Widok
Lekarz Ginekolog Ewa Żmudzińska - opinie
Dziewczyny czy miałyście przyjemnośc być pod opieką Pani doktor ginekolog Ewy Żmudzińskiej?... Podobno pracuje w szpitalu na Klinicznej, w Invicta, w szpitalu w Kartuzach i prowadzi jeszcze prywatną praktykę lekarską. Czy byłyście po jej opieką prywatnie a później rodziłyście na Klinicznej? Czy to dobry lekarz i specjalista do poprowadzenia ciąży aż do rozwiązania?
Ja miałam "przyjemność" z tą Panią w zeszłym miesiącu na Klinicznej. Bardzo nieuprzejma kobieta, odpowiada polslowkami. Jak sama o nic nie zapytasz, to nic Ci nie powie. Na sali leżały ze mną jeszcze dwie dziewczyny i miały podobne zdanie jak ja. W dodatku jedna z dziewczyn mówiła, że ma słabe opinie.
Raz w zyciu, prywatnie u Niej bylam (dluga historia, po krotce kolezanka potrzebowala recepte na tabletki po, asama nie mogla isc, udawalam ze sa dla mnie) i Pani dr nie ze przepisala mi tabsy i dowidzenia ale zbadala mnie, zrobila pelny wywiad, baaa pierwszy raz w zyciu ginekolog zbadal mi piersi! Az szukalam gdzie przyjmuje na nfz bo mowie bardzo pozytywne wrazenia odnioslam :)
Ja miałam trzy straty. Z czwartą ciążą trafiłam do Dr Żmudzińskiej. Teraz jestem w 18 tc i wszystko jest idealnie. Nic się nie dzieje. Bardzo dobry lekarz. konkretny. Nie zajmuje się pierdołami. Robi to co musi. Rzeczowa kobieta. Kontakt 24 na dobę. Odpowiada na smsy, można pisać jak z "koleżanką" o wszystkim co jest związane z ciążą :)) polecam