Widok

Lekarze w Lux Medzie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny,
znacie może dr Beatę Makowską i dr Agnieszkę Kowalewską-Wlas??
Chętnie przeczytam opinie na ich temat.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Do góry, pytanie za 100 punktów. :-)
tak tak wazne pytanie , dajcie znac prosze:-)
do makowskiej chodzilam, ale wkurzyla mnie glupim kiedys stwierdzeniem, zamiast mnie o wszytsko wypytac, jakies choroby itd, zlecic badania, powiedziala, zeby brac tabletki i wspolzyc!!! grr, glupia, poza tym kazdemu relamuje swoja swietna ksiazke, ktora napisala. za to polecam ginekolog -stachowiak, rowna babeczka:)
Zakochana, wiem, że Stachowiak jest w porządku jednak niesamowicie trudno się do niej dostać - długo trzeba czekać na wizytę, a w ciąży wiadomo - pewne badania trzeba wykonać w określonym czasie. Dlatego pytam o dwie Panie, które znam mniej, jednak są bardziej "dostępne" czasowo.
ja na wizyte u dr. stachowiak w luxmedzie czekałam ponad 1 m-c
Kto wniesie coś nowego do wątku? ;-)
Podbijam.
Ja byłam tylko raz u Makowskiej, trudno mi cokolwiek o niej powiedziec nie zrobiła na mnie ani dobrego ani złego wrażenia choć koleżanki z pracy sobie ja chwaliły, no ale nie były u niej z ciążą. Nie polecam natomiast w Lux Medzie dr Symuli - koszmarna wizyta, do niego zawsze są wolne miejsca więc o to raczej tez o czymś świadczy ;)
Generalnie mam wrażenie, ze w Lux Medzie nie ma dobrych ginekologów dlatego ja pomimo abonamentu LuX Medzie chodzę prywatnie do dr Olszewskiej.
wlasnie, jelsi ktos cos wie to prosze o opinie...
Nie polecam Makowskiej. Okropna kobieta - pacjentki traktuje jak zło konieczne - karygodne komentarze dot.wizyty pacjentki.. Szok!!
dziewczyny lux med jest teraz tez na morskiej w gdyni - dostałm info z pracy ze moge korzystac od połowy lutego bo otwieraj nowa placówke i gdzies w gdańsku na zaspie - moze sa krotsze terminy . ja po porodzie przeszłam do dr szymuli i narazie nie narzekam, a w ciazy chodziłam do dr.Maciejewskiego, ale 130 zł za wizyte nie chce mi sie teraz płacić , w ciązy to co innego - dzidzia ważniejsza niz kasa:)
z tego co widziałam przy ostatniej próbie zarejestrowania Gabrysia do lekarza(przez internet) - na Zaspie nie ma lekarzy wszystkich specjalizacji :P

a przychodnia jest na pasie startowym :) na przeciwko miejsca, gdzie kiedyś była hala "Komm & Kauf" (taka z czerwono-niebieskim dachem) :)

na Zaspie są lekarze tych specjalizacji:
- endokrynolog
- ginekolog
- internista
- kardiolog
- laryngolog
- neurolog
- okulista
- pulmonolog
- reumatolog
- urolog

a cieszyłam się, że w razie czego będę miała bliżej z Gabrysiem do lekarza.... :/
Nie polecam Makowskiej. Pamiętam jak na początku ciąży plamiłam to nawet usg mi nie zrobiła tylko powiedziała, że może już dawno poroniłam i o co mi chodzi. Po porodzie za to próbowała mi swoją książkę wcisnąć. Niemiła,nie polecam. Stachowiak jest rzeczywiście rewlacyjna,a Szymula to niedelikatny dziad
A u Kowalewskiej też byłam i bardzo sympatyczna babka,dużo zleceń na badania mi dała

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry