Widok
warbuziaczek, badanie na paciorkowca możesz zrobić np w invicie koszt ponoc 50 zł. Ja wybieram sie jutro. mam wizytę spytam o skierowanie, ale nastawiam sie, że pewnie bede musiała robic odpłatnie. wole dmuchac na zimno i sprawdzic czy nie mam tego cholerstwa.
Boże Wasze pociechy ważą już po 3 kg???? Mój mały 3 tyg temu miał 2158g. Może też ma teraz juz 3 kg???? O matko! Jutro zaczynam 35tc. Wg ostatniego usg 37tc. Muszę zacząc pakować sie powolutku :) Ale mam pietra!
Moja waga niestety rośnie, mój apetyt tez niemaly, mam juz na plusie 12 kg :((((
Boże Wasze pociechy ważą już po 3 kg???? Mój mały 3 tyg temu miał 2158g. Może też ma teraz juz 3 kg???? O matko! Jutro zaczynam 35tc. Wg ostatniego usg 37tc. Muszę zacząc pakować sie powolutku :) Ale mam pietra!
Moja waga niestety rośnie, mój apetyt tez niemaly, mam juz na plusie 12 kg :((((
A mój lekarz stwierdził, że teraz to już się wymazu nie robi bo po co ....wkurzył mnie, bo wiem że to bardzo ważne by wykryć przed porodem. Nie wiem jak go zmusić by zrobił ten wymaz.
Gdańsk-Wrzeszcz
ul.Klonowa 1 /18 , 1 piętro , były "Dom Rzemiosła"
w pobliżu stacji kolejki SKM i Galerii Bałtyckiej,
vis a vis byłego "Puchatka" Wchodzi się po schodach na górę.
zapraszamy ;
pon-pt 10.00-18.00
sob 10.00-15.00
Honorujemy karty płatnicze
GDAŃSK "HALA TARGOWA "
Pl.Dominkański 1 box 27
zapraszamy ;
pon-pt. 10.00-18.00
sob 9.00-15.00
Gdańsk-Wrzeszcz
ul.Klonowa 1 /18 , 1 piętro , były "Dom Rzemiosła"
w pobliżu stacji kolejki SKM i Galerii Bałtyckiej,
vis a vis byłego "Puchatka" Wchodzi się po schodach na górę.
zapraszamy ;
pon-pt 10.00-18.00
sob 10.00-15.00
Honorujemy karty płatnicze
GDAŃSK "HALA TARGOWA "
Pl.Dominkański 1 box 27
zapraszamy ;
pon-pt. 10.00-18.00
sob 9.00-15.00
20 października idę do przychodni na kontrolę i po zwolnienie do mojego gina i właśnie wtedy będę miała robiony wymaz. Wiem, że nic nie zapłacę bo idę normalnie na NFZ. Z tego co się orientuję to taki wymaz robią w Endo-Med ale do najtańszych nie należy. Płaci się za wizytę u ginekologa i za próbkę:-( więc najlepiej w przychodni.
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
ooo Betrisa kazał Ci brać leki ? ja dziś kupiłam sobie miesięcznik Dziecko i tam jest właśnie o paciorkowcu, piszą że nie leczy się kobiet w ciąży, tylko podaje się dawkę przy porodzie, pisze to ichni lekarz - no ale każdy może się mylić, tylko cholerka komu tu teraz wierzyć ?
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
izulucha - ja tez malo przytylam - mam wizyty co 3 tyg i wzrost wagi o 0.5 kg. ale dr nic nie mowil, usg bede miala 15.10 wiec zobaczymy ile dzidzia wazy. a co do apetytu to ja mam dosc normalny, ale mniejszy nizporzed ciaza :-) uwilebiam kanapki z serem i podmidorkiem czy ogorkiem oraz tosty z serem. a niestety na obiady zbytnio nie mam apetytu, za to owoce wcinam i jogurty :-) moja waga od poczatku podskoczyla o 4 kg, ale za to dzidzia ma wazyc ok 3800 wiec pewnie sobie ode mnie podjada :-)
a ja mam mega apetyt - mogę Ci iza odstąpić troszkę mojego ;-) w sumie to dużo nie przytyłam od ostaniej wizyty (1,5kg przez 4 tygodnie), ale za to moja córcia rośnie, że aż strach! Po dzisiejszym badaniu mój klopsik waży 3440g a to dopiero 36tc.
a tak z innej beczki - gdzie robicie dziewczyny i ile płacicliście za wymaz z pochwy (to badanko na paciorkowca)? jutro muszę zawieść.
a tak z innej beczki - gdzie robicie dziewczyny i ile płacicliście za wymaz z pochwy (to badanko na paciorkowca)? jutro muszę zawieść.
ja jeszcze biustonosza do karmienia nie kupowalam, jeszcze mam czas, teraz mam miseczke E, i w sumie mi piersi powiekszyly sie o rozmiar tylko, ale zobaczymy jak pozniej...
ja mam inny problem, po przytyciu az 5kg, znow schudlam, nie duzo, bo o 2 kg, do tego spodnie kupuje mniejsze o rozmiar niz przed ciaza...musze pogadac z polozna, bo mam spadek apetytu i w ogole nie chce mi sie jesc, po prostu zmuszam sie , aby cos jesc...
ja mam inny problem, po przytyciu az 5kg, znow schudlam, nie duzo, bo o 2 kg, do tego spodnie kupuje mniejsze o rozmiar niz przed ciaza...musze pogadac z polozna, bo mam spadek apetytu i w ogole nie chce mi sie jesc, po prostu zmuszam sie , aby cos jesc...