Widok

Lemira

Na hemoroidy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Piguła Oddziałowa

Nooo, świetnie sobie radzisz w pierewszych dniach nowej pracy. Dawno tu w nocy takiego porządku nie było. A jaka ta kawa rozpuszczalna dobra!!

Apocalypse

Zdefiniuj siebie. Twoje twierdzenia stały się niespójne a argumentacja straciła jakikolwiek sens.

Dr. Albert

Zgorzel gazowa, było coś takiego ale nie pamiętam szczegółów. Apocalypse jest ciekawym przypadkiem urojeń. Mamy kilku Napoleonów i Jezusów na oddziale ale Apocalypsa? Czytałeś? On identyfikuje się z wszystkimi błędami popełnianymi przez ludzi, a jest jednocześnie człowiekiem. Ciekawy przypadek. Myślę że zrozumiałbym go w tydzień. A tak poza tym niech poluje.

Apocalypse

"Oczywiście że prawda nie istnieje." Piękne sofistyczne stwierdzenie, tyle że brak mu sensu. "Prawda dla jednych jest kłamstwem dla innych. " To co nazywasz prawdą jest tylko czyimś poglądem, stwierdzeniem. Jeżeli coś jest prawdą to jest jedne i obiektywne odnośnie do tej konkretnej konfiguracji. Przykład : Człowiek ma włosy koloru czarnego jest prawdą jeśli zostało użyte do bruneta, nie jest prawdą gdy użyto go w stosunku do blondyna. Zdanie może być określone jako prawdziwe czy jako fałszywe tylko gdy jest dobrze sformułowane. Prawdą jest że ludzie w tym momencie nie są w stanie określić bezwzględnych praw przyrody. Prawdą jest też to, że określone przez naukowców prawa przyrody są prawdziwe w pewnym zakresie zastosowań ( z określonym błędem).

Leeeecteeeer

Noo pytam się kolegi o tą chorobę poniżej, a kolega oczywpiście śpiiii???

BUUUUUUUUGGGRRRRRRRRRRRRRR PAC PAC PAC

Apocalypse

A może ja jestem Borowikiem, a może SWAT? A może i nie? Hehh.. zaczynam Cię lubić (porażika, co?). Pytasz jak zablokować dostęp dla pewnych osób z poziomu administracji. Nie da się dopóki TPSA nie wprowadzi pełnej identyfikacji. Miała być od lutego, ale jak zwykle sprzedali gruszki na wierzbie. Teraz cienko pierdzą, żę będzie tylko częściowa ale kiedy to nikt nie wie. A jak ktoś myśli, że wie to jeszcze nie wie, że się myli. -->podobny ciąg przyczynowo-skutkowy do twojego(???) myślenia? Da się za to zablokować wpisy od niepożądanego "pseudonimu". Przecież wystarczą skuteczne filtry. Piszesz , że 220 Volt nie zabija, tak oczywiście - 3000 też nie. Od tego są Ampery. Zgorzel Gazowa - nie znam - nie moja specjalizacja, a na ogólnych egzaminach w Akademii Medycznej stosowałem model trzech zet. Czekam na objaśnienia. Lecter, słyszałeś o takiej chorobie? Jeśli coś pominąłem to się z tym zgadzam.
PS A napiszesz kiedyś do Malyacha, czy też brzydzisz się takiej pospolitej choroby psychicznej?

Plagiat

A mówili Ci przyjaciele: Nie mieszaj ogórków z dżemem
musztardy z kisielem i śliwek z likierem
żołądek to nie San Francisco
Tak to napisał..

Pigułaaaaa

Kaaawaaa RAZ!!!

Leze

leze leze uwalilem sie jak zwierze
czysta wodka

jak to napisal kukiz

Opuszczona

Fakt

.::_::.

Leże na dnie dnie trawy.
Nade mną gwiazdy.
Łącze je palcem,
rysując Twoją twarz.
Każda oddzielnie nic nie oznacza.
Razem znaczą wszystko.
Obok powstaje druga twarz...
Kobieca Piękność.
Nie należy ona do mnie.
Wszystkie znaki na niebie
poświadczają o Twojej zdradzie.
Ale wybaczam.
Jesteś tylko i aż mężczyzną.

Upadły ANIELE...

...

d z i ę k u j ę ...

Mixer

Czemu?

Malyach

Kaabluujeesz..... Taak?? Ty zdrajco, konfidencie, donosicielu usług Internetowych!!!

Kolejny dzień kolejna noc

Kolejna przyszła ciemność nocy
Szary jutro wstanie dzień
Przez życie przyjdzie iść samotnie tak.
Choć tak bardzo chciałam kimś innym być
Cudzą rolę muszę grać.
Anioły upadłe z nieba spływają
Choć duch już dawno odszedł w zapomnienie
Za oknem nawet nie pada szary deszcz.
Czemu tak dzieje się
Czemu nie mogę inna być.
Tak bardzo jestem wszystkim obca.

Pijany

jstem sobie
a moze t ona zdrowie czyjes ywjdzie/
a mzoe nie?
polecam waarke
i nawet dwie
abo i trzy :
tyle mi dzis postawili
czekam na prpopzycje jestem do wzieca jak piwo nie narzekam
i jestem do wymiecia..

Anioły

Upadły Anioł to ten, który z Nieba spłynął na Ziemię by tutaj upowszechniac dobro.

Kiwdul

Dr. A. nie jest adminem.
Śpij spokojnie.

Piguła

Pilnujesz? Czy śpisz?

Kiwdul

Uprzedzając Twoją ewentualną wypowiedź. Nie chce mi się z tobą sprzeczać, nawet o ważne sprawy

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (110 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

muza na dziś (783 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (29 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

do góry