Widok

**LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUŚKI***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zakładam nowy na weekend:)
Natala wstała pobuszowała godzine i padła na drzemke.Zagryzłam śniadanko,po wczorajszym pączkowym dniu-postanowienie od dziś pieczywo chrupkie i zdrowe jedzonko:D raz na jakiś czas trzeba orgaznim oczyścić:")Jakoś mnie ochota naszła to musze wykorzytsać,miałam ambitny plan poćwiczyć ale jeszcze boje się z tymi plecami-pójde na spacer długi.Rwa praktycznie przeszła:)))ale uważam jeszcze i staram się nie dźwigać.Pychota ojj zjadłabym te pierożki...;)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bociany.. to moze jakis aerobik? ja cale (doroślejsze:D ) zycie chciałam sie zapisac gdzies i tak mi przeleciało jakies 7 lat... az w koncu od poczatku lutego latam z kolezanka na takie w miare sympatyczny aerobik 2x/tydz. po 50-60min. zmeczona nie jestem, zakwasy miałam tylko 2x, wiec generalnie nie jest zle:) a czuje sie lepiej i fizycznie i co najważniejsze psychicznie... macierzynstwo piekna rzecz ale siedzenie w domu troche wykancza...... i mnie i meza:D
a... i jak to jest z tym podnoszeniem glowki.. Mis jak chce to podniesie, ale czesciej nie chce i ryje buzka po podłozu..... a za 2tyg. niecale wizyta i szczepienie i zaczynam sie nakrecac...
Pychota u mnie aerobik odpada,nie moge typowo wysiłkowych ćiwczeń niestety.Zapisuje się od marca na basen to lubie najbardziej a mam pod nosem i wdomu sobie będę ćwiczyć:)
witam z rana, zaraz uciekam do przychodni dziś mamy pierwsze usg bioderek, mam nadzieję że wszystko będzie ok.
Aniu mam prośbę do Ciebie, czy moglabyś mi podpowiedzieć jedno lub dwa ćwiczonka jakie robisz z Jasiem na bączki. Asia nie ma większych problemów ale ostatnio meczy się zwłaszcza w nocy, chciałabym jej jakoś skutecznie pomóc żeby mogła dorze spać bo ostatnie jej nocki to głównie stękanie i szkoda mi jej. Pamiętam że pisałaś że Jasiu pieknie puszczał baczki po waszych wygibasach. Liczę na Twoją pomoc.
no prosze...:) od na basen za daleko:( no kurcze tak za mna chodzi to sciecie wlosow, zwlaszcza ze zaczynaja mi chyba wypadac ze szok, od dwoch dni mysle tylko o tym a mąz mnie jeszcze podpuszcza.. tylko, ze jak nie wyjdzie to bede ryczec...;/
hmm.. my robilismy tylko jedno usg bioderek i nikt nic nie wspominał o zadnej dodatkowej kontroli... znow co lekarz to opinia..;/
ooo..nowy wateczek:)

Pychotko, janormalnie desperacja z ta fryzura- jak mnie wkurzaja te 3 losy na krzyz i do tego siwe jeszcze sie pojawiają..jasna cholerka.!marzy mi sie taka chlopieca fryzurka, fajna dobra farba i heja..:)

http://ikf.com.pl/fryzury-krotkie/fryzura102153.htm

http://ikf.com.pl/fryzury-krotkie/fryzura6291.htm

cos w tym stylu....rano tylko zwilzyc , poczchrac i do przodu:)a nie czesanie, kitki, gumki-jasna cholerka!!

Ja na aerobik chodze zsynkeim- dzisiaj wlasnie mamy spotkano, waga leci w dół, bo u mnie tylko ruch działa, no i moge sobie teraz wszytsko jesc, bo wiem, ze zaraz spalę..basen- mamy niedaleko, ja raz w tygodniu, mąż 3 razy jeżdzi. Ale jak nie zalicze sauny to mi zbyt zimno na sam basen, zmarzluch si ecos zrobiłam:(

Amelko, podaj maila, wysle Ci pare cwiczen.
aa.no i najwazniejsza rzecz- zakladam w koncu aparat na żebiszcze moje:)-mam dwa krzywusy ktore mnie strasznie denerwuja...
Juz nosilam nocny aparat ale mialam przerwe, a moja ortonodntka ciagle mi wciska, ze juz nie musze nosic dalej, ze zeby sa proste!
Ja i tak widze te dwa jeszcze:) Jak dla mnie aparat to swietna sprawa, uwielbiam jak ktos ma aparat w buzi!jasniutki bede miala, porcelanowy!Juz sie doczekac nie moge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
superanckie:) mi sie podoba jeszcze takie cos, tylko, ze mam troche okrągła buzke...i chyba za jasne... ;/

image
sasiadka miała takie cos i wygladała slicznie a tez ma okrągła buzke wiec.... kurna nakrecam sie na to sciecie od jakis 10 lat moze w koncu nadszedł czas:D
Oooo..extra, lubie takie rozwichrowane fryzurki!
No cos w tym stylu, wlasnie,,kurcze, ale jak bedzie lipa, to co ja zrobie??

Az strach sie bać...nie wyjde nigdzie:)
na zajeciach w E-gu jedna dziewczyna ma takie extra wlosy, rozwiane wiecznie( nie cierpie poukladanych blleee), takie jakby ja ktos szarpał-piekne!!!!!!!!!!!!!!!i mowi ze jak sa za dlugie to sama je przycina!Cudne!..
Chyba trzeba sie odwazyc w koncu:)
nooo wlasnie:) niby nie trzeba sie czesac..hahahhaha...
hej. fajna fryzurka, ja zawsze mialam dlugie albo pół długie wyłosy, teraz chciałabym krotkie tylko oczywiście też się boję:)
to może urządzimy sobie grupowe cięcie:D:D ja zawszw małam srednie albo krótszeale nigdy az tak... w koncu to tylko włosy.. odrosną... ale łatwo "mówic":D
ja z wloskow takich do pasa scialam na chlopaka prawie, czulam sie swietnie, tylko jednak moja pyzata buzka byla...jeszcze bardziej pyzata ;/ I takim cudem zostaje przy dlugich, choc krotkie straszliwie mi sie podobaja :)
no to się prezentujemy z Natalą:)kiedyś miałam długie włosy,ostanio na ślubie,ale wygodniej mi z krótkimi:)
ps.prosze nie patrzeć na nasze miny:]
image
mała gangsterka:)
image
Bociany, fryzura ok.
Ale Nata prawdziwa GANGSTA!!!!!!!...W dzinsiolach , fju fju jak fajnie!...Jasio nie cierpi dzinsow, on to najlepiej na golym tylku by leżal:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry