pasuje :)
temat wózków powrócił :-) my ciągle nie możemy się zdecydować, chociaż odrzuciliśmy już Maritę - została Jedo Bartatina i Emmaljunga Smart.

a na kapiele lekarz pozwoił (dr Fiutowski) - chodzę na basen i zamierzam się troszkę pochlupać podczas urlopu :-)
jestem po usg :) będzie synek :)
Dziób GRATULACJE:) przybywa tych chłopców:)
Gratulacje! Rosną małe "partie" dla mojej córeczki ;)
A ja znów zaszalałam i kupiłam małej pościel, poszewkę i ręczniczek kąpielowy a'la kaczuszka :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry