Widok

Mój pan po mnie posprząta?

Opinie do artykułu: Mój pan po mnie posprząta?.

Biały zimowy puch już dawno odsłonił swoje tajemnice, czyli głównie pozostałości po naszych czworonożnych pupilach. Gdańsk z nadchodzącą wiosną po raz kolejny rusza z kampanią przypominającą o tym, że posiadanie psa to nie tylko przyjemność, ale także obowiązki. Kampania podobna do gdyńskiej Pies w Wielkim Mieście, plakaty, także drastyczne - jak ten sprzed paru lat z Pruszcza Gdańskiego, na którym dziecko wkładało sobie do ust psie odchody - czy rozdawane za darmo torebki. To tylko niektóre ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

na Burzyńskiego są śmietniki.

na jakiej ulicy mieszkasz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

proszę dzwonić do straży miejskiej i do UM kilka razy dziennie!!!

nie można takiej sprawy pozostawić!

wyrzucam swoje śmieci do śmietnika.

a teraz Ty idź posprzątać guana swojego psa!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

wystarczy 10 złotych mandatu

i każdy będzie sprzątał, jak tylko ktoś to będzie egzekwował.

zaczadzić się pracy??

o co chodzi z tym zaczadzeniem??

czy tylko wlsciciele sa winni?

racja! miasto nie ułatwia sprawy. od teraz ktoś kto wychodzi z pieskiem na spacer jest często zmuszony do chodzenia z ciepla psia kupa w woreczku az znajdzie sie smietnik. podasz mi reke po takim spacerze?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sprzątaj po sobie.

Jak każdy tak będzie robił, to śmieci nie będzie. Proste? Czy wytłumaczyć młotkiem?

Każdy syf trzeba sprzątać i basta!

ja śmieci wyrzucam do śmietnika, a butelki oddaję na wymianę, więc mam prawo wymagać, żeby inni sprzątali guana po kundlach!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

może Twój s****do piaskownicy

ale mój do kuwety. Może swojego kundla też nauczysz s**** do kuwety??
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

filmik czytelnika

filmik czytelnika = porazka. skierowany do.... nie wiem jakich odbiorcow, chyba tylko do tych prostakow, co nie spraztaja kup po swoich psach. wlasnie ta "grupa spoleczna", ze tak ja nazwe, dzieki wam szanowne trojmiasto.pl, utwierdza sie tylko w tym ze o****ne chodniki sa mega smieszne i mozna dzieki nim zrobic "cool" filmik i "wrzucic na neta" dla "beki".

ps. ostrzeżenie pod filmikiem powinno brzmieć: uwaga zawiera wulgarne słowa i jest...beznadziejny, denny oraz nic nie wnoszący do coraz bardziej palącego tematu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

powinno się karać mandatami

każdą osobę odpowiedzialną za guano leżące na osiedlu wszystko jedno, czy ludzkie, psie kangurze, wielbłądzie, czy czyjekolwiekbądź.

cala polska z****na

CHODNIKI z****NE ;TRAWNIKI z****NE ;PLACE ZABAW z****NE ;LAKI z****NE ; LASY z****NE ;

RZAD POLSKI z****NY !!!

POLACY BRUDASY !!! BEZ KULTURY !!!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

za granicą organiczne guana nie leżą na osiedlach

"światowcu" od siedmiu boleści

Ten ,,guaniany'' problem dotyczy całej Polski,małych miast i dużych.Może młode pokolenie,wychowane a nie chowane,wpłynie na zmianę mentalności w narodzie.Liczę na nich.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

wysypisko od tego jest, żeby były na nim śmieci

nie chodniki i trawniki. Nie chodzi o lans na "bycie eko" tylko o to, żeby gówien w mieście nie było.

To nie jest atak na psy, tylko na nie potrafiących zadbać o czystość ludzi. Właściciel psa, który po nim nie sprząta, nie różni się niczym od defekującego w bramie żula, wywalającego śmieci do lasu "przedstawiciela klasy średniej" (co dom wystawił, ale na wywóz śmieci już nie bardzo go stać), czy też tagującego pisakiem co się da idioty.

wody w domu też nie spuszczasz??

bo woda nie jest za darmo??

nie masz racji

sama nie mam i nie chcę mieć psa. ale znam ludzi, którzy po swoich sprzątają.
do góry