Widok

***LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE 88***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
***LISTOPAD***

20) joanka ------------------ > 16 listopad
21) fiona2-------------------- > 21 listopad
22) Ajeczka1----------------- > 27 listopad,dziewczynka:)Dagmara

***GRUDZIEŃ***

23) Pauleta------------------- > 1 grudnia, chłopiec
24) agata84------------------ > 24 grudzień

****ROZPAKOWANE MAMUSIE****

1) Ania 1979 -Jaś 3560 waga, 54 cm :))) ur. 4 listopada
2) mona1346 - Zuzanna :), 2910g i 54 cm, ur. 6 listopada
3) Majaki - Kostek :), 3210 g i 54 cm, ur. 9 listopada
4) Alis - Amelka :), 3020 g i 55 cm, ur. 10 listopada
5) Risika - Paulina :), 3420 g i 55 cm, ur. 13 listopada
6) JustynaArt - Łukaszek :), , 3515 g i 57 cm, ur. 13 listopada
7) Daliaa - Dalia :), 2900 g i 54 cm, ur. 14 listopada
8) Bociany - Natalka :), 3850 g i 57 cm, ur. 17 listopada
9) Kasiek01 - Mateuszek :), 3250 g i 55 cm, ur. 23 listopada
10) Kasia26 - Michał :), 3775 g, 54 cm, ur. 24 listopada
11)Haniag83-Wojtuś:),3720 i 56 cm,ur.27 listopada
12) _m_g - Karolek :), 4250 g i 56 cm, ur. 28 listopada
13) pychota - Michałek :), 3800, 56cm, ur. 30 listopada
14) Finka - Jaś :), 3140 g i 55 cm, ur. 1 grudnia
15) góralka - Karolek :), 3840 g i 58 cm, ur. 8 grudnia
16) evilek-Kubuś :) 3950g i 59 cm, ur. 12 grudnia
17) megus-Kacperek:), 3120 g i 54 cm, ur. 12 grudnia
18) joann - Oliwka:), 3210 g i 55 cm, ur. 16 grudnia
19) amelka111 - Joasia :), 2830 g i 51 cm, ur. 23 grudnia
20) Justi30 - Sarka :)), 3220 g i 54 cm, ur. 25 grudnia
21)Gosiaczek79 -Madzia:)),3700 i 55cm,ur.31 grudnia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Justi, a nasz agregat nie lubi na brzuszku..drze się zaraz- tez po mamci, zawsze sie obawiałam, ze mi sie cycki spłaszczą , spiąc bna brzuchu:) haha
hehe ja to cale zycie spie na brzuchu a w ciazy do 5 miesiaca tez spalam.moja mama ma to samo a ja po niej.a teraz Sarka po mnie:)Ech te geny hehe
hej:),oje dziecko wczoraj w histerir wpadło, za chiny ludowe nie moglismy go uspokoić:(teraz leży w łóżeczku, też staram się układać na bokach, on czasem się przekręci ale ja uparcie go poprawiam:)
Evilku, kurcze, znowu cos;/..eh, mam nadzieje, ze niedługo minie:..głowa do gory!
Jasio chrapie, zdarzyłam przetłumaczyc paskudne kolejne 6 stron- chyba sie "okocę",,co za wierutne bzdury w tych tekstach, az szkoda słow...

Jasio chrapie w swej hustawie, mam spokój. Zasprzątanko sie zaraz biorę i choc z pare balonow zawiesze, toc to karnavallos;)...

hej mamcie:)Natuśka śpi,wczoraj grzecznie poszła spać o 21 potem o 1 mleczko dałam na śpicoha,pobudka o 6 i śpi jeszcz:)Był u nas wczoraj szwagier z żoną posiedzieliśmy do 1 ,Natula grzeczna dała rodzicom poimprezować:]]]]]]]ona też krzyczy jak głodna jest a tak to cisza.Oby tak zostało.Dziś pogoda w miare więc na spacer się trzeba udać koniecznie:)Tatuś dziś zalega w domu bo go głowa boli haha:)
ps.Justi widziałąm fotke ,śliczna kobietka z Ciebie i Sarci
ojjj ja się zastanawiam kiedy moje dziecko "znormalnieje" u nas ciężko coś zaplanować, maluch jest nieobliczalny. Teraz nauczył się zasyppiać w wóżku i nie chce w łóżeczku, nie chce żeby się darł więć śpi w wózku...
oj, Evilku, biedna jestes... tylko jak tak przyzwyczaisz, to juz koniec...nasza tez tak robila...dzien, dwa płaczu i ryku i sie nauzyla...musisz to przetrwac !!
Ale ten czas leci, Amelia ma już dwa miesiące, o rety !!
A to moj Skarbek, sam się bawi i usmiecha w swej karocy:)..Kochany nasz Pańcio*****

image
ooo jaaaa jaki fajowy Jasiek:DDD
Swoja drogą moj tato tez jest Jan ale wszyscy od zawsze mowią Jasiu heh.
Evilku-to witaj w klubie.ja tez nic zaplanowac nie moge za bardzo bo moja hrabianka spi kiedy jej sie zachce czyli nie jest to regularnie:]
Ufff...dzis znowu przestalo sie ze mnie lać...Oby tak zostalo bo jakos nie mam ochoty na dodatkowe cyrki;)
A tak wogole dziewczyny-czy wyscie po porodzie szly jeszcze na wizyte do gina tak kontrolnie?czy nie jest to konieczne...?
justi, do gina sie idzie ok 6 tyg po porodzie na kontrole, czy wszystko sie "zagoilo"... ja wybieram sie dopiero w przyszlym tyg ;/
Justi, j bylam w 6 tyg po porodzie, bo dostalam krwawienie i okazało sie ze i miesiaczke mam tez ksiazkowo- czyli w 6 tyg:)Takze z jednej strony znowu ureka a z drugiej mam z głowy wywołoywania tabletkami i martwienie sie;/..

A to my wyruszajacy na spacerek .....
matka zakapturzona Muszkieter:)
image

i wracamy, z zamarznietmi gilonkami:)

image
No i synek- eskimosik:)
image
dzieki dziewczyny.nawet bym nie wiedziala ze po pologu musze isc do ginki:]jestescie nieocenione:D
Anti, masz sliczny plotek...o takim marzymy, tylko na razie na nie stac ;/ My dzis dajemy spokoj ze spacerkiem, na okolo ulice piaskowe i wszedzie bloto. bee
Alis, ja wróciłam cała w błocie, nawet na tyłku, na kurtce!!szok..
Niestyety, u nas miasta nie ma;)-błoto wszędzie,wózek czasem tonie;/..Lipa;/...
Własnie szukam jakiegos ubranka dla Jaska na chrzest, uzywanego najlepiej bo szkoda mi kasy na nowe- strasznie drogie...lno i natknęłam się na strój dla dziewczynki- jessssuu, rewelacja!!!!!!!!!!!!!''mamcie kobietek, zerknijcie;)-cudo!!!!!!
http://www.allegro.pl/item522017138_super_okazja_rewelacyjny_kombinezon_do_chrztu.html
Hej:-) Alis tysiąc buziaczków dla Amelki z okazji 2 miesięcy!!!
Ja mam klin w łóżeczku, Paula na początku spała na boczku. Jej sie raz zdażyło ulać. Teraz śpi normalnie na plecach. no i u mnie w łóżku na płasko... Aniu Jasio śliczny!! Eee ja tez dziś sobie spacer daruje..hehe generalnie dopiero wstałam i musze sie wyprysznicowac sniadanie zjesc;)
Kuzwa ja mialam wizyte u gina 2 stycznia no i nie poszlam...majatek w ciazy wydalam pliczylam se ze pzreszlo 2,5 tysiaca... heh na wizyte sie umowie pewnie w kwietniu jak dobzre pojdzie do przychodni:/
ja to musze isc, bo maz mi juz z głodu umiera :)...
Risika, dziekujemy za całusy :) eeee, moja czesto ulewa ;/ myslalam, ze to normalne ;/
ja kupilam takie ubranko:

http://www.allegro.pl/item517044445_komplecik_roz_62_na_chrzest_dla_dziewczynki.html

Chrzest mamy 25-ego :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

do góry