Widok

****LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE 27*****

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Z okazji rozpoczecia sie mojego 30 tygdonia:) otiweram wątek nowy!!!!!!!!!!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a moze jasny fiolecik?? i do tego białe i ciemniejsze fioletowe dodatki, do tego trochę zieleni
skoro to sypialnia to jakieś deliaktne pastele mi sie widzą

http://dekoral.pl/kolory_pl_kolory,letnie_wspomnienie.xml

hej ale pospałam 11 h:))))śniadanko zjadłam i się dobudzam:)
Risika ściany mamy w kolorze słoneczny żółty,jak znajdę link do stronki z kolorem to wkleje.Dodatki chyba zielone.Pokó odrazu lepiej wygląda tak ciepło:)

cześć:)) wy konczycie a ja w koncu sie doczekam też remontu na 9 wrzesnia zamowilam firme i maja sie 1o dni sprężyć...ciekawe jak to wyjdzie w praktyce.
Bociany malowałaś pokoj dla dziecka? jaki kolor wybraliście? ja co prawda nie mam osobnego pokoju ale u mnie w sypilani bedzie paula i musze sie na jakis kolor zdecydować...

Witam i zaraz zmykam-ostatnie dni remontowe i koniec na 200lat(,mąż sie smieje jak ja to powtarzam)....
Mam sporo pracy , kondycja dzisiaj nienajgorsza, więc się zawezmę troszke i porobie cos w tej chacie;/..Wieczorem wczasowiczów" odprawiam"..uf..ulży troszkę...zostanie jakis pare osob do 15 wrzesnia i koniec-laba!!!!!!
Pogoda do d.....trzeba sie jakoś odmulić, bo usnę z ta ścierą w łapie;(....
Maluch nasz ACTIVE-hehe..jak po Red Bull'u...:)...

Risika dobrze,że wszytsko ok:)dbaj o siebie.Dobrej nocki dla wszytskich mamusiek,buziaki

risika, ciesze sie strasznie, ze wszystko z Wami kobietki w porzadku !! Uwazaj na siebie i odpoczywaj !! Widzimy sie w pon, na 40 minutowych cwiczeniach :) Lo mamo, dużą masz ta paulinkę, moja waży nieco ponad kilo !!! My idziemy do wyrsia czytac , do juterka :)

heloł :)) i'm back :D prawie szczęśliwa:))
wszystko w porządku, Paula dalej jest Pauliną Laughing
i waży ponad 1600 gram :o termin znow mi sie do przodu przesunął na 1 listopada Cool
lekarz kazal mi wolniej chodzić...a ja nie umiem zawsze sie gdzies spiesze bo jestem wiecznie spozniona , i nie potrafie sie odzwyczaic. na wymioty dostałam czopki raczej nie skorzystam. powiedział mi że taka moja uroda i do konca ciąży musze brać tabletki dowcipne.
Alis w poniedzialek bede na sr:D moge chodzic...aczkolwiek za 2 tygodnie mam kontrole łozyska.
taa ja jeszcze nie mam nic pokupowane i jakos nie widze kiedy sie zaczna zakupy:((

http://www.allegro.pl/item419383335_uroczy_bialy_kombinezon_z_miasiaczkiem.html taki chyba zakupie.....miedzy innymi

Ja mam bardzo podobny...
http://www.allegro.pl/item419410306_next_misiowy_kombinezon_0_3_m_ce_62_jesien08.html

Ten jest uroczy dla dziewuszki
http://www.allegro.pl/item420048731_kombinezon_h_m_62_68_cm.html

ten tez zacny:)
http://www.allegro.pl/item421333324_next_ocieplany_kombinezon_z_zyrafka_unikat.html

ten niczego sobie, milusi*
http://www.allegro.pl/item420713759_sliczny_kombinezon_na_zime_next.html

Welurkowe sa milusie, ale te drugie znowu praktyczne,,,moze jeden taki i drugi taki. Ja mam dwa welurkowe.. jeden normalny...

no wlasnie one sa takie cudne ze nie moge oczu oderwac :) To jeszcze jedno pytanko dodatkowe:wedlug Was lepiej te kombinezoniki takie z welurku czy misia czy lepiej takie ortalionowe?

Na allegro sa takie cudne niektore-szczegolnie h&m i Next'a..bardzo mi sie podobają;) Ale ja mam 2 w spadku po siostrzeńcu i jeden dokupiłam w srode w smyku-cudny, jak pluszowy miś:)...

no tak wlasnie myslalam ze kombinezonik bardziej bedzie przydatny:)

Justi, ja mam kurteczki 2 bo w sumie ja rodze w pazdzierniku, wiec dla 3 miesiecznego szkraba mozna cos ubrac juz..ale uwazam ze dla takiego malusiego, jak urodzisz w grudniu, to raczej kombinezonik sie przyda, bo jest po porstu wygodny.
Mam 3 kombinezoniki, itakie 56, 62 i 68..w sumie jak na 72 wyglada i uwazam ,ze wystarczy w zupelności!

dziewczyny mam pytanko:zakupilam na allegro juz troche pajacyków,kaftaników,spioszków itp.Zastanawiam sie jednak czy oplaca sie kupowac takie cieplejsze kurteczki dla maluszka od0 do 3 miesiecy.w sumie takiemu niemowlakowi niekoniecznie przyda sie taka kurteczka.Sama juz niewiem,bo one są tam takie sliczne heh:) Co sądzicie?

u mnie obiad zrobiony i pierwsza partia babeczek też. TYlko że mało urosły, robiłam wg przepisu i takie plaskate są, hmmm chyba zakalcowate. No ale nie ważne, pierwsze koty za płoty jak to się mówi:)

ej, Risika, wracaj do zdrówka, oby dobrze było !!! Daj znac co i jak. a w razie czego moze bedzie mozna te pieniadze za SR zwrocic. Daj znac jak tam maluszek i Ty. Buziaki...

pisze jeszcze raz bo wykasowało mi.
m_g_ może my się pojawimy w szkole rodzenia,jak damy radę,bo przez ten remont to wsyztsko na głowie stoi.Jakie zajęcia są??
soczek z buraka wypity teraz lenistwo:]
Riskia daj znac po lekarzu,niedobrze,że ywmiotujesz:(bidulka

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry