Widok
1)anti------------------ >1 listopad, chłopiec:)-Jaś
2)Risika -------------- >5 listopad , dziewczynka:) Paulina
3)Alis ----------------- >10 listopad, dziewczynka, Amelia :)
4)JustynaArt -------- >11 listopad chłopiec:)
5)Majaki-------------- >13 listopad, chłopak, z imieniem ciągle problem
6)joanka ------------- >16 listopad
7)bociany ------------ >19 listopad,wg. OM ,22.11 wg. usg dziewczynka:)- Natalka
8)_m_g --------------- >21 listopad, dziewczynka:)
9) fiona2-------------- >21 listopad
10)mona1346--------- >21 listopad
11)Kasiek01 --------- >23 listopad, chłopiec:)
12) Ajeczka1--------- >27 listopad,dziewczynka:)Dagmara
13)Kasia26 2--------- >6 listopad
14)goralka ----------- >29 listopad
15)pychota------------ >3 grudzień, chłopiec:)
16)evilek ------------- >10 grudzień, chłopiec, Kubuś:)
17)Finka-------------- >10 grudzień
18)megus ------------ >16 grudzień
19) agata84---------- >24 grudzień
20)justi --------------- >12 grudnia,płeć nieznana.Dziewczynka-Sara,chłopiec-Maksymilian
5)Majaki-------------- >13 listopad, chłopak, z imieniem ciągle problem
7)bociany ------------ >19 listopad,wg. OM ,22.11 wg. usg dziewczynka:)- Natalka
20)justi --------------- >12 grudnia,płeć nieznana.Dziewczynka-Sara,chłopiec-Maksymilian
no to ja sie wkleilam jeszcze w stary watek:)
a mi niedawno juz 7 m-c!!!!
tak, anti czas najwyzszy bo brzuchol juz duzy i troche ciezko chodzic, teraz uporzadkuje robote w pracy (tak zebym miala do czego wrocic) i spadam stad, musze w koncu pomyslec o porodzie i naszym malenstwie, nie ma co, przeciez my jeszcze nic nie kupilismy:(
czekamy teraz na montaz szaf (zabudowy wnek) i wtedy mam nadzieje ze uporam sie ostatecznie z balaganem i naszymi gratami w pokoju maluszka:) ehhh
a mi niedawno juz 7 m-c!!!!
tak, anti czas najwyzszy bo brzuchol juz duzy i troche ciezko chodzic, teraz uporzadkuje robote w pracy (tak zebym miala do czego wrocic) i spadam stad, musze w koncu pomyslec o porodzie i naszym malenstwie, nie ma co, przeciez my jeszcze nic nie kupilismy:(
czekamy teraz na montaz szaf (zabudowy wnek) i wtedy mam nadzieje ze uporam sie ostatecznie z balaganem i naszymi gratami w pokoju maluszka:) ehhh
hehe...ja za tydzien zaczynam 8 miesiac:)...i jak sobie pomysle, ze do konca pazdziernika musze jeszcze sie potoczyc, to kurcze;/...
My mamy juz wszystko w sumie-zapewne jeszcze cos wyjdzie " w praniu" - ale tak to jest wsio***...Teraz juz tylko dokupuje kosmetyki systematycznie, jakies drobne ciuszki-rajstopki, skarpecie , itp...Moze karuzelke nad łóżeczko, ale się zastanawiam, czy to nie zbędny gadżet....
Dzisiaj wizyta-no juz nie moge wysiedziec i chyba uderze na misato, z siostra, bo uschnę:)
My mamy juz wszystko w sumie-zapewne jeszcze cos wyjdzie " w praniu" - ale tak to jest wsio***...Teraz juz tylko dokupuje kosmetyki systematycznie, jakies drobne ciuszki-rajstopki, skarpecie , itp...Moze karuzelke nad łóżeczko, ale się zastanawiam, czy to nie zbędny gadżet....
Dzisiaj wizyta-no juz nie moge wysiedziec i chyba uderze na misato, z siostra, bo uschnę:)
prosze:)
5)Majaki-------------- >13 listopad, chłopak, Konstanty
5)Majaki-------------- >13 listopad, chłopak, Konstanty
witajcie kobietki :) Ja od trzech dni nie za bardzo sie czuje, cisnienie chyba ne takie. Bylam dzis u lekarza, Boze, jaka ta baba jest glupia, chciala mnie n maicerzynski wyslac wczesniej, bo jej sie pisemka noe chcialo wypisac. Glupi babsztyl. Ale poszlam do innej i nie dosc, ze zbadala od A do Z, to pisemko wypisala bez najmniejszego ALE... tez sobie wybralalam lekarza prowadzacego. A to niuby znajoma tesciowej, ech... Wyszlo, ze mam niedoczynnosc tarczycy i wysokie cisnienie, mam sie pilnowac, ale ledwo zyje ostatnio. :( A malz na urlopie i zamiast wypoczac, to ma ze mna...ale co tam, te chlopy po cos sa. Evilek, pytalas o SR, ja chodze do Wjeherowa do szpitala, nie do Majewskich... a jesli chodzo o cwiczenia, to napisalam, ze bylo 4 minuty, oczywiscie zgubilam jedno 0, bo cwiczylysmy az 40 minut :) Ech, ide spac.....
No :) Dopiero do domu zjechalismy-obiadek z mężulkiem po wizycie u lekarki się przedłużyl:)..
Więc tak-Jasio ma 1450 wagi i jest słodki-dzisiaj przed tatuskiem swoim pokazał całe klejnoty swoje i buźke, i na dodatek stroił minki, w postaci usmieszkow:)Az się Olszewska zasmiała*...Wszystko mam ok-szyjka super trzyma, maluszek główka w dół, wszystkie parametry super...Oby tak te 8-9 tygodni i będzie synus jak malowany!Jest piękny, całą buźkę mamy na płytce...maluszek:)
Od ostatniej wizyty( 5 tygodni) przybrałam 1,5 kg, więc byłam happy schodząc z wagi!!!!...
Jestem bardzo zadowolona z lekarki, ciesze się ze zmieniłam, i warte są wizyty jej ceny...Wszystko po mojej mysli, a nie jakies proszenie o cokolwiek, nerwy jak przy moim poprzednim lekarzu;/grrrr
Ciekawe jak Bociany:)Czekam na smska od niej
Więc tak-Jasio ma 1450 wagi i jest słodki-dzisiaj przed tatuskiem swoim pokazał całe klejnoty swoje i buźke, i na dodatek stroił minki, w postaci usmieszkow:)Az się Olszewska zasmiała*...Wszystko mam ok-szyjka super trzyma, maluszek główka w dół, wszystkie parametry super...Oby tak te 8-9 tygodni i będzie synus jak malowany!Jest piękny, całą buźkę mamy na płytce...maluszek:)
Od ostatniej wizyty( 5 tygodni) przybrałam 1,5 kg, więc byłam happy schodząc z wagi!!!!...
Jestem bardzo zadowolona z lekarki, ciesze się ze zmieniłam, i warte są wizyty jej ceny...Wszystko po mojej mysli, a nie jakies proszenie o cokolwiek, nerwy jak przy moim poprzednim lekarzu;/grrrr
Ciekawe jak Bociany:)Czekam na smska od niej
hej to moja relacja:)szyjka długa,twarda zamknięta:)))bóle brzucha,podbrzusza,twardnienie i kłucie to przygotowanie organizmu do porodu.Można wziąść nos-pe i się nie stresować:)
U mnie na plusie 3 kg od ostatniej wizyty czyli 6 kg w ogóle,chyba w brzuch mi poszło bo nie widzę nigdzie indziej:))
Natalka waży 997 gram sporo urosła,termin z 20 na 18.11 się przesunął.
Oczywiście uparciuch jeden tylko z profilu się pokazał,ale też minki stroiła i Olszewska się śmiała.Śmieszne bo wyglądało jakby miala czarną czuprynkę:)No policzki odziedziczyła po mamusi bo pyza jest fajowa:)))
zdjątko jutro zeskanuje bo dziś już mnie leń ogarnął.
U mnie na plusie 3 kg od ostatniej wizyty czyli 6 kg w ogóle,chyba w brzuch mi poszło bo nie widzę nigdzie indziej:))
Natalka waży 997 gram sporo urosła,termin z 20 na 18.11 się przesunął.
Oczywiście uparciuch jeden tylko z profilu się pokazał,ale też minki stroiła i Olszewska się śmiała.Śmieszne bo wyglądało jakby miala czarną czuprynkę:)No policzki odziedziczyła po mamusi bo pyza jest fajowa:)))
zdjątko jutro zeskanuje bo dziś już mnie leń ogarnął.