Widok

***LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE 55 ***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Założę nam nowy na jutro:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ano... jestem jak HIPOPOTAM... zadyszki dostaję nawet jak szybko mowie.. nie mowiac o wstawaniu..

noo to widze ze chyba na wszytkie nas przyszedl nieciekawy czas....:/

a ja znow spiaca.... i niedobrze mi.... chyba sie poloze a prasowanie i sprzatanie pozniej...jutro jedziemy w koncu na jakies zakupy.. nie wiem jak ja to przetrwam...

apetytu tez nie mam..ale jak nie zjem to mi niedobrze:(( a jeszcze maly zgniata mi zołądek..milego dnia:) przynajmniej pogoda ładna:)

ja juz nie kumam co sie dzieje z moim organizmem..No nic...co ma byc to będzie;D

Ja biegunki nie mam, normalne wyproznianie tylko...czeste po prostu...

oo rety.....zwariuje normalnie...Niewiem o co biega ale dzis to ja mam wrecz biegunke(sorki za doslowne okrslenie:]) ANIA-tez tak masz??? Zaczyna mnie nurtowac pytanie czy ja dotrwam do kolejnej wizyty u ginki heh:P

Alis-a Twoja ginka jak sie zwie..jesli moge zapytac:)?

Moja gwiazda dziś szaleje od rana to chyba za wczoraj kiedy mi nerwów dostarczała rano.
Fajnie,że macie jakieś urlopy itp. przy własnej działalności to masakra,zdzierają za wszytsko a kasy to może na waciki starczy..

ja mam tez niewykorzystany urlop, ale bede chciala ekwiwalent pieniężny za niego, bo ja wiem, ze do banku do pracy juz nie wróce. ;/ Ja dzis od rana jeste, trącana nózią przez moja malutką, chyba daje znac, ze juz by chciala sie na światku pijawić :) Bylam tez u ginki, zostawila mnie pod dobrą opieką, bo akurat na urlop idzie ;/ grrrrrrr

Ania-no w sumie tez dobry pomysł.... Kasa to mi jest potrzebna i teraz i potem... Musze pogadac z ksiegową i zapytac co ona by mi proponowala lepiej.

Hej Justi - pracodawca szybciej wyśle Cię na urlop niż ekwiwalent wypłaci. Podejrzewam, że doliczy Ci się ten czas do macierzyńskiego, co z resztą jest fajnym rozwiązaniem - dłużej będziesz z dzidzią :-)
jak foczka:)Ja sie czuje jak czołg:P Kurcze,rozstepy na piersiach...nie chceeee..:] W sumie tylko przez pierwsze 5 miesiacy sie smarowalam roznymi cudami a na piersiach wogole niczym.potem juz mi sie nie chcialo.mysle,ze to jednak jest uzaleznione indywidualnie od organizmu.

A nie lepiej po macierzynskim sobie "walnąć" ten urlop?? Bedziesz wolalal zostac z Sarka w domu a kasa, rozplynie sie w mig;/..Ja tak uwazam..

hej dziewczyny.

Co do rozstępów (strasznie przybrałam na wadze, ponad 20 kg) - u mnie brak rozstępów na brzuszku i udkach. Jedyne miejsce z rozstępami to niestety cycuszki... :-( mimo, że traktowałam je preparatem....ehh....

Ciekawe jak szybko po porodzie wrócę do swojego rozmiaru, bo teraz czuję się jak "foczka" :-)

Pozdrawiam
witam:) U mnie narazie tak jak u Ani-zero siary,zero rozstepów :D
Wlasnie Ania-no ja niewem co Cie tak dziwi..wkońcu trzeba jakos wyglądać wsrod ludzi wiec Twoj organizm pewnie to rozumie hehe;-)
Apropo pytanie z nieco innej beczki:Dzis mnie oświeciło i przypomnialam sobie,ze w tym roku wogóle nie zdazylam wykorzystac urlopu wypoczynkowego i tak sie zastanawiam czy ja moge wymagac od pracodawcy,zeby mi za niego po prostu zaplacił? Wiem,ze moge go zatrzymac do przyszlego roku,ale po co...W przyszlym bedzie nastepny a kasa mi sie przyda...Orientujecie sie moze w temacie?

hej:)) Evilek ja tez mam na piersiach rozstepy... hehe piersi jako jedyne mustella katowalam i duupaa:(( ale ostanio juz mi zbladly i nie wyglada to tak tragicznie:/ a wczoraj zauwazylam jednego rozstepa na brzuchu!! A fe... musze juz urodzic zeby sie wiecej nie zrobilo:D a siare to ja mam jak ancisne a tak samo nic nie cieknie ;] ehh od wczoraj boli mnie tak leb ze zdycham :/ i po wczorajszych wojzach zatracilam chyba umiejetnosc poruszania sie :D

U mnie siary BRAK!
Rozstepów tez0- o dziwo! I niech tak pozostanie***

dzień dobry mamusie:) u mnie noc też ok, wstałam o 7mej i już nie wiem co z sobą robić tv ogladałam, książkę czytałam...
Ania może faktiko Twoj organizm szykuję sie wielkiego dnia:)
Bociany ja u siebie też zauważyłam siarę w piersiach, przezroczysty płyn, jak nacisnę sutki to się pojawia, no i odkryłam jeszcze ze mam piersi pocięte rozstępami na maxa:(wiecej niż myślałm

Daliaa film rewelka:DDD
ale nie chce mi się wstać!leń mnie opanował potworny..

Cześć wszystkim!

Daliaa, hehe, takie maseczki powinni rozdawać gratis ;) Już widzę te sceny u nas w domu :P . Mój M. miał niewyraźną minę na widok fridy, więc o przewijaniu wolę nie myśleć :))

Ania, Twój organizm może już się zakręcił i wracasz (jeszcze przed porodem) do stanu przedciążowego :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry