Widok
Witam z ..ranka;)
Wstałam po długim spanku***..Maluch dał pospać mamie;). i odetchnęłam po wczorajszej wizycie!
MOnia, właśnie jakie to bakterie...Ja też mam skierowanie na badania, ale takie znowu podstawowe bo miałam dawno robione, ale myślę, że wszystko bedzie ok!
Wczoraj fajnego pajaca kupiliśmy w Smyku-bombowy, na futerku takich małym-extra cieplusi!
Wstałam po długim spanku***..Maluch dał pospać mamie;). i odetchnęłam po wczorajszej wizycie!
MOnia, właśnie jakie to bakterie...Ja też mam skierowanie na badania, ale takie znowu podstawowe bo miałam dawno robione, ale myślę, że wszystko bedzie ok!
Wczoraj fajnego pajaca kupiliśmy w Smyku-bombowy, na futerku takich małym-extra cieplusi!
m g pare krówek nie zaszkodzi, nie mozna tez chyba tak radykalnie odstawic cukru;/...
Ja nie jem wcale slodyczy od oooo juz dluzszego czasu, 3, 4 miesiace, ale czasami mi sie zachce...
Właśnie miseczke jabłek sobie obrałam i wsuwam-pyszne "papierówy"...Chyba bede musiala gdzies skaner obczaic i malucha naszego w koncu zdjecia wstawic :)...
Ja nie jem wcale slodyczy od oooo juz dluzszego czasu, 3, 4 miesiace, ale czasami mi sie zachce...
Właśnie miseczke jabłek sobie obrałam i wsuwam-pyszne "papierówy"...Chyba bede musiala gdzies skaner obczaic i malucha naszego w koncu zdjecia wstawic :)...
hejka zimowe mamuski;) Dzis od niepamietnych czasów jestem na nogach juz od 6,bo ktoś:)mi spać nie dał heh. Moze czuje,ze dzis bedzie podglądany(a),bo dzis wizyta po poludniu.I mam nadzieje,ze wkońcu sie potwierdzi,ze w srodku fasolka a nie groszek:] No,ale jak fasolka okaże sie groszkiem,to też będzie kochany:)
noo,mam znajomego z 1 listopada,to zawsze jakies takie nieco smutne ma te urodziny heh. W sumie z tymi terminami wedlug usg to zauwazylam roznie bywa.przewaznie są poprzesuwane dalej niz wychodzi termin wedlug miesiączki.Wedlug moich obliczen tez wychodzi szybciej bo 5.12,a jakby jeszcze cofnąć dopuszczalne 2 tygodnie to i w listopadzie moge wyladowac na porodówce hehe.
Evilek, niby ta waga taka nieistotna, ale jak zobaczyłam tylko 1,5 kg to myslalam ze oszaleję z radości:)..Dr mowiła, że moja waga może się teraz zatrzymac nieco, na początku dobrałam 10 do 7 miesiąca, wiec mam juz tez swoje kiloski****...Moze dojde do tych 15-17 to bede mega happy:)..Zobaczymy, Jasio urósł 750g czyli raz jeszcze swoją wage, wiec taki chyba az malusi nie jest..
Co do jabłek-dziewczyny, potrafię siedzec pod drzewem u babci w sadzie i tylko jeść jabłka, mąż się smieje, że u nas w samochodzie wiadomo, że ja jade bo są dwa stałe gadziety-nożyk mały i cedzak:)..jak jakiś owoc musze wymyc i go sobie w aucie pochłaniać;)...Ataki na jabca wrociły , bo miałam zastój od 5-7 miesiąća;)
Co do jabłek-dziewczyny, potrafię siedzec pod drzewem u babci w sadzie i tylko jeść jabłka, mąż się smieje, że u nas w samochodzie wiadomo, że ja jade bo są dwa stałe gadziety-nożyk mały i cedzak:)..jak jakiś owoc musze wymyc i go sobie w aucie pochłaniać;)...Ataki na jabca wrociły , bo miałam zastój od 5-7 miesiąća;)
Oj, jak mnie dzisiaj ludzie draznia;/;/;/Przywlekła sie moja kuzynka z kolezaneczka na podwórko i się chwaliły ciągle, to tym, to tamtym, że ona w ciąży to, a tamto-myślałam, że świra dostane...gr.i jeszcze komentarze w stylu-a Ty jak tam, ??-Miałam ochote powiedziec- s****!!!!!!!!!!Bo juz nie wytrzymałam tych opowieści cierpietnic .I tylko zagladały co nowego w domu mamy, a ze je nie wpuscilam ze zwykłej niecheci, to mało mi na parapety nie wskoczyły!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jenki, ciekawskie papugi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!