Widok

***LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE ***36***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zakładam nam nowy i zaraz lista.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ani TY jesteś u nas I na liscie:) rany to juz tak niedlugo!!!!!!!! a niedawno byłysmy w I miesiacu a teraz już prawie finisz:)

Ale numer, 35 tydzień mi się zaczął!!!!!!!!!

No, misja spełniona,:) Ciocia dzielnie chrzesniaka na szczepienie przygotowała i nawet sie obyło bez krzyków;/..Ale zmęczyło mnie to okrutniascie....
Zaraz kawke robię i za porządeczki sie biore, bo niby 2 osoby a sajgon na chacie, wszędzie gdzies, coś fruwa...ggrr..jak ja nie cierpię bałaganu!!!!!!!!!!
Jasiek znowu czkawka, ma te swoje czkaweczki nawet 3-5 razy dziennie..Jeny!

m_g - no mozliwe niewiem,jak wroce do pracy to sie dowiem czy beda mi kazali robic znowu.choc znajac naszego behapowca służbiste to pewnie sie czepnie jak zreszta kazdego innego pierdołu;P

m_g podeślij mi jakies fotki z wesela:) chociaz te gdzie my jestesmy:)

ale ja tez swoje ostatnie badania z pracy odswiezalam bedac juz w ciazy wiec badania napewno mam aktualne, ale kaza sprawdzic zdolnosc do pracy na moim stanowisku po lacznym zwolnieniu bo Pani mi wytlumaczyla ze ja jestem na zwoleniniu chorobowym tylko platnym 100% ze wzgledu na ciaze i wszyscy ktorzy koncza zwol chorobowe musza takie badania przejsc

hmm...niewiem bo pierwszy raz slysze o czyms takim.wydaje mi sie ze w mojej firmie nie ma czegos takiego bo kolezanki byly w ciazy ,ostatnia 2 lata temu i nic takiego nie kazali jej robic.Zreszta,ja akurat niedawno bo w maju uaktualnialam badania bo minely dwa lata i czas bylo na aktualizacje(u nas kazdy robi akurat co 2 lata)wiec po co mialabym robic za klika miesiecy znowu gdy wroce do pracy(?)

a ja wczoraj dostalam z pracy skierowanie na badania profilaktyczne z zw ze sprawdzeniem czy jestem zdolna do pracy po zwolneniu....i myslalam ze to zart i Paniom sie cosik pomylilo, ale dzisiaj zadzwonilam i okazalo sie ze wszystkie ciezarne takie badania maja przejsc pod koniec macierzynskiego, Wy tez cos takiego macie?

hmm..to moze i ja mam 26B a nie samo B..Choc wydawalo mi sie zawsze ze mam samo B.... Eee,tez suma sumarum niewiem co oznaczaja jakie kody ale o lezeniu ginka tez nic nie wspominala.Zreszta,po co,umierajaca nie jestem:D

justi sprawdziłąm na zwolnieniu nan B26, cholerka nie iwem co znaczy a glupia nie zapytałam sie...
mg przyłączam się do Twojego pytania, byłam w mama i ja w sobotę i faktycznie troszkę drogo jest...mam nadzieję ze w Akpolu ceny są bardziej przystęne

hej:)) ale dzis podla pogoda... mialam jechac na ug ale nie dosc ze plecy i pecherz mnie wrecz napieprzaja... i sie ruszac nie moge to mnie jeszcze pzreziebienie zlapalo;/
mQ ja porownywalam ceny ale z tym gdynskim akpolem...i oni sobie w tym mama i ja niezla marże na;liczają;/ a jakie maja tam brzydkie ubranka:D

evilek- a co to jest ten kod 26?Ja mam kod"B",lezec nie musze:D

wlasnie sprawdzilam na necie ze akpol jest otwarty az do 20 pon-sob i jeszcze w nd do 18... a ja narzekam mezowi ze nie ma nigdy czasu ze mna tam podjechac....a w tej sytuacji to moze i dzisiaj uda nam sie tam podskoczyc po SR, bylyscie juz tam, ceny rzeczywiscie sa nizsze niz w mama i ja?

ja się dziś obudziłam po całkiem fajnej nocy (zero wstawania na siku) o 9 tej, ale tak zimno było w pokoju że się podniosłam z wyrka dopiero o 10tej, sniadanko i teraz komp:) o 14 jade do pracy zwolnienie zawieść, kurcze trochę się zmartwiłam tymi kontrolami z ZUS, mnie często nie ma w domu bo jestem u teścia, w zwolnieniu mam kod 26 i nie iwem czy to jest że trzeba leżeć czy można chodzić, w sumie lekarz nic nie mówił o leżeniu.

Łomatko,ale z Ciebie ranny ptaszek;D.Ja spalam do 8:30 i wstac mi sie wogole nie chcialo.W sumie pogoda do bani,od rana ciagle leje,wiec nawet isc sie nie bardzo gdzies da.Jutro jednak juz bede musiala wyjsc rankiem na badania na przychodnie a potem do kumpelki na kawusie-o ile nie urodzi do jutra bo jest na dniach terminu hehe.

a ja od paru dni jakos dluzej spie...dzisiaj wstalam ok 10, kapiel, sniadanko i teraz do kompa...ale chyba daruje sobie buszowanie w sieci i pojde ksiazke poczytac, jakos oczy mnie pobolewaja ostatnio, nie chce przesadzac
bociany nie wiem czy w tym tyg jest jakies wyklad, dzisiaj bede na sr na cw z oddychania na 17 wiec sie dowiem i napisze co dalej:)

Cześć,dopiero wstałam,mąż ma na popołudnie i jeszcze smacznie śpi.Jakoś dłużej śpie jak on rno nie wstaje.Oczywiście nocna gimnastyka i poranna Natki zaliczona:)Mi nie przeszkadzało bo jak suseł spałam tak byłam padnięta.Dziś troszkę spraw do załatweinia do południa potem plan-wylegiwanie się w domu z książką:DDDDDDDDDDDDDDDDD

Ja juz na nóżkach:)..Po wczorajszym maratonie nadmorzem, padłam jak kawka;/....Mąż na czas biegał a ja jak zwykle wlokłam się z patykami po piachu:)...Ale lubię takie spacerki dł€ższe...
Nasz synek zuwazyłam, ze jest aktywny-akurat jakja sie obudze( czyli mogloby tak zostac na przyszlosc:)...), potem w dzien jak jade samochodem gdzies, no i wieczorkiem po kapieli....Narazie to idealny ma "schemat"...
U mnie najczesciej tyłeczek wypina, i robi się mały balonik....i ciągnie się skóra jakby...O kurcze, to co bedzie jak zaczne 9 miesiac za 10 dni??;dhaha

bociany - to pewnie przez działalność ten zus tak szaleje :-).

A brzuszki porównamy, porównamy :-)))). Oby zus nie postanowił Cię nawiedzić w sobotę, bo co ja powiem ;-), hihihi.

Fotografia:

I cała reszta:

wiesz,ja chyba po prostu za bardzo nie obserwuje swojego brzucha.Czuje kopniaki ale nie spogladam odrazu czy to na dole czy wyzej...Chyba nie umiem sie przemóc zeby tak obserwowac z taką wielką czuloscią swoj brzuch.... :(

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry