Widok

***LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE 55 ***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Założę nam nowy na jutro:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Justi, bron Cie zebys rodziła-oszalałas!nawet myslami nie wywołuj!
dziecie ZCi do inkubatora wsadza i bedziesz wtedy aptrzała!
Ani zabrac do domu ani porządnie przytulic!!!!!
Smecte bierz i z tyłkiem do łózka, bo dostaniesz przez dupe jednegO!

no wlasnie tez mam takie wizje przed oczami i jestem przerazona opcją rodzenia miesiac wczesniej......:] Ide sie polozyc bo brzuch boli a kregoslup to chyba zaraz sobie wyjmę i postawie obok....:/ odezwe sie poźniej...

Oj kobitki, widzę że pokładacie się. Oby to przejściowe było. A my wczoraj złożylismy łóżeczko, jest super, teraz jak wchodzę do sypialni to się uśmiecham za każdym razem. Spacerek też zaliczony - pogoda superancka tylko troszkę wieje. Ruszam do łazienki ogarnąć trochę panujący tam chaos.
Aż wstyd, że taka pogoda, a ja nosa nie wysunęłam z domu :( Musiałam zrobić coś do pracy.

Kurczę, już mi głupio narzekać, ale też złej formy mam ciąg dalszy... Mam chrypkę, głowa boli, nocami źle śpię, bo Jasiek strasznie boleśnie usiska i nie wiem już, w jakiej pozycji leżeć... Powiedzcie, że to przejściowe :/ Taka była fajna ta ciąża przez prawie 8 m-cy...

Finka, przejdzie:)Zobaczysz...
ja miałam stope jak balon, normalnie szok, od 2 dni jak laseczka;)Elegancka:)
A poza tym tyle Twojego co ponarzekasz:)
mąz moj wczoraj mowi, że oprócz moich humorków przy koncowce, to on moze wszytskim kolegom reklamować taką dzielną zonę w ciązy:0-szok, chłop mi sie chyba podlizać chciał**
W sumie jestem z siebie dumna- wszystko na głowie było mojej, turyści, domki w wakacje, dom u nas, sprawy urzedowe a było ich mnóstwo, korki jeszcze prowadzę;)..jeżdziłam dzielnie autem..
No, ale podsumowanie, nie ma to jak dobra samoocena*

ale teraz to juz blizej niz dalej:D

zaczynam zakupy wiec pewnie bede Was zasypywać pytaniami, co i gdzie i dalczego...:( ale mam nadzieje ze mi wybaczycie... zwlaszcza ze kompletnie nie orinetuje sie w cenach..:((((

Firda... przez neta czy w sklepie?
posciel - widzialm ze wiekszosc z Was przez Allegro:) wiec to chyba nie podlega wątpliwości:)

patrze na te moje okna i sie załamuje.. ale jak ostanio je przecierałam to pozniej nie czulam sie najlepiej... wiec bede myc jedno dziennie:D:D:D

co do problemow zolodkowych.. jem dosc duzo jablek, a one zarowno w jedna jak i w druga strone (zaparcia i biegunka) dzialaja normująco, wiec moze tez sprobujcie..

pozdr

Pychota, ja kupowalam zarowno posciel jak i wypelnienie na allegro. Jedna zmiane kupiłam w Mama i Ja.
Fride tez w mama i ja, albo Akpol nie pamietam. Ale wiem, ze z przesyłka wychodzi mniej wiecej to samo, co w sklepie, czy hurtowni.
Ja jem jabłka od poczatku ciązy, po kg dziennie nawet i ani nie mam biegunek ani zaparć..Norma.

No, bo masz prawo być z siebie dumna! Zupełnie nie zwalniałaś tempa :)

Ja tak się cieszyłam z tego, że dobrze się czuję i mogę nadal robić wiele fajnych rzeczy, a teraz i mnie dopadło :( Fakt, ze co ponarzekam, to moje, ale wolałabym nie mieć powodów... No, nic, dziś już sobie odpuszczam i chyba się położę, a jutro aktywne 9 m-cy, po nich zawsze lepiej się czuję.

:)))

no to pozostaje mi tylko wydrukowac liste i zrobic nalot na pare sklepow... ;/

Z jabłkami - potwierdzam!

Fridę widziałam w akpolu po 25 zł i chyba tam kupię, bo w allegro wychodzi nieco drożej, zdaje się. Pościel - jedną zamawiałam przez allegro, ale drugą kupię w akpolu, bo na allegro jej nie ma.

ojj gadułeczki:)))Fride kupowałąm w Aptece Wałowa niecałe 23 dałąm,pościel w Akpolu,jak zresztą większość rzeczy,kosmetyki,maści itp też w tej aptece.
Właśnie zaległam,podjechałam do ammy na ploteczki,kurcze leżenie mi nie służy.Poruszałam się,poszłam z psem do lasu i odrazu lepiej:)))
jak leże to boli i sił nie mam.Obiadek właśnie robię,kupiłam chlebek pita i chce coś na wzór kebaba zrobić tak mnie wzięło,najpierw niech sok z buraka się przyjmie bo pół słoja wypite:)odezwe się po obiadku

A mnie dzisiaj naszło na słuchanie muzyki, wałkuje już n-tą płytę z chorwacką muzyką i przypominają mi się nasze wakacje sprzed roku - aż miło powspominać...
u mnie niestety zaparcia sa pomino zedzenia jabłek i innych specyfików, ale co tam...wytrzymam. Muszę kupić powloczki ale to jchyba w mama i ja bo musze podotykać czy jest miekka.
Ale mam ochotę na frytki, poproszę męża żeby mi zrobił jak wróci z pracy.

A ja po drzemeczce- ło losie, jak fajowo!
Tylko jakas wakacyjna mucha mi sie przypałetała;(
I mnie skutecznie obudziła..
Aż dziwne, że ja spie w dzięn, jak na początkach ciązy..hehe

i ja sie witam, troche spozniona ale bylam rano na badaniach. pozniej na zakupach...a jak wlazlam do domu to wzielam sie za nalesniki i dopero skonczylam je smazyc:D ledwo zyje, nogi mnie bola, dzisiaj bedzie laba:D

pochwale się moim poobiednim brzuchalkiem:)
image
image

Bociany, prosze Cie nie załamuj mnie- ja taki brzuszek to mialam tez, ale w 2o ktoryms tygodniu!Litości!!
laska jak nie wiem co...a tu człowiek z bebnem sie koleboce;)hihi

Dostaniesz lańsko,za takie głupoty,zgrabna mamcia z Ciebie i już!!:)masz na facecia brzuszek ja na babeczke:P

bociany-moj tez tak wygladal gdzies w 24 tyg:]a teraz......balonisko! Rety.... zaraz umrę chyba..Pospalam 2 godziny ale przebudzil mnie ból brzucha..do tego jakis twardy sie zrobił...Co do jabłek....szczerze powiem,ze dopiero od miesiaca je wogole jem (wczesniej jakos mnie nie ciagnelo) ale zadnych efektów ani w jedną ani w druga strone.Wypilam juz to świństwo smecte (fuuj),w aptece powiedziala kobita ze mam wypic dzis dwa razy,jutro trzy..-hmm....mam nadzieje,ze wiedziala co mówi..
Ech..niewiem juz co ze soba robic....Jak lezę to najbardziej mnie wszystko boli...a potem podniesc sie trzeba..co jest wyczynem,ze ho ho..
No,ale dobra...co ponarzekam to moje jak mówicie heh:D
Fridy jeszcze nie kupilam...,nie wiedzialam ze to kosztuje tyle,myslalam ze jakies grosze:]
Pościel bede kupowac w sklepie bo wole dotknąć i zobaczyc najpierw na zywo:D

apropo-ciasteczka z płatków zrobily furore u mojej mamy wpracy.wziela troche i sie tak zajadali ze na poniedzialek mam zamówienie na wieksza ilosc:P

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry