Widok
No, bo masz prawo być z siebie dumna! Zupełnie nie zwalniałaś tempa :)
Ja tak się cieszyłam z tego, że dobrze się czuję i mogę nadal robić wiele fajnych rzeczy, a teraz i mnie dopadło :( Fakt, ze co ponarzekam, to moje, ale wolałabym nie mieć powodów... No, nic, dziś już sobie odpuszczam i chyba się położę, a jutro aktywne 9 m-cy, po nich zawsze lepiej się czuję.
Ja tak się cieszyłam z tego, że dobrze się czuję i mogę nadal robić wiele fajnych rzeczy, a teraz i mnie dopadło :( Fakt, ze co ponarzekam, to moje, ale wolałabym nie mieć powodów... No, nic, dziś już sobie odpuszczam i chyba się położę, a jutro aktywne 9 m-cy, po nich zawsze lepiej się czuję.
Pychota, ja kupowalam zarowno posciel jak i wypelnienie na allegro. Jedna zmiane kupiłam w Mama i Ja.
Fride tez w mama i ja, albo Akpol nie pamietam. Ale wiem, ze z przesyłka wychodzi mniej wiecej to samo, co w sklepie, czy hurtowni.
Ja jem jabłka od poczatku ciązy, po kg dziennie nawet i ani nie mam biegunek ani zaparć..Norma.
Fride tez w mama i ja, albo Akpol nie pamietam. Ale wiem, ze z przesyłka wychodzi mniej wiecej to samo, co w sklepie, czy hurtowni.
Ja jem jabłka od poczatku ciązy, po kg dziennie nawet i ani nie mam biegunek ani zaparć..Norma.
ale teraz to juz blizej niz dalej:D
zaczynam zakupy wiec pewnie bede Was zasypywać pytaniami, co i gdzie i dalczego...:( ale mam nadzieje ze mi wybaczycie... zwlaszcza ze kompletnie nie orinetuje sie w cenach..:((((
Firda... przez neta czy w sklepie?
posciel - widzialm ze wiekszosc z Was przez Allegro:) wiec to chyba nie podlega wątpliwości:)
patrze na te moje okna i sie załamuje.. ale jak ostanio je przecierałam to pozniej nie czulam sie najlepiej... wiec bede myc jedno dziennie:D:D:D
co do problemow zolodkowych.. jem dosc duzo jablek, a one zarowno w jedna jak i w druga strone (zaparcia i biegunka) dzialaja normująco, wiec moze tez sprobujcie..
pozdr
zaczynam zakupy wiec pewnie bede Was zasypywać pytaniami, co i gdzie i dalczego...:( ale mam nadzieje ze mi wybaczycie... zwlaszcza ze kompletnie nie orinetuje sie w cenach..:((((
Firda... przez neta czy w sklepie?
posciel - widzialm ze wiekszosc z Was przez Allegro:) wiec to chyba nie podlega wątpliwości:)
patrze na te moje okna i sie załamuje.. ale jak ostanio je przecierałam to pozniej nie czulam sie najlepiej... wiec bede myc jedno dziennie:D:D:D
co do problemow zolodkowych.. jem dosc duzo jablek, a one zarowno w jedna jak i w druga strone (zaparcia i biegunka) dzialaja normująco, wiec moze tez sprobujcie..
pozdr
Finka, przejdzie:)Zobaczysz...
ja miałam stope jak balon, normalnie szok, od 2 dni jak laseczka;)Elegancka:)
A poza tym tyle Twojego co ponarzekasz:)
mąz moj wczoraj mowi, że oprócz moich humorków przy koncowce, to on moze wszytskim kolegom reklamować taką dzielną zonę w ciązy:0-szok, chłop mi sie chyba podlizać chciał**
W sumie jestem z siebie dumna- wszystko na głowie było mojej, turyści, domki w wakacje, dom u nas, sprawy urzedowe a było ich mnóstwo, korki jeszcze prowadzę;)..jeżdziłam dzielnie autem..
No, ale podsumowanie, nie ma to jak dobra samoocena*
ja miałam stope jak balon, normalnie szok, od 2 dni jak laseczka;)Elegancka:)
A poza tym tyle Twojego co ponarzekasz:)
mąz moj wczoraj mowi, że oprócz moich humorków przy koncowce, to on moze wszytskim kolegom reklamować taką dzielną zonę w ciązy:0-szok, chłop mi sie chyba podlizać chciał**
W sumie jestem z siebie dumna- wszystko na głowie było mojej, turyści, domki w wakacje, dom u nas, sprawy urzedowe a było ich mnóstwo, korki jeszcze prowadzę;)..jeżdziłam dzielnie autem..
No, ale podsumowanie, nie ma to jak dobra samoocena*
Aż wstyd, że taka pogoda, a ja nosa nie wysunęłam z domu :( Musiałam zrobić coś do pracy.
Kurczę, już mi głupio narzekać, ale też złej formy mam ciąg dalszy... Mam chrypkę, głowa boli, nocami źle śpię, bo Jasiek strasznie boleśnie usiska i nie wiem już, w jakiej pozycji leżeć... Powiedzcie, że to przejściowe :/ Taka była fajna ta ciąża przez prawie 8 m-cy...
Kurczę, już mi głupio narzekać, ale też złej formy mam ciąg dalszy... Mam chrypkę, głowa boli, nocami źle śpię, bo Jasiek strasznie boleśnie usiska i nie wiem już, w jakiej pozycji leżeć... Powiedzcie, że to przejściowe :/ Taka była fajna ta ciąża przez prawie 8 m-cy...
justi30 - ten wirus sie tak właśnie róznie objawia , mój 4-latek tez dziwnie przechodził go w tym roku w ciagu 5 dni 2 razy zwymiotował , 1 x miał biagunkowa kupe i przez 5 dni przlewało mu sie w brzuchu ( wieczorem nie chciał jeść kolacji poza tym apetyt miał w dzien ) poza tym bez objawów innych ..........chodził normalnie do przedszkola bo myslałam ze może cos zjadl i mu zaszkodziło kapnełam sie dopiero po tej biegunkowaj kupie ............ stawiam na wirus no chyba , ze poród blisko i tak sie organizm sam oczyszcza :-)))) ale widze, że masz jeszcze troche dni do konca ciązy :-)
rybalon-ale ja nie mam ani wymiotów ani braku apetytu...ogolnie tylko jezdzi mi w jelitach no i biegam sie wyprozniac.reszta dolegliwosci zwykłe ciazowe:opuchlizna...bole krzyza i takie tam cudeńka.chyba wezme te smecte tylko na powstrzymanie biegunki bo mnie to dobija...Rozumiem,ze mogę bez obaw i konsultacji a ginką?
just30 - teraz panuje taki wredny wirus wymioty lub biegunka (co kto woli hehehe ) a przy tym boli brzuch , wszystko w nim jezdzi i bulgocze ............ wiem bo duzo znajomych ostatnio to przechodziło ......... polecam brac LAKCID Lub Enterol (to takie probiotyki jak podaje sie przy antybiotykoterapii ) zycze zdrówka