Widok

****LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE 27*****

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Z okazji rozpoczecia sie mojego 30 tygdonia:) otiweram wątek nowy!!!!!!!!!!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam, już po rozmowie z szefem, przedłużą mi umowę tylko nie wiem czy na rok czy bezterminowo, rany jak się stresowałam no ale już jest ok:)normalnie pojdę do Sphinxa kupie sobie zestaw w nagrodę!!!

Witam z ..ranka;)
Wstałam po długim spanku***..Maluch dał pospać mamie;). i odetchnęłam po wczorajszej wizycie!
MOnia, właśnie jakie to bakterie...Ja też mam skierowanie na badania, ale takie znowu podstawowe bo miałam dawno robione, ale myślę, że wszystko bedzie ok!
Wczoraj fajnego pajaca kupiliśmy w Smyku-bombowy, na futerku takich małym-extra cieplusi!

hej hej
a jakie to bakterie mialas? jak sie nazywaja?

hej,melduje się:))mała kopie i nie śpie.Musze iść zrobić posiew z moczu,miałam bakterie a lekarka nie chce w ciemno antybiotyku zapisywać.Dobrze,że labolatorium blisko :)

hej to moja relacja:)szyjka długa,twarda zamknięta:)))bóle brzucha,podbrzusza,twardnienie i kłucie to przygotowanie organizmu do porodu.Można wziąść nos-pe i się nie stresować:)
U mnie na plusie 3 kg od ostatniej wizyty czyli 6 kg w ogóle,chyba w brzuch mi poszło bo nie widzę nigdzie indziej:))
Natalka waży 997 gram sporo urosła,termin z 20 na 18.11 się przesunął.
Oczywiście uparciuch jeden tylko z profilu się pokazał,ale też minki stroiła i Olszewska się śmiała.Śmieszne bo wyglądało jakby miala czarną czuprynkę:)No policzki odziedziczyła po mamusi bo pyza jest fajowa:)))
zdjątko jutro zeskanuje bo dziś już mnie leń ogarnął.

No :) Dopiero do domu zjechalismy-obiadek z mężulkiem po wizycie u lekarki się przedłużyl:)..
Więc tak-Jasio ma 1450 wagi i jest słodki-dzisiaj przed tatuskiem swoim pokazał całe klejnoty swoje i buźke, i na dodatek stroił minki, w postaci usmieszkow:)Az się Olszewska zasmiała*...Wszystko mam ok-szyjka super trzyma, maluszek główka w dół, wszystkie parametry super...Oby tak te 8-9 tygodni i będzie synus jak malowany!Jest piękny, całą buźkę mamy na płytce...maluszek:)
Od ostatniej wizyty( 5 tygodni) przybrałam 1,5 kg, więc byłam happy schodząc z wagi!!!!...
Jestem bardzo zadowolona z lekarki, ciesze się ze zmieniłam, i warte są wizyty jej ceny...Wszystko po mojej mysli, a nie jakies proszenie o cokolwiek, nerwy jak przy moim poprzednim lekarzu;/grrrr
Ciekawe jak Bociany:)Czekam na smska od niej

hej a może któraś z was dziewczynki rozpoczyna SR w Gdyni? we wrześniu? może się zobaczymy?? Ja wybieram się do SR Iwony Guć przy szpitalu w Redłowie.

witajcie kobietki :) Ja od trzech dni nie za bardzo sie czuje, cisnienie chyba ne takie. Bylam dzis u lekarza, Boze, jaka ta baba jest glupia, chciala mnie n maicerzynski wyslac wczesniej, bo jej sie pisemka noe chcialo wypisac. Glupi babsztyl. Ale poszlam do innej i nie dosc, ze zbadala od A do Z, to pisemko wypisala bez najmniejszego ALE... tez sobie wybralalam lekarza prowadzacego. A to niuby znajoma tesciowej, ech... Wyszlo, ze mam niedoczynnosc tarczycy i wysokie cisnienie, mam sie pilnowac, ale ledwo zyje ostatnio. :( A malz na urlopie i zamiast wypoczac, to ma ze mna...ale co tam, te chlopy po cos sa. Evilek, pytalas o SR, ja chodze do Wjeherowa do szpitala, nie do Majewskich... a jesli chodzo o cwiczenia, to napisalam, ze bylo 4 minuty, oczywiscie zgubilam jedno 0, bo cwiczylysmy az 40 minut :) Ech, ide spac.....
evilek trzymam kciuki za jutro!
bociany bedzie dobrze:)

trzymajcie kochane trzymajcie:) a na wizycie na pewno będzie ok, tylko spytaj o to twardnienie macicy

hej ciekawe jak Ania po wizycie,ja już odliczam godziny do mojej ....stresik jest jak zwykle.tak dawno małej nie widziałam już się stęskniłam:)
Evilek trzymam kciuki za jutro!!

trzymamy zatem kciuki:-)

jutro o 9tej rano, buuuuuuuu boję się bardzo

evilek a kiedy Ty dokladnie masz ta rozmowe? jutro czy dzisiaj?

ojjj gapa ze mnie, myślałam że Majaki dopiero chce się dopisać:)

prosze:)

1)anti------------------ >1 listopad, chłopiec:)-Jaś
2)Risika -------------- >5 listopad , dziewczynka:) Paulina
3)Alis ----------------- >10 listopad, dziewczynka, Amelia :)
4)JustynaArt -------- >11 listopad chłopiec:)
5)Majaki-------------- >13 listopad, chłopak, Konstanty
6)joanka ------------- >16 listopad
7)bociany ------------ >19 listopad,wg. OM ,22.11 wg. usg dziewczynka:)- Natalka
8)_m_g --------------- >21 listopad, dziewczynka:)
9) fiona2-------------- >21 listopad
10)mona1346--------- >21 listopad
11)Kasiek01 --------- >23 listopad, chłopiec:)
12) Ajeczka1--------- >27 listopad,dziewczynka:)Dagmara
13)Kasia26 2--------- >6 listopad
14)goralka ----------- >29 listopad
15)pychota------------ >3 grudzień, chłopiec:)
16)evilek ------------- >10 grudzień, chłopiec, Kubuś:)
17)Finka-------------- >10 grudzień
18)megus ------------ >16 grudzień
19) agata84---------- >24 grudzień
20)justi --------------- >12 grudnia,płeć nieznana.Dziewczynka-Sara,chłopiec-Maksymilian

Majaki a na kiedy masz termin? to zaraz Cię wpiszę:)

cześć Kobietki, a ja mam już imie na naszego malca - Kostek, czyli Konstanty ;-) można dopisać do listy ;-)
Hm..no właśnie, zaczynam 31 tydzien chyba z tego co mnie tu poprawiono******

hehe...ja za tydzien zaczynam 8 miesiac:)...i jak sobie pomysle, ze do konca pazdziernika musze jeszcze sie potoczyc, to kurcze;/...
My mamy juz wszystko w sumie-zapewne jeszcze cos wyjdzie " w praniu" - ale tak to jest wsio***...Teraz juz tylko dokupuje kosmetyki systematycznie, jakies drobne ciuszki-rajstopki, skarpecie , itp...Moze karuzelke nad łóżeczko, ale się zastanawiam, czy to nie zbędny gadżet....
Dzisiaj wizyta-no juz nie moge wysiedziec i chyba uderze na misato, z siostra, bo uschnę:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

Jaki krem na skórę z AZS? (31 odpowiedzi)

Dziewczyny proszę polećcie jakiś krem do buźki, który pomoże zlikwidować suchą skórę ze zmianami...

do góry