Widok
ja łóżeczko i materac kupiłam w Akpolu, nie pamiętam dokładnie ile ale za komplet coś około 300 zł, ale to opcja bez szuflady,
pościel kupiłam na allegro, ale zaszalałam i kupiłam Amy, a na allegro było sporo taniej niż w sklepie,
dziś mam ostatnie zajęcia w SR i zepsuty samochód, stoi w warsztacie od poniedziałku nie ruszony, niby ma być dziś do 16.00 ale już miałam 3 terminy odbioru :/ jak nie naprawią przepadną mi te zajęcia bo nie mam już kiedy ich odrobić :(
głupawe sny tez miewam, tyle że u mnie nic dziwnego, przez całe życie śnią mi się fantastyczne historie :)
pościel kupiłam na allegro, ale zaszalałam i kupiłam Amy, a na allegro było sporo taniej niż w sklepie,
dziś mam ostatnie zajęcia w SR i zepsuty samochód, stoi w warsztacie od poniedziałku nie ruszony, niby ma być dziś do 16.00 ale już miałam 3 terminy odbioru :/ jak nie naprawią przepadną mi te zajęcia bo nie mam już kiedy ich odrobić :(
głupawe sny tez miewam, tyle że u mnie nic dziwnego, przez całe życie śnią mi się fantastyczne historie :)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
Kupowałam też od nich przybornik do tej pościeli, rożek i ręczniczek z kapturkiem. Przy odbiorze płatność tylko gotówką. Umówiłam się na konkretny dzień, bo nie mieli wszystkiego co chciałam w tych kolorach. I jak pojechałam to musiałam powiedzieć że to z allegro, bo ceny wtedy allegrowe - niższe :)
Ja dziś się wybieram na ostatnie zakupy, do kupienia zostaly mi kosmetyki, jakieś ciepłe ciuszki dla małego, stanik do karmienia i pare drobiazgów. Potem będe już mogła spokojnie siedzieć i czekać na naszego aniołka:)
Jestem dziś mega wypoczęta, spalam dziś 12 godzin:), nadrobilam wszystkie nieprzespane noce, od ok 2 tyg. spalam po max 3-4 godz.
Jestem dziś mega wypoczęta, spalam dziś 12 godzin:), nadrobilam wszystkie nieprzespane noce, od ok 2 tyg. spalam po max 3-4 godz.
Cześć dziewczyny :-) Ja dopiero teraz jestem i piszę bo jakoś mnie dzisiejsza pogoda dobija i nie za ciekawie się czuję :-( coraz ciężej się robi, ale słodki ten ciężar jest :-) Właśnie położyłam mojego pierworodengo spać, ale jakoś mu to zasypianie ciężko idzie :-) Non stop coś ode mnie chce, a to pić, a to czekoladkę a to traktor (bo mój synek jest maniakiem traktorów ma ich chyba z 50 szt). Mam nadzieję, że jak zaśnie to i ja będę mogła się położyć :-)
Co do waszych postów, które czytałam to fajne pościele mają właśnie w Mama i Ja (ale diabelnie drogo), do Akpolu niestety nie jeżdżę bo ostatnio doprowadzili mnie tam do furii(nie interesują się klientem, a pytania w ogóle nie można zadać, bo nikogo nigdy tam nie ma) i się obraziłam na ten sklep.
Wiecie może gdzie można kupić śpiwór do x - landera xa (oczywiście oprócz Mama i Ja), bo ja kupiłam na allegro firmy WOMAR ale niestety okazał się za duży do gondoli x- landera :-(
Co do waszych postów, które czytałam to fajne pościele mają właśnie w Mama i Ja (ale diabelnie drogo), do Akpolu niestety nie jeżdżę bo ostatnio doprowadzili mnie tam do furii(nie interesują się klientem, a pytania w ogóle nie można zadać, bo nikogo nigdy tam nie ma) i się obraziłam na ten sklep.
Wiecie może gdzie można kupić śpiwór do x - landera xa (oczywiście oprócz Mama i Ja), bo ja kupiłam na allegro firmy WOMAR ale niestety okazał się za duży do gondoli x- landera :-(
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
można kupić ten śpiwór właśnie w Akpolu :)
ja nie narzekam na ten sklep, zawsze miło mnie traktowali, włącznie z szukaniem czy aby coś się nie zapodziało w magazynie oraz poradami :)
ja kupowałam tą pościel http://www.allegro.pl/item762326310_amy_posciel_dziecieca_sweet_baby_lozko120_60_11_cz.html
takie małe szaleństwo ;)
ja nie narzekam na ten sklep, zawsze miło mnie traktowali, włącznie z szukaniem czy aby coś się nie zapodziało w magazynie oraz poradami :)
ja kupowałam tą pościel http://www.allegro.pl/item762326310_amy_posciel_dziecieca_sweet_baby_lozko120_60_11_cz.html
takie małe szaleństwo ;)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
Szymon 05.01.2011
ja kupowałam łóżeczko z szufladą, pościel, materac, poduszkę i kołderkę na allegro i za ten zestaw zapłaciłam coś ok 380zł. Nie pamiętam dokładnie bo dokupiłam do tego jeszcze przewijak, pieluchy flanelowe, tetrowe, prześcieradła, termometr do kąpieli, myjki, podkłady do przewijania (nadają się na takie poporodowe na łóżko) itd. Sporo tego było :)
a to link do sprzedawcy:
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2990251
a to link do sprzedawcy:
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2990251