Widok

Lekarze w Lux Medzie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny,
znacie może dr Beatę Makowską i dr Agnieszkę Kowalewską-Wlas??
Chętnie przeczytam opinie na ich temat.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A u Kowalewskiej też byłam i bardzo sympatyczna babka,dużo zleceń na badania mi dała
Nie polecam Makowskiej. Pamiętam jak na początku ciąży plamiłam to nawet usg mi nie zrobiła tylko powiedziała, że może już dawno poroniłam i o co mi chodzi. Po porodzie za to próbowała mi swoją książkę wcisnąć. Niemiła,nie polecam. Stachowiak jest rzeczywiście rewlacyjna,a Szymula to niedelikatny dziad
z tego co widziałam przy ostatniej próbie zarejestrowania Gabrysia do lekarza(przez internet) - na Zaspie nie ma lekarzy wszystkich specjalizacji :P

a przychodnia jest na pasie startowym :) na przeciwko miejsca, gdzie kiedyś była hala "Komm & Kauf" (taka z czerwono-niebieskim dachem) :)

na Zaspie są lekarze tych specjalizacji:
- endokrynolog
- ginekolog
- internista
- kardiolog
- laryngolog
- neurolog
- okulista
- pulmonolog
- reumatolog
- urolog

a cieszyłam się, że w razie czego będę miała bliżej z Gabrysiem do lekarza.... :/
dziewczyny lux med jest teraz tez na morskiej w gdyni - dostałm info z pracy ze moge korzystac od połowy lutego bo otwieraj nowa placówke i gdzies w gdańsku na zaspie - moze sa krotsze terminy . ja po porodzie przeszłam do dr szymuli i narazie nie narzekam, a w ciazy chodziłam do dr.Maciejewskiego, ale 130 zł za wizyte nie chce mi sie teraz płacić , w ciązy to co innego - dzidzia ważniejsza niz kasa:)
Nie polecam Makowskiej. Okropna kobieta - pacjentki traktuje jak zło konieczne - karygodne komentarze dot.wizyty pacjentki.. Szok!!
wlasnie, jelsi ktos cos wie to prosze o opinie...
Ja byłam tylko raz u Makowskiej, trudno mi cokolwiek o niej powiedziec nie zrobiła na mnie ani dobrego ani złego wrażenia choć koleżanki z pracy sobie ja chwaliły, no ale nie były u niej z ciążą. Nie polecam natomiast w Lux Medzie dr Symuli - koszmarna wizyta, do niego zawsze są wolne miejsca więc o to raczej tez o czymś świadczy ;)
Generalnie mam wrażenie, ze w Lux Medzie nie ma dobrych ginekologów dlatego ja pomimo abonamentu LuX Medzie chodzę prywatnie do dr Olszewskiej.
Podbijam.
Kto wniesie coś nowego do wątku? ;-)
ja na wizyte u dr. stachowiak w luxmedzie czekałam ponad 1 m-c
Zakochana, wiem, że Stachowiak jest w porządku jednak niesamowicie trudno się do niej dostać - długo trzeba czekać na wizytę, a w ciąży wiadomo - pewne badania trzeba wykonać w określonym czasie. Dlatego pytam o dwie Panie, które znam mniej, jednak są bardziej "dostępne" czasowo.
do makowskiej chodzilam, ale wkurzyla mnie glupim kiedys stwierdzeniem, zamiast mnie o wszytsko wypytac, jakies choroby itd, zlecic badania, powiedziala, zeby brac tabletki i wspolzyc!!! grr, glupia, poza tym kazdemu relamuje swoja swietna ksiazke, ktora napisala. za to polecam ginekolog -stachowiak, rowna babeczka:)
tak tak wazne pytanie , dajcie znac prosze:-)
Do góry, pytanie za 100 punktów. :-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry