Widok

Mój pan po mnie posprząta?

Opinie do artykułu: Mój pan po mnie posprząta?.

Biały zimowy puch już dawno odsłonił swoje tajemnice, czyli głównie pozostałości po naszych czworonożnych pupilach. Gdańsk z nadchodzącą wiosną po raz kolejny rusza z kampanią przypominającą o tym, że posiadanie psa to nie tylko przyjemność, ale także obowiązki. Kampania podobna do gdyńskiej Pies w Wielkim Mieście, plakaty, także drastyczne - jak ten sprzed paru lat z Pruszcza Gdańskiego, na którym dziecko wkładało sobie do ust psie odchody - czy rozdawane za darmo torebki. To tylko niektóre ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Znow chcesz o Apartamentach na ktore i tak cie nie stac??

Najlepsze jest to, ze ludzie chcieli by mieszkac w Penthałsach i Apartamentach, bo mysla, ze tam pan Wiesiu im posprzata psie kupki... taka Szlachta i bogactwo... A sloma z butow wystaje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

tyle że poczytaj dokładniej

cała kampania jest prowadzona bezkosztowo - każdy mieszkaniec może sobie plakat ze strony pobrać, wydrukować i na klatce powiesić. a ten 1000 plakatów GZNK drukuje we własnym zakresie na sprzęcie biurowym.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

P.S.

Serdeczne dzięki dla portalu Trojmiasto.pl za zajęcie się sprawą. To co się dzieje, to jakiś g...niany Armaggedon, taplamy się w tym po kostki. Czas przestać sie cackać z plebsem w eleganckich płaszczach, który odwraca głowę. Może jakieś podciągnięcie sprawy pod groźbę epidemii? Sanepid? Przecież my tym oddychamy, wnosimy to do domu, wszędzie!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Szlag mnie trafia jak widzę

psa wyprowadzonego na środek chodnika, a właściciel odwraca głowę i czmycha. To znamienne dla "milionerów" na kredyt z Wielkiego Kacka. Nie mam skrupułów- ostatnio nie wytrzymalem, gościa za kołnierz doprowadziłem do zguby i poświęcając chusteczkę wsadziłem mu to co "zgubił" w buzię. Dostrzegam, że odtąd sytuacja sie poprawila, a podobne akcje wiem że zapowiadają kolejni , którym nie jest wszystko jedno.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie odwracaj psa ogonem

od guanjianego problemu
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

mnie denerwuje

jak stoi baba i patrzy jak pies oblewa komuś koło od samochodu!!! jak trafie własciciela pupila co leje mi po kole,to powiem ty mi koło ja tobie drzwi od chaty.Może wtedy dojdzie do łba
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

guaniany temat !!!!!!!

Tyle opinii i rad ilu autorów. Sprawa prosta jak drut! Miasto dzielnica, osiedle niech się zmobilizuje i zapewni miejsca wyrzucania nieczystości i zobliguje właścicieli do wywiązywania się ze swego obowiązku.
Jednak przeraża mnie myśl że razem z kupami zostana wyrzucone psy!!!!
Więc może tę sprawę należ rozwiązywać w miarę delikatny sposób bez uszczerbku dla Bogu ducha winnych zwierząt!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

pewnie tak

może jest po prostu odważna, a Ty kolo co tak na wszystko sie zgadzasz ? Najlepiej to udawać, że pada deszcz jak ktoś Ci pluje w twarz ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

piszesz bzdury

prawie przy każdym domu mieszkalnym są pojemniki na śmieci wystawione przez prsp
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

400-setny koment !

Grubo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a mnie ostatnio miła starsza pani zaczepiła mówiąc, że jak piesek ma potrzebę to mam go do swojego ogródka wyprowadzać (takowego nie posiadam, bo mieszkam w bloku....)!
i zdziwiła się gdy pokazałam jej wielce praktyczne woreczki na kupeczki mojej suni w obezwładniającym kolorze pink :)
żaden problem schylić się, zebrać i wyrzucić pamiątkę :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

hahaha

tak się składa, że dużo mniej właścicieli wychodzi z kotami na trawę aby się wypróżniały:)

A psy załatwiają swoje potrzeby pod naszymi okanami!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Proponuję postawić radar

tak zwany ,,Fotosraczka". Będzie robił zdjęcie na krzyknięcia hasła ,,kupa", ktoś zobaczy sąsiada z psem na trawniku to krzyknie. Taryfikator: mała kupa 200zł, duża 500zł, mocz - upomnienie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zaraz zaraz powstał przecież jakiś referat do spraw estetyzacji miasta.

Urzedasom łopatkę, woreczek rozesłać po blokowiskach Gdanska i niech pokażą ,że zasługują na 13 pensję.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Torebki bywają w Gdyni, ale tak naprawdę są tylko w niektórych dystrybutorach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

autor tego filmu

przeklina jak szewc i to was nie razi ? bo mnie osobiście bardzo !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
do góry