Widok

LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE CZ.23

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
I WKLEJAM ZARAZ LISTE
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny, a ile u Doeringa czeka się na wizytę, w tym prywatnym gabinecie na przeciwko Top Meble??
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
Ja zwykle się wcześniej zapisywałam jakieś 3 tygodnie, ale miałam dużo terminów do wyboru, ale myślę że ze 2 tyg wcześniej warto zadzwonić.
Gosiu pamiętam, żeby dopisać :-)

Ojjka u nas 5 latek stuknie za pół roku - nie wiem kiedy to się zleciało!
a jeśli chodzi o allegro, to też ostatnio miałam przeboje z facetem, który sprzedawał kosmetyki z Avonu - ciągle ściemniał, że towar wysłany (ale nie mogłam się doprosić nr przesyłki), potem, że wysłał pieniądze, ale potwierdzenia wpłaty też się nie doczekałam - poskutkowało dopiero kiedy po 3 tygodniach oświadczyłam, że składam zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa na policji w celu odzyskania pieniędzy z programu ochronny kupujących allegro (pieniądze miałam na koncie następnego dnia).
Poproś panią o nr przesyłki - jeśli przesyłka zaginęła na poczcie, to niech zgłosi reklamację i poproś o skan złożenia reklamacji.
muszę lecieć do lekarza, więc nie czekam do 200 postów i otwieram mój zbawienny 24 wątek :-)
jak to juz otwierasz?? ojej i znowu trzeba szukać...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry