Widok

****LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE 27*****

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Z okazji rozpoczecia sie mojego 30 tygdonia:) otiweram wątek nowy!!!!!!!!!!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej,melduje się:))mała kopie i nie śpie.Musze iść zrobić posiew z moczu,miałam bakterie a lekarka nie chce w ciemno antybiotyku zapisywać.Dobrze,że labolatorium blisko :)

hej hej
a jakie to bakterie mialas? jak sie nazywaja?

Witam z ..ranka;)
Wstałam po długim spanku***..Maluch dał pospać mamie;). i odetchnęłam po wczorajszej wizycie!
MOnia, właśnie jakie to bakterie...Ja też mam skierowanie na badania, ale takie znowu podstawowe bo miałam dawno robione, ale myślę, że wszystko bedzie ok!
Wczoraj fajnego pajaca kupiliśmy w Smyku-bombowy, na futerku takich małym-extra cieplusi!

witam, już po rozmowie z szefem, przedłużą mi umowę tylko nie wiem czy na rok czy bezterminowo, rany jak się stresowałam no ale już jest ok:)normalnie pojdę do Sphinxa kupie sobie zestaw w nagrodę!!!

Evilek, eleganckooooooooooooo!!!!!!!!!!!Teraz masz luzik juz;)

to super evilek!!
ja tez dzisiaj zrobilam sobie nagrode - wlasnie wcinam krówki i przepraszam w myslach moja coreczke za ten cukier:))

m g pare krówek nie zaszkodzi, nie mozna tez chyba tak radykalnie odstawic cukru;/...
Ja nie jem wcale slodyczy od oooo juz dluzszego czasu, 3, 4 miesiace, ale czasami mi sie zachce...
Właśnie miseczke jabłek sobie obrałam i wsuwam-pyszne "papierówy"...Chyba bede musiala gdzies skaner obczaic i malucha naszego w koncu zdjecia wstawic :)...

hejka zimowe mamuski;) Dzis od niepamietnych czasów jestem na nogach juz od 6,bo ktoś:)mi spać nie dał heh. Moze czuje,ze dzis bedzie podglądany(a),bo dzis wizyta po poludniu.I mam nadzieje,ze wkońcu sie potwierdzi,ze w srodku fasolka a nie groszek:] No,ale jak fasolka okaże sie groszkiem,to też będzie kochany:)

Jakie zimowe?????????O co chodzi:)-ja pazdziernikowa jescze wiec jesienna panna;)...
Po wczorajszej wizycie jestem pełna energii i optymizmu, a mężulo mało nie wyskoczyl w gabinecie z fotela jak znowu zobaczył naszego malucha na ekraniku****Cudny Jaś****

ojj.zasugerowalam sie po prostu tytułem wątku "jesienno-zimowe".sorki Ania :)

hehe, spoko, :)...żarcik przecie to***...
Mam nadzieję, ze załapie sie na pazdziernik, wczoraj na wizycie nawet 28 .10 juz mi "przepowiedziano". wiec może przed 1 listopada się "uchronię";d;d;dhehe

Ania Ty to możesz sobie pozwolić na trochę słodkiego luksusu, w ciągu 5 tyg tylko 1,5 kg na plusie, normalnie zazdroszcze:)) ja to ostatnio uważam i waga w miare się trzyma, pochłaniam duże ilości jabłek uwielbiam je:)

noo,mam znajomego z 1 listopada,to zawsze jakies takie nieco smutne ma te urodziny heh. W sumie z tymi terminami wedlug usg to zauwazylam roznie bywa.przewaznie są poprzesuwane dalej niz wychodzi termin wedlug miesiączki.Wedlug moich obliczen tez wychodzi szybciej bo 5.12,a jakby jeszcze cofnąć dopuszczalne 2 tygodnie to i w listopadzie moge wyladowac na porodówce hehe.

evilek-apropo jabłek to przypomnialo mi sie jak moja ciocia mi opowiadala,ze bedac w ciazy(z dziewczynką),choc to bylo 37 lat temu h,po prostu pochlaniala jabłka kilogramami hehe.Na co wujek,mąż cioci potwierdził,ze nie nadążał z ich dostarczaniem hihi.

Evilek, niby ta waga taka nieistotna, ale jak zobaczyłam tylko 1,5 kg to myslalam ze oszaleję z radości:)..Dr mowiła, że moja waga może się teraz zatrzymac nieco, na początku dobrałam 10 do 7 miesiąca, wiec mam juz tez swoje kiloski****...Moze dojde do tych 15-17 to bede mega happy:)..Zobaczymy, Jasio urósł 750g czyli raz jeszcze swoją wage, wiec taki chyba az malusi nie jest..
Co do jabłek-dziewczyny, potrafię siedzec pod drzewem u babci w sadzie i tylko jeść jabłka, mąż się smieje, że u nas w samochodzie wiadomo, że ja jade bo są dwa stałe gadziety-nożyk mały i cedzak:)..jak jakiś owoc musze wymyc i go sobie w aucie pochłaniać;)...Ataki na jabca wrociły , bo miałam zastój od 5-7 miesiąća;)

hej pojawiam się na chwilę,bo robię pizze:)
bakterie jakie są to się okaże,wynik mam w poniedzialek,w zwykłym badaniu moczy wyszły liczne bakterie i troche leukocytów.Olszewska nie chce leczyć w ciemno więc mam zrobić posiew.Pije żurawinke też pomoże na pewno.

o Monia, a masz przepis na tą pizzę?? Może i ja ruszę zadek i coś zrobię;/..Jasna cholerka, jaki leń mnie zaatakował!!!!!!!!!!!

robie wg. tego przepisu zawsze wychodzi:))parykę,pieczarki gotuje mniej kaloryczne jest:]

http://kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt.php?id_o=43

Oj, jak mnie dzisiaj ludzie draznia;/;/;/Przywlekła sie moja kuzynka z kolezaneczka na podwórko i się chwaliły ciągle, to tym, to tamtym, że ona w ciąży to, a tamto-myślałam, że świra dostane...gr.i jeszcze komentarze w stylu-a Ty jak tam, ??-Miałam ochote powiedziec- s****!!!!!!!!!!Bo juz nie wytrzymałam tych opowieści cierpietnic .I tylko zagladały co nowego w domu mamy, a ze je nie wpuscilam ze zwykłej niecheci, to mało mi na parapety nie wskoczyły!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jenki, ciekawskie papugi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ojjj coś o tym wiem Ania, ale nie trzeba się dawać taki ja stosuję dobra mina do złej gry, jak pytają co u mnie to ja zawsze mówię wszystko odbrze, ok nigdy się nie skarże, żeby nie miały o czym plotkować za moimi plecami

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry