Widok
do makowskiej chodzilam, ale wkurzyla mnie glupim kiedys stwierdzeniem, zamiast mnie o wszytsko wypytac, jakies choroby itd, zlecic badania, powiedziala, zeby brac tabletki i wspolzyc!!! grr, glupia, poza tym kazdemu relamuje swoja swietna ksiazke, ktora napisala. za to polecam ginekolog -stachowiak, rowna babeczka:)
Ja byłam tylko raz u Makowskiej, trudno mi cokolwiek o niej powiedziec nie zrobiła na mnie ani dobrego ani złego wrażenia choć koleżanki z pracy sobie ja chwaliły, no ale nie były u niej z ciążą. Nie polecam natomiast w Lux Medzie dr Symuli - koszmarna wizyta, do niego zawsze są wolne miejsca więc o to raczej tez o czymś świadczy ;)
Generalnie mam wrażenie, ze w Lux Medzie nie ma dobrych ginekologów dlatego ja pomimo abonamentu LuX Medzie chodzę prywatnie do dr Olszewskiej.
Generalnie mam wrażenie, ze w Lux Medzie nie ma dobrych ginekologów dlatego ja pomimo abonamentu LuX Medzie chodzę prywatnie do dr Olszewskiej.
dziewczyny lux med jest teraz tez na morskiej w gdyni - dostałm info z pracy ze moge korzystac od połowy lutego bo otwieraj nowa placówke i gdzies w gdańsku na zaspie - moze sa krotsze terminy . ja po porodzie przeszłam do dr szymuli i narazie nie narzekam, a w ciazy chodziłam do dr.Maciejewskiego, ale 130 zł za wizyte nie chce mi sie teraz płacić , w ciązy to co innego - dzidzia ważniejsza niz kasa:)
z tego co widziałam przy ostatniej próbie zarejestrowania Gabrysia do lekarza(przez internet) - na Zaspie nie ma lekarzy wszystkich specjalizacji :P
a przychodnia jest na pasie startowym :) na przeciwko miejsca, gdzie kiedyś była hala "Komm & Kauf" (taka z czerwono-niebieskim dachem) :)
na Zaspie są lekarze tych specjalizacji:
- endokrynolog
- ginekolog
- internista
- kardiolog
- laryngolog
- neurolog
- okulista
- pulmonolog
- reumatolog
- urolog
a cieszyłam się, że w razie czego będę miała bliżej z Gabrysiem do lekarza.... :/
a przychodnia jest na pasie startowym :) na przeciwko miejsca, gdzie kiedyś była hala "Komm & Kauf" (taka z czerwono-niebieskim dachem) :)
na Zaspie są lekarze tych specjalizacji:
- endokrynolog
- ginekolog
- internista
- kardiolog
- laryngolog
- neurolog
- okulista
- pulmonolog
- reumatolog
- urolog
a cieszyłam się, że w razie czego będę miała bliżej z Gabrysiem do lekarza.... :/
Nie polecam Makowskiej. Pamiętam jak na początku ciąży plamiłam to nawet usg mi nie zrobiła tylko powiedziała, że może już dawno poroniłam i o co mi chodzi. Po porodzie za to próbowała mi swoją książkę wcisnąć. Niemiła,nie polecam. Stachowiak jest rzeczywiście rewlacyjna,a Szymula to niedelikatny dziad