Widok

LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE CZ.23

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
I WKLEJAM ZARAZ LISTE
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny, a ile u Doeringa czeka się na wizytę, w tym prywatnym gabinecie na przeciwko Top Meble??
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
Ja zwykle się wcześniej zapisywałam jakieś 3 tygodnie, ale miałam dużo terminów do wyboru, ale myślę że ze 2 tyg wcześniej warto zadzwonić.
Gosiu pamiętam, żeby dopisać :-)

Ojjka u nas 5 latek stuknie za pół roku - nie wiem kiedy to się zleciało!
a jeśli chodzi o allegro, to też ostatnio miałam przeboje z facetem, który sprzedawał kosmetyki z Avonu - ciągle ściemniał, że towar wysłany (ale nie mogłam się doprosić nr przesyłki), potem, że wysłał pieniądze, ale potwierdzenia wpłaty też się nie doczekałam - poskutkowało dopiero kiedy po 3 tygodniach oświadczyłam, że składam zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa na policji w celu odzyskania pieniędzy z programu ochronny kupujących allegro (pieniądze miałam na koncie następnego dnia).
Poproś panią o nr przesyłki - jeśli przesyłka zaginęła na poczcie, to niech zgłosi reklamację i poproś o skan złożenia reklamacji.
muszę lecieć do lekarza, więc nie czekam do 200 postów i otwieram mój zbawienny 24 wątek :-)
jak to juz otwierasz?? ojej i znowu trzeba szukać...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

do góry