Widok

LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE 2009 - CZ. 13

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Listopad 2009:
1.11: alime - dziewczynka
2.11: ja-majka - chłopiec
3.11: sfw
4.11: Kasia222 - chłopiec
5.11: Paula81 - dziewczynka
7.11: Aga111
7.11: Asia_ce - chłopiec
8.11: warbuziaczek - dziewczynka
8.11: biedronka24 - chłopiec
12.11: Salabmo - dziewczynka
12.11: Sajwer
13.11: kascha - chłopiec
14.11: Eve - chłopiec
16.11: Agoosiaa
16.11: Ewwa - chłopiec
18.11: madziara2111
19.11: Agusia29
22.11: gani
23.11: bogosia - chłopiec

Grudzień 2009:
4.12: dziób
5.12: medullah
11.12: Izulucha
12.12: Małgoś28
13.12: Dorotaaaa
14.12: Perelka82
16.12: mała ciężarówka - dziewczynka
21.12: Ivi
25.12: kiccek
26.12: sara03
27.12: Rimini
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Super, gratulacje dla Mam małych synków! ja się znów nie dowiedziałam, ale może na połówkowym będzie coś widać :) tymczasem też chadzam do 5-10-15 i korzystam z promocji ;)
Bogoosia, ja też mam czasem taki twardy brzusio, po jedzeniu się wzmaga, i trwa ok godziny, jest jak kamień, więc nie martw się, a jutro zapytamy o to dr Doeringa :)
Już się nie mogę doczekać wizyty :)
Bogoosia, a Ty byłaś już u niego wcześniej? Zastanawiam się co mówić, czy że przyszłam tylko raz na usg czy że chce się do niego zapisać i kazać mu założyć kartę ciąży..
Pół dnia nie śledzę forum, a tu tyle napisałyście.
Liczba chłopaków jest zastraszająca :)

Moja ginka dziś powiedziała mi, że jak chcę iść na dodatkowe USG do Invicty, to mam iść do Brzóski... I pewnie pójdę do niej gdzieś w 28-29 tyg.
no właśnie, z kim się będą żenić nasi chłopcy :) mało dziewczynek
ja-majka - z młodszymi dziewuchami ;-) a moja córcia będzie miała w czym przebierać ;-)
oby zdrowo rośli Wasi mali panowie!
ewwa, polecam doktor Brzóskę,
jak jestem w Gdańsku zawsze robię u niej USG dodatkowe,
jest naprawdę bardzo fajna, wszystko dokładnie opowie, opisze pokaże,
bada długo min. pół godziny, ale jak jest potrzeba coś dokładniej obejżeć, to nie patrzy na czas, dlatego zdażają sie u niej poślizgi,
przy zwykłym badaniu, przerzuca na chwilę obraz na 3D, można sobie wtedy dokładnie popatrzeć na dzidzię :)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Paula - ja byłam u niego raz tylko w 13 tygodniu na tym usg gdzie mierzył przezierność karkową miedzy innymi. Bałam się troche ze skoro nie jestem jego pacjentka to mnie bedzie traktował do dupy, ale myliłam sie :) Weszlismy i powiedzialam ze moja lekarka skierowała mnie do niego z prosba o wykonanie usg bo jestem w tym i tym tygodniu i takie tam. Podalam mu karte ciazy, on sie pytal czy juz bylam, powiedzialam ze nie, wiec zapisal sobie w kompie moje dane (wlasciwie to sama zapisałam bo mam dluuugie imie i 2 nazwiska i nie chcial sie zamotac) usmiał sie na moj notesik ze ma kieszonke na badania ktore prosil zebym pokazala poniewaz biore rovamycyne na lekko podwyzszona toxo i zaprosil na badanie.
Mam nadzieje, że dzisiaj bedzie rownie miło,bo wtedy wyszłam oczarowana badaniem :)
Jak skonczylismy to powiedzial ze zaprasza jeszcze raz na badanie okolo 21 tygodnia, ale poniewaz bedzie sie urlopował to go nie bedzie na poczatku lipca, wiec tak w polowie, ale to nie bedzie za pozno. I pytał czy mam jeszcze jakies pytania, jesli mialam - cierpliwie odpowiadał :) Takze naprawde bylam bardzo miło zaskoczona, chociaz stresowałam sie bardzo :)
Mam nadzieje ze Ty tez będziesz i że z naszymi Maluszkami wszystko dobrze :) Powodzenia i koniecznie daj znać, chociaż ja chyba szybciej z domu będę musiała wyjechac, wiec pewnie odczytam dopiero jak sama wroce :)))
gratuluje nowych chlopaczków !!!

bogosia - czy mozesz podac nr do doeringa? musze sie do niego umowic na polowkowe moja pani dr pow ze mam isc miedzye 20-22 tc.

wczoraj niestety nie dowiedzialam sie co sie w brzuszku kryje, ale ja tez mam nadzieje jak Kasia ze dorównamy zaraz dziewczynkami :-)

gani - widze ze tez jestes za xlanderem xq - mam pytanko czy nie jest dla ciebie problemem siedzenie kubelkowe w spacerówce? nie widzialam jak to wyglada na zywo ale na innym forum dziewczyny pisaly ze to duzy minus :-(
Sara - numer do Dr Doeringa: (58)340-64-86, można dzwonić codziennie od 8-13. A tutaj stronka na której wszystko jest:

http://www.doering-usg.pl/
bogosia - dzieki :-)
aha no i trzymam kciuki za dzisiejsze wizytki u dr :-))
U mnie bedzie dziewczynka :)
Gratulacje dziewczynki! :) może wyrównamy troszkę :) Bogoosia, dziękuję za info, mam nadzieję, że dziś będzie równie miło, i u mnie i u Ciebie, napiszę jak tylko dotrę do domu :)
my akurat chcielismy chłopca :) bo dziewczynkę juz mamy :)
na połówkowe ide do Puzio do invicty 29 lipca :)

nie mam problemu z wyborem wózka - mam marite po małej i nie zaminiłabym na żaden inny !!! :)

gdzies tak za miesiąc bede sprzedawała 3 wory slicznych rózowych firmowych ubranek (0-3, 3-6, 6-9, 9-12) bo muszę kupic niebieskie ;)
więc moze któras się zdecyduje - córcia jest zimowa więc wszystko bedzie pasowało wiekowo :)

trzymajcie jutro za mnie kciuki - czekaja mnie nerwy - mam obrone :) godz 14.00
Dziob to powodzenia na obronie:)
no nareszcie dziewczynka, gratulacje dla mamusi !!!
dziób- trzymam kciuki
też chyba kupię Maritę, a jak Ci sie spacerówka sprawdzała? no i chyba to ciężki wózek jest i duzo zajmuje miejsca w bagażniku
Jak to jest, ze w Inviccie nie chcą nagrać na płytkę zwykłego USG? 3D nagrywają, a zwykłego nie chcą :( To bez sensu, bo jak oglądałam USG 3D mojej koleżanki, to i tak większość, to było zwykłe USG, a obrazu 3D może łącznie minutę... Chciałam iść do Brzóski...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry