Widok

LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE CZ.23

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
I WKLEJAM ZARAZ LISTE
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam drewexu z szuflada za 100 zł ,uzywane ale wyglada jak nojka.....udało nam sie kupic od kuzynki a zawsze chcialam takie bo mamy mało miejsca a w ta szuflade troche jednak wejdzie
ja łóżeczko i materac kupiłam w Akpolu, nie pamiętam dokładnie ile ale za komplet coś około 300 zł, ale to opcja bez szuflady,
pościel kupiłam na allegro, ale zaszalałam i kupiłam Amy, a na allegro było sporo taniej niż w sklepie,
dziś mam ostatnie zajęcia w SR i zepsuty samochód, stoi w warsztacie od poniedziałku nie ruszony, niby ma być dziś do 16.00 ale już miałam 3 terminy odbioru :/ jak nie naprawią przepadną mi te zajęcia bo nie mam już kiedy ich odrobić :(
głupawe sny tez miewam, tyle że u mnie nic dziwnego, przez całe życie śnią mi się fantastyczne historie :)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Łóżeczko dostałam od przyjaciółki używane ale w dobrym stanie muszę tylko dokupić materac i pościel :) Ze snami to u mnie zawsze tak było ze jak się rano budzę to nic nie pamiętam :)
Ja łóżeczko najpierw oblukałam w Mama i ja, a potem kupiłam na allegro z pościelą chyba 11 częściowa za 450zł. Łóżeczko mam drewex radek II z szuflada, bardzo fajne. A na allegro taniej i odbiór w Gdańsku :) Więc zawsze taniej.
lozeczka tez jeszcze nie mam ale juz wypatrzylam sobie na allegro, pojechalam do akpolu zeby zobaczyc na zywo i w przyszlym tyg bede je juz zamawiala, a roznica miedzy akpolem(lozeczko bez materaca) a allegro(lozeczko z materacem) 100zl, wiec sie oplaca a posciel oczywiscie tez z allegro:)
ja planue ta posciell zamowic,odbior w gdansku,moze ktoras z was juz ja widziala na zywo albo kupila??

http://www.allegro.pl/item761047466_posciel_dla_maluszka_120_80_komplet_8_elementow.html
ja niestety pierwsza z moich kolezanek bede miala dzidziusia, wiec w spadku ani odkupic nic nie moglam i trzeba bylo samemu wszystko kupic ale ja i tak chcialam miec wszystko nowe,moze w nastepnej ciazy bede kupywala uzywane:)
podłączam sie do depresyjnych mamusiek tez byle co i placz ogolnie jest mi zle :( ja lozeczko mam od znajomych tylko posciel dokupic trzeba macie jakis sprawdzonych sprzedawcow i posciele na allegro ?
Mała ciężarówko, ja właśnie od nich kupiłam i łóżeczko i materac i pościel. Pościel mam tą w żyrafki ecru :) Dla mnie ok. :)
betrisa - jak to jest z "widocznoscia" rzeczy w takiej szyfladzie lozeczka? czy ta falbanka pod przescieradło zakrywa czy jak ktos wchodzi to widac co tam mamy pochowane? nie kurza sie w niej te rzeczy?
ooo to fajnie:) tylko chcialabym kupic tez od razu materac a widze ze odzielnie nie maja,kupowalas w zestawie z materacem?
Kupowałam też od nich przybornik do tej pościeli, rożek i ręczniczek z kapturkiem. Przy odbiorze płatność tylko gotówką. Umówiłam się na konkretny dzień, bo nie mieli wszystkiego co chciałam w tych kolorach. I jak pojechałam to musiałam powiedzieć że to z allegro, bo ceny wtedy allegrowe - niższe :)
a co do mamy i ja to my planujemy zrobic tam wieksze zakupy i liczymamy na jakis rabat ( pan obiecal :-)) tylko musimy wybrac mebelki i posciel i materac, bo wozek,kolyska i fotelik juz mamy upatrzone :-)
Ja kupowałam dokładnie ten zestaw:

http://www.allegro.pl/item762205732_lozko_radek_ii_z_szuflada_materac_posciel.html

myślę że mają materace same, ale nie wszystko wystawiają. Napisz do nich maila - facet w miarę szybko odpisuje :))
dzieki bogosiaaa....napisze zaraz
Ja dziś się wybieram na ostatnie zakupy, do kupienia zostaly mi kosmetyki, jakieś ciepłe ciuszki dla małego, stanik do karmienia i pare drobiazgów. Potem będe już mogła spokojnie siedzieć i czekać na naszego aniołka:)

Jestem dziś mega wypoczęta, spalam dziś 12 godzin:), nadrobilam wszystkie nieprzespane noce, od ok 2 tyg. spalam po max 3-4 godz.
Cześć dziewczyny :-) Ja dopiero teraz jestem i piszę bo jakoś mnie dzisiejsza pogoda dobija i nie za ciekawie się czuję :-( coraz ciężej się robi, ale słodki ten ciężar jest :-) Właśnie położyłam mojego pierworodengo spać, ale jakoś mu to zasypianie ciężko idzie :-) Non stop coś ode mnie chce, a to pić, a to czekoladkę a to traktor (bo mój synek jest maniakiem traktorów ma ich chyba z 50 szt). Mam nadzieję, że jak zaśnie to i ja będę mogła się położyć :-)
Co do waszych postów, które czytałam to fajne pościele mają właśnie w Mama i Ja (ale diabelnie drogo), do Akpolu niestety nie jeżdżę bo ostatnio doprowadzili mnie tam do furii(nie interesują się klientem, a pytania w ogóle nie można zadać, bo nikogo nigdy tam nie ma) i się obraziłam na ten sklep.
Wiecie może gdzie można kupić śpiwór do x - landera xa (oczywiście oprócz Mama i Ja), bo ja kupiłam na allegro firmy WOMAR ale niestety okazał się za duży do gondoli x- landera :-(
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
można kupić ten śpiwór właśnie w Akpolu :)
ja nie narzekam na ten sklep, zawsze miło mnie traktowali, włącznie z szukaniem czy aby coś się nie zapodziało w magazynie oraz poradami :)

ja kupowałam tą pościel http://www.allegro.pl/item762326310_amy_posciel_dziecieca_sweet_baby_lozko120_60_11_cz.html
takie małe szaleństwo ;)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
ja kupowałam łóżeczko z szufladą, pościel, materac, poduszkę i kołderkę na allegro i za ten zestaw zapłaciłam coś ok 380zł. Nie pamiętam dokładnie bo dokupiłam do tego jeszcze przewijak, pieluchy flanelowe, tetrowe, prześcieradła, termometr do kąpieli, myjki, podkłady do przewijania (nadają się na takie poporodowe na łóżko) itd. Sporo tego było :)

a to link do sprzedawcy:
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2990251
moje pierwsze wrażenie z Akpolu też nie było miłe. Wydawało mi się tam jakoś tak ciasno, wszystko upchnięte, ale trafiłam na bardzo fajną babkę, uśmiechniętą, wesołą, chętnie mi doradziła i w sumie wyszłam zadowolona.
Może trafiłaś po prostu na nie tą zmianę ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

do góry