Widok

Laryngolog Dr Sova Gdynia

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy któras z Was do niego chodzi?? Jakie opinie, wrażenia? Przyjmuje na Bema
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jaki jest koszt wizyty u dr,moze ktos ma swieze informacje?
dr sova jest bardzo dobry, patrzy na problemy dziecka "bardzo szeroko" u nas dodatkowo sam zdiagnozował refluks, a pediatra nie wpadła na to, dodatkowo jeśli o migdałki chodzi to ma super sprzęt i bada kamerką, jest to dokładne i wiesz na czym stoisz , ja polecam , zabiegi wyciecia migdała 3 też bezproblemowo !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeżeli może być bardzo dobry laryngolog z Sopotu, to polecam dr. Mikaszewskiego.
Nie umawiasz się na wizytę, tylko jedziesz i czekasz w gigantycznej kolejce:)
Dr przyjmuje w pon i czw od 16-tej, aż do ostatniego pacjenta.:)
Kosz wizyty 100zl.
Nam pomógł. Mieliśmy problem z nawracającym zapaleniem ucha.
Mi chodzi o badanie 4 latka pod katem stanu migdałków. Ma ktoś doświadczenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dla mnie wizyta była bez sensu,faktycznie p.dr bardzo miły ale badania,które zlecił musiałabym wykonać prywatnie więc i tak musiałam sie udać do innego lekarza żeby mieć skierowania na te badana i nie musieć za nie płacić a rezonans magnetyczny głowy tanio prywatnie nie wychodzi.
Witam.
Czy wiecie moze w jakie dni i godziny przyjmuje dr Jarosław Sova?
Jaki termin oczekiwania i koszt wizyty?
Bardzo fajny. Przenieslismy sie z synkiem do dr Mikaszewskiego tylko dlatego, ze czekala nas operacja a dr Sova pracuje w Szpitalu Miejskim, dr Mikaszewski w Swissmedzie. Na nie szpitalna konsultacje na pewno w razie potrzeby pojdziemy znow do dr Sovy, przyjmuje o okreslonych godzinach i nie trzeba godzinami czekac na swoja kolejke, jest bardzo mily i przyjazny dla dzieci. Jesli chodzi o kompetencje tez nie mozna nic zarzucic.
to bardzo dobry lekarz
Rewelacyjny lekarz, chodziłam do niego z synem starszym ale to już 3 lata temu:)ma podejście do dzieci, naprawdę polecam!
nikt nie korzysta z usług Pana dr??

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry