Widok

LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE 2009 - CZ. 13

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Listopad 2009:
1.11: alime - dziewczynka
2.11: ja-majka - chłopiec
3.11: sfw
4.11: Kasia222 - chłopiec
5.11: Paula81 - dziewczynka
7.11: Aga111
7.11: Asia_ce - chłopiec
8.11: warbuziaczek - dziewczynka
8.11: biedronka24 - chłopiec
12.11: Salabmo - dziewczynka
12.11: Sajwer
13.11: kascha - chłopiec
14.11: Eve - chłopiec
16.11: Agoosiaa
16.11: Ewwa - chłopiec
18.11: madziara2111
19.11: Agusia29
22.11: gani
23.11: bogosia - chłopiec

Grudzień 2009:
4.12: dziób
5.12: medullah
11.12: Izulucha
12.12: Małgoś28
13.12: Dorotaaaa
14.12: Perelka82
16.12: mała ciężarówka - dziewczynka
21.12: Ivi
25.12: kiccek
26.12: sara03
27.12: Rimini
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziękuję :)))))))) teraz szukamy imienia dla naszego synka. A Wy jakie macie???????
hehe zdecydowanie kojarzy mi się z królem Julianem :D
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
;0 no właśnie JULIAN;) nie JulJAN:) takiego byka zrobiłam,że wstyd!!!

ciężarówko,a jakie wybraliście imie?
Julian-moj wujek mial tak na imie.bardzo ładne..My tez juz wybralismy dla córeczki
Paula fajnie,że z Twoją malutką wszystko okey:) jak jeszcze nie wiedzialam czy bedzie dziewczynka czy chlopczyk to też chcialam Zosie:)a z chłopcem mamy problem bo mi się podoba Juljan,mąż twierdzi,że to "babskie" imie... i duża już malutka jest:) mój synuś pare dni temu ważył 525g...
ja wlasnie ogladalam lozeczka turystyczne i po prostu w szoku jestem, weszlam na strone Mama i ja i ceny so nawet o 30% wyzsze niz w UK, niezle. porownywalam ceny i jednak kupie w UK, bo taniej. na prawde dosc drogie to wszystko jest.

Bogosia, powiedziałam mu, że jestem u niego z polecenia, ogolnie jestem zadowolona, bo udzielił mi dużo więcej informacji niż mój lekarz, dał oprocz dvd i 3 zdjęć, wydruk z dokładnym opisem, wymiarami itd choć wydał mi się trochę arogancki..przy stoliku powiedział "to ma pani jakieś badania przy sobie czy nie?".. no ale może miał gorszy dzień. Napisz jak u Ciebie :)
Dziewczyny, jestem świeżo po usg u dr Doeringa, mała jest zdrowa, mówił, że będzie ważyć ok 3500, 3800 przy porodzie jeśli w wyznaczonym terminie, teraz waży 651 g :) No i potwierdził, że będzie mała Zosia :) Ewa, nagrał na dvd ze zwykłego usg, trwa pare minut, jest serduszko i słychać jak bije, zapłaciłam 160 zł.
W Inviccie maja chyba do 3D inną maszynę, bo jak powiedziałam pani, że chcę zwykłe USG u Brzóski, to nie dość, że się zdziwiła, to zmieniła mi podany termin badania. Może tylko ta z 3D ma funkcję nagrywania...
Na szczęście mogę jeszcze iść do lekarza małej ciężarówki. Tam na pewno nagrywają zwykłe USG :)
ewwa mi w swissmedzie nagrali zwykle usg na plytke, ale musialabys zaznaczyc bo nie na kazdym sprzecie. mi nagrywal dr skweres w pierwszej ciazy, w drugiej dr karas mi nie nagral bo to nie ten aparat byl ....
zapytałam rejestrując się i powiedziano mi, że nie nagrywają zwykłego :(
dlaczego nie chcą ?
jak ja byłam ostatnim razem, to się mnie pytali czy chcę z nagraniem na płytę
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Jak to jest, ze w Inviccie nie chcą nagrać na płytkę zwykłego USG? 3D nagrywają, a zwykłego nie chcą :( To bez sensu, bo jak oglądałam USG 3D mojej koleżanki, to i tak większość, to było zwykłe USG, a obrazu 3D może łącznie minutę... Chciałam iść do Brzóski...
dziób- trzymam kciuki
też chyba kupię Maritę, a jak Ci sie spacerówka sprawdzała? no i chyba to ciężki wózek jest i duzo zajmuje miejsca w bagażniku
no nareszcie dziewczynka, gratulacje dla mamusi !!!
Dziob to powodzenia na obronie:)
my akurat chcielismy chłopca :) bo dziewczynkę juz mamy :)
na połówkowe ide do Puzio do invicty 29 lipca :)

nie mam problemu z wyborem wózka - mam marite po małej i nie zaminiłabym na żaden inny !!! :)

gdzies tak za miesiąc bede sprzedawała 3 wory slicznych rózowych firmowych ubranek (0-3, 3-6, 6-9, 9-12) bo muszę kupic niebieskie ;)
więc moze któras się zdecyduje - córcia jest zimowa więc wszystko bedzie pasowało wiekowo :)

trzymajcie jutro za mnie kciuki - czekaja mnie nerwy - mam obrone :) godz 14.00
Gratulacje dziewczynki! :) może wyrównamy troszkę :) Bogoosia, dziękuję za info, mam nadzieję, że dziś będzie równie miło, i u mnie i u Ciebie, napiszę jak tylko dotrę do domu :)
U mnie bedzie dziewczynka :)
aha no i trzymam kciuki za dzisiejsze wizytki u dr :-))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry