Widok
a ja znow spiaca.... i niedobrze mi.... chyba sie poloze a prasowanie i sprzatanie pozniej...jutro jedziemy w koncu na jakies zakupy.. nie wiem jak ja to przetrwam...
apetytu tez nie mam..ale jak nie zjem to mi niedobrze:(( a jeszcze maly zgniata mi zołądek..milego dnia:) przynajmniej pogoda ładna:)
apetytu tez nie mam..ale jak nie zjem to mi niedobrze:(( a jeszcze maly zgniata mi zołądek..milego dnia:) przynajmniej pogoda ładna:)
just30 - teraz panuje taki wredny wirus wymioty lub biegunka (co kto woli hehehe ) a przy tym boli brzuch , wszystko w nim jezdzi i bulgocze ............ wiem bo duzo znajomych ostatnio to przechodziło ......... polecam brac LAKCID Lub Enterol (to takie probiotyki jak podaje sie przy antybiotykoterapii ) zycze zdrówka
rybalon-ale ja nie mam ani wymiotów ani braku apetytu...ogolnie tylko jezdzi mi w jelitach no i biegam sie wyprozniac.reszta dolegliwosci zwykłe ciazowe:opuchlizna...bole krzyza i takie tam cudeńka.chyba wezme te smecte tylko na powstrzymanie biegunki bo mnie to dobija...Rozumiem,ze mogę bez obaw i konsultacji a ginką?
justi30 - ten wirus sie tak właśnie róznie objawia , mój 4-latek tez dziwnie przechodził go w tym roku w ciagu 5 dni 2 razy zwymiotował , 1 x miał biagunkowa kupe i przez 5 dni przlewało mu sie w brzuchu ( wieczorem nie chciał jeść kolacji poza tym apetyt miał w dzien ) poza tym bez objawów innych ..........chodził normalnie do przedszkola bo myslałam ze może cos zjadl i mu zaszkodziło kapnełam sie dopiero po tej biegunkowaj kupie ............ stawiam na wirus no chyba , ze poród blisko i tak sie organizm sam oczyszcza :-)))) ale widze, że masz jeszcze troche dni do konca ciązy :-)