Widok
No, misja spełniona,:) Ciocia dzielnie chrzesniaka na szczepienie przygotowała i nawet sie obyło bez krzyków;/..Ale zmęczyło mnie to okrutniascie....
Zaraz kawke robię i za porządeczki sie biore, bo niby 2 osoby a sajgon na chacie, wszędzie gdzies, coś fruwa...ggrr..jak ja nie cierpię bałaganu!!!!!!!!!!
Jasiek znowu czkawka, ma te swoje czkaweczki nawet 3-5 razy dziennie..Jeny!
Zaraz kawke robię i za porządeczki sie biore, bo niby 2 osoby a sajgon na chacie, wszędzie gdzies, coś fruwa...ggrr..jak ja nie cierpię bałaganu!!!!!!!!!!
Jasiek znowu czkawka, ma te swoje czkaweczki nawet 3-5 razy dziennie..Jeny!
ale ja tez swoje ostatnie badania z pracy odswiezalam bedac juz w ciazy wiec badania napewno mam aktualne, ale kaza sprawdzic zdolnosc do pracy na moim stanowisku po lacznym zwolnieniu bo Pani mi wytlumaczyla ze ja jestem na zwoleniniu chorobowym tylko platnym 100% ze wzgledu na ciaze i wszyscy ktorzy koncza zwol chorobowe musza takie badania przejsc
hmm...niewiem bo pierwszy raz slysze o czyms takim.wydaje mi sie ze w mojej firmie nie ma czegos takiego bo kolezanki byly w ciazy ,ostatnia 2 lata temu i nic takiego nie kazali jej robic.Zreszta,ja akurat niedawno bo w maju uaktualnialam badania bo minely dwa lata i czas bylo na aktualizacje(u nas kazdy robi akurat co 2 lata)wiec po co mialabym robic za klika miesiecy znowu gdy wroce do pracy(?)
a ja wczoraj dostalam z pracy skierowanie na badania profilaktyczne z zw ze sprawdzeniem czy jestem zdolna do pracy po zwolneniu....i myslalam ze to zart i Paniom sie cosik pomylilo, ale dzisiaj zadzwonilam i okazalo sie ze wszystkie ciezarne takie badania maja przejsc pod koniec macierzynskiego, Wy tez cos takiego macie?
hej:)) ale dzis podla pogoda... mialam jechac na ug ale nie dosc ze plecy i pecherz mnie wrecz napieprzaja... i sie ruszac nie moge to mnie jeszcze pzreziebienie zlapalo;/
mQ ja porownywalam ceny ale z tym gdynskim akpolem...i oni sobie w tym mama i ja niezla marże na;liczają;/ a jakie maja tam brzydkie ubranka:D
mQ ja porownywalam ceny ale z tym gdynskim akpolem...i oni sobie w tym mama i ja niezla marże na;liczają;/ a jakie maja tam brzydkie ubranka:D
ja się dziś obudziłam po całkiem fajnej nocy (zero wstawania na siku) o 9 tej, ale tak zimno było w pokoju że się podniosłam z wyrka dopiero o 10tej, sniadanko i teraz komp:) o 14 jade do pracy zwolnienie zawieść, kurcze trochę się zmartwiłam tymi kontrolami z ZUS, mnie często nie ma w domu bo jestem u teścia, w zwolnieniu mam kod 26 i nie iwem czy to jest że trzeba leżeć czy można chodzić, w sumie lekarz nic nie mówił o leżeniu.
Łomatko,ale z Ciebie ranny ptaszek;D.Ja spalam do 8:30 i wstac mi sie wogole nie chcialo.W sumie pogoda do bani,od rana ciagle leje,wiec nawet isc sie nie bardzo gdzies da.Jutro jednak juz bede musiala wyjsc rankiem na badania na przychodnie a potem do kumpelki na kawusie-o ile nie urodzi do jutra bo jest na dniach terminu hehe.
a ja od paru dni jakos dluzej spie...dzisiaj wstalam ok 10, kapiel, sniadanko i teraz do kompa...ale chyba daruje sobie buszowanie w sieci i pojde ksiazke poczytac, jakos oczy mnie pobolewaja ostatnio, nie chce przesadzac
bociany nie wiem czy w tym tyg jest jakies wyklad, dzisiaj bede na sr na cw z oddychania na 17 wiec sie dowiem i napisze co dalej:)
bociany nie wiem czy w tym tyg jest jakies wyklad, dzisiaj bede na sr na cw z oddychania na 17 wiec sie dowiem i napisze co dalej:)
Cześć,dopiero wstałam,mąż ma na popołudnie i jeszcze smacznie śpi.Jakoś dłużej śpie jak on rno nie wstaje.Oczywiście nocna gimnastyka i poranna Natki zaliczona:)Mi nie przeszkadzało bo jak suseł spałam tak byłam padnięta.Dziś troszkę spraw do załatweinia do południa potem plan-wylegiwanie się w domu z książką:DDDDDDDDDDDDDDDDD
Ja juz na nóżkach:)..Po wczorajszym maratonie nadmorzem, padłam jak kawka;/....Mąż na czas biegał a ja jak zwykle wlokłam się z patykami po piachu:)...Ale lubię takie spacerki dł€ższe...
Nasz synek zuwazyłam, ze jest aktywny-akurat jakja sie obudze( czyli mogloby tak zostac na przyszlosc:)...), potem w dzien jak jade samochodem gdzies, no i wieczorkiem po kapieli....Narazie to idealny ma "schemat"...
U mnie najczesciej tyłeczek wypina, i robi się mały balonik....i ciągnie się skóra jakby...O kurcze, to co bedzie jak zaczne 9 miesiac za 10 dni??;dhaha
Nasz synek zuwazyłam, ze jest aktywny-akurat jakja sie obudze( czyli mogloby tak zostac na przyszlosc:)...), potem w dzien jak jade samochodem gdzies, no i wieczorkiem po kapieli....Narazie to idealny ma "schemat"...
U mnie najczesciej tyłeczek wypina, i robi się mały balonik....i ciągnie się skóra jakby...O kurcze, to co bedzie jak zaczne 9 miesiac za 10 dni??;dhaha