Widok

**LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUŚKI***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zakładam nowy na weekend:)
Natala wstała pobuszowała godzine i padła na drzemke.Zagryzłam śniadanko,po wczorajszym pączkowym dniu-postanowienie od dziś pieczywo chrupkie i zdrowe jedzonko:D raz na jakiś czas trzeba orgaznim oczyścić:")Jakoś mnie ochota naszła to musze wykorzytsać,miałam ambitny plan poćwiczyć ale jeszcze boje się z tymi plecami-pójde na spacer długi.Rwa praktycznie przeszła:)))ale uważam jeszcze i staram się nie dźwigać.Pychota ojj zjadłabym te pierożki...;)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ona akurat spodniowa dfziewczyna,sama bym takie dżiny chciała mieć na gumie,akurat na mój brzuch ha ha a to,że na golasa najlepiej to wiadomo:D
NO i ciagle ogladam te frycki na neie- jak mi sie kolor ciemnej sliwy podoba..ło losieeeee!albo czern granatu- Boziu!!
teraz mam kasztan ciemny- lipa;/.nudny koor na maxa!!

Jasio ma tez dzinwo od groma, na gumie i na innych badziewiach, ale jak mu zakladam, to ie drze-wscieklizna jedna;)..on to uwielbia polspiochy i ja tez, tylko cmyk i pielucha zmieniona:)

Ja to kocham sztruksiki- a jeszcze najlepeij ogrodniczi- Jasiulec ma 2 pary ale to sopiero do wozia na wiosne;)
W ogole juz mu ubrania na wiosne w wiekszosci kupuje..rozmiar 74 i 80, na teraz bez sensu i tak ciagle w tym beznadziejnym kombinezonie!!!!!
No nie moge- jacy niektorzy ludzie to prawdziwe lomy!
Kupilam dla Jacha na allegro i zaplacilam wczoraj , dowodem wplaty. Chcialam aby facet wyslala to juz wczoraj , zeby do soboty doszlo- no ale nie mail jeszce przelewu.
Wiec mu te zeskanowałam- wyslalam dowod a ten jełop dalej czeka na kase!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Boziu, o za dekliel!
po cholere chcial dowod wplaty???Spieszylam sie z przelewem i tym skanowaniem cholernym a ten ze nie wyslala bo czeka!!!!!!!!!!!!!!!
Masakra!!!!!!!!!
Ania są ludzie i ludziska..
Natala znwou na drzemke padła ,ma dzień śpiocha.Czekam na męża ma dzień wolny,no i oczywiście coś musiało się zrypać,coś w samochodzie padło:///jak ja to kocham!na szczęscie część na gwarancji,niedawno kupiona.
ja na poaczatku tamtegot ygodnia kupialm klocki dla chrzesniaka, wyslałam prosbe ze to prezent na 14.02. zeby wysłali kurierem... do dzis k...na nie dostałam konta bankowego na ktory mogłabym zrobic przelew...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! teraz to niech sobie te klocki w tylek wsadzi....
Ja juz dziiaj to sie tak wkurzylam ze szok..u nie to dlugo nie trwa- facet dostal zrabke przez telefon, ze nie by w stanie powiedziec na jakie nazwisko ma swoje konto w banku:)

Ni elubie takiego smrodzenia- albo w lewo albo w prawo!..Chcial skanowany dowod to go dostal, wiec go spytalam, czy ma jeszcze jakies zyczenia, gwaizdki beda dopiero w nocy wiec mu do poludnia nie podesle;)

kretyn....Jakbym go chciala na 90zl oszukac!
Aniu-no niektorzy ludzie sa tak tępi,ze niewiadomo nawet jak to nazwac hehe.
a ja sie dzis obudzilam z bolącym gardłem,zapchanym nosem i katarem:/
Kiedy te choróbska sie skonczą....Jak sie Sarka,to ja i tak wkółko...Niewiem skad to zalapalam skoro praktycznie caly czas siedzimy w domu...
Ania mój e-mail: anuszka1@gazeta.pl - dzieki bardzo za pomoc
Pychotki u nas to dopiero pierwsze usg było, także spokojnie, jak ok to nie trzeba wiecej nic kontrolować . U nas ok, wszystko bardzo ładnie, zmykam zjeść obiadek i wyprawiam się na drugi spacer taka ładna pogoda że ho ho:)))
EVILKU-klikam do Ciebie na gg.......odezwij sie...
Justi, tez do Evilka klikakal-chyba walczy z Kubalem:)
hej Mamusie, pogoda super, spacer zaliczony 1,5h, zakupy przy okazji też zrobione, teraz praca, potem obiad, potem jeszcze raz zakupy - bo całą sobotę w kuchni spędzam

Bociany ładnie Ci w tej grzywce, no i wiadomo teraz po kim Natalka ma takie ładne niebieskie oczęta :-)
fajne takie krótkie fryzury, ale ja mam za cienkie włosy, żeby sobie takie strzelić - niestety

Ania co do B&W rzeczywiście są bardzo charakterystyczni jeśli chodzi o fotografię, uważam, ze Marcin Łabędzki ma świetne oko i potrafi "chwytać" dobre momenty, ale co do zdjęć z chrztu - tych które wrzuciłaś na forum - to chyba nie B&W?? poziomem dalekie są od tego co reprezentuje B&W
Majaki, zarowno te jak i nasze slubne fotki robili ci sami ludzie;)..Skoro juz publicznie wymienislas nazwisko, to juz wiadomo kto:)
na drugim forum wkleilma fotki nasze ze slubu i w galerii dzieci z chrztu:)...ze slubu sa w tej drugiej galerii jakos na poczatkowych stronach:)

ja znowu bardziej wole Ani "oko"..bo kocham porterety i zblizenia. Summa sumamrum- dla mnie sa rewelacyjni i niezastapieni!!
z chrztu widzialas a to nasze slubne;)
image
a to kwleje jeszcze jedno:) fajnie sie zrobilo, wspominajac...
Biore sie w koncu za sprzatanko, jasio sie bawi a ja zmykam cos zrobic,,,mega leeeeenia mam:(
image
eh, najpeirw spacerek zalicze poki slonce...jeny jak mi sie nie chce nic(
mi też się nic nie chce a pracy duzo, co do zdjęć, po prostu wydały mi się te zdjecia z chrztu "za słabe" jak na ich umiejętnosci, no i wydawało mi się, ze pracują na canonach a te robione były nikonem, ale moze zmienili markę

mój bączek własnie się obudził, zjadł mleczko i teraz bawi się na leżaczku, ja zmykam popracowac trochę
PS: Aniu pięknie wyglądałaś w dniu ślubu :-)
oj fajnie powspominac.... :)))

my po spacerku, bylo cudnie i slonecznie jak w całym Trójmiescie zapewne:) Mały jak zasnął tak spi nadal ..hiphiphuurra!!
obiad powinnam zrobic...posprzątać czy coś...;/

tak wracając do krotkiej fryzurki, to niestety tez zbyt gestych włosów nie mam i nie wiem jak to bedzie..byłoby:) ale z drugiej strony zaczynają mi troche wypadac (nie mowiac juz o siwieniu...) .. eh... dzwonilam do fryzjerki kiedy moze przyjechac ale nie odbiera:D wiec moja łepetyna chwilowo uratowana..:D
o Ania widzę że zaszaleliście na sesji i nawet kąpiel w toni morskiej była:)) fajnie, bardzo ładna para.
Ja padam dziś po tym spacerowaniu, zaszalałam na maksa z tym drugim wyjściem. Oszukuje dziś moje dziecko, po powrocie ze spaceru położyłam ją w gondoli w pokoju przy otwartym oknie, tylko kocyk zdjęłam i mala śpi nadal mysląc że jest na dworze - uhaha ale jestem matka, no ale mam chwilkę dla siebie a jej się krzywda nie dzieje. Muszę popłacić rachunki i potrzebuję chwilki.
mój po spacerze tez spi a ja zmykam kuchnie sprzatać

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry