Widok

..:: Listopad i Grudzień 2008 - Mamusie ::..

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
****ROZPAKOWANE MAMUSIE****

1) Ania 1979 -Jaś 3560 waga, 54 cm :))) ur. 4 listopada
2) mona1346 - Zuzanna :), 2910g i 54 cm, ur. 6 listopada
3) Majaki - Kostek :), 3210 g i 54 cm, ur. 9 listopada
4) Alis - Amelka :), 3020 g i 55 cm, ur. 10 listopada
5) Risika - Paulina :), 3420 g i 55 cm, ur. 13 listopada
6) JustynaArt - Łukaszek :), , 3515 g i 57 cm, ur. 13 listopada
7) Daliaa - Dalia :), 2900 g i 54 cm, ur. 14 listopada
8) Bociany - Natalka :), 3850 g i 57 cm, ur. 17 listopada
9) Kasiek01 - Mateuszek :), 3250 g i 55 cm, ur. 23 listopada
10) Kasia26 - Michał :), 3775 g, 54 cm, ur. 24 listopada
11)Haniag83-Wojtuś:),3720 i 56 cm,ur.27 listopada
12) _m_g - Karolek :), 4250 g i 56 cm, ur. 28 listopada
13) pychota - Michałek :), 3800, 56cm, ur. 30 listopada
14) Finka - Jaś :), 3140 g i 55 cm, ur. 1 grudnia
15) góralka - Karolek :), 3840 g i 58 cm, ur. 8 grudnia
16) evilek-Kubuś :) 3950g i 59 cm, ur. 12 grudnia
17) megus-Kacperek:), 3120 g i 54 cm, ur. 12 grudnia
18) joann - Oliwka:), 3210 g i 55 cm, ur. 16 grudnia
19) amelka111 - Joasia :), 2830 g i 51 cm, ur. 23 grudnia
20) Justi30 - Sarka :)), 3220 g i 54 cm, ur. 25 grudnia
21)Gosiaczek79 -Madzia:)),3700 i 55cm,ur.31 grudnia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pizzzaaaa.. ja tez mam ochote..ale moglabym co najwyzej taka bez sera.. na dzis obiad gotowy:) krupniczek i duszony schabik.. a wczoraj nawet salatke zrobilam z ananasem..na razie malemu nic po niej nie jest:) a wieczorem na aerobik.. oj bedzie tylek znow bolec..hahahaha..
pozdrawiamy serdecznie wszystkie Mamcie i ich pociechy:)
Natka zuch dziewczynka.
Kuba śpi sobie po rannych harcach. Ja musze jakieś śniadanko zjeść, korci mnie dziś na pizze,a le mam jeszcze 6kg do zrzucenia i muszę sie jakoś opanowac przed tą pokusą, ranyyy tylko czy dam rade
Hej mamuśki!!!zaraz śniadanko i spacer dłuuugi:))))po południu jeszcze jeden ,umówiłam się ze szwagierką i jej 4 letnią córeczką:)Więc dzień się zapowiada wesoło.Natala ma drzemke po porannym mleczku i zabawach,budzi się i wyruszamy.Nocke przespała całą,bez pobudki na mleko,chyba mocno padnięta była;)dziękujemy za trzymanie kciuków,ciesze się mocno,że wszystko ok z moją Natulą kochaną:))))))))))))))))))miłego dzionka
Witamy:)
w sumie jasio jeszcze chrapie, ale ja juz od 4:30 przy kompie-nadrabiam zaległości;/;/;Oby miec weekend wolny!
Bociany, a widzisz-zdrowa ryba z niej, na pewno znowu furore zrobiła smieszka jedna;)...

Dzisiaj startuje nowym wozem, wczoraj mąż przywiózl wieczorem i od razu rozpakowalismy i zlożylismy..
Mój M ciagle pytał, co w straym bylo nie tak, ze na nowy sie s kusiłam. faceci tego nie zrozumieja, ze cos sie moze przestac podobac:)..I ciągle patrzył na nasz Jedo, z wielka miloscia..
N, ja tez nie narzekam, super wozio, ale spaeowa obiachowa na maxa!eh...kobieta zmienna jest..
Musze tylko ten stary gdzies sprzedac, w sumie wyglada jak prosto ze sklepu, ma moze z 6 m, z czego 3 nim jezdziłam.
A Jasio cos charczy troszke, pare razy kichnął, i pokasłuje, poobserwuje go dzisiaj , jak do poludnia tak bedzie to ze spaceru nici, przetrymam go w domu!Co bedzie dla nas meką pańska...

Spije kawke i wracam dalej do pracy:)
Bociany - super wiadomości :-) Natalka zawsze taka radosna na zdjęciach - pewnie ulubienica rehabilitantki ;-)
Majaki super:)wózio stabilny,nasz Jedo też ma 4 pompowane koła i dużą spacerówe.
My po spotkaniu z panią rehabilitantką:))))Natala rozwija się super!!!!!!!!!!!!!!żadnych zastrzeżeń nie ma,dzieciaczki w jej wieku moga jeszcze nie trzymać stabilnie główki jak się je za rączki łapie.Jak na brzuszku leżała pięknie sztywno główke trzymała.Pani Dagmara stwierdziłą,że jeśli chodzi o rozwój społeczny to jest rozwinięta baaaaaaaaardzo,co się nagugała,naśmiała,dyskutowała po swojemu ,szok,jak to stwierdzono dziecko aktywne społecznie:)))szybko bardzokontakt nawiązuje,mamusia spokojna w końcu!!!!!!!!!hura:D ide do mojego szkrabka bo wstała.
ps. wiemy jak z nią w trakcie zabawy ćwiczyć,mamy za 4 tygodnie się pokazać jak chcemy,jupi!!!!
Ania, bez przesady, wiesz photoshop ;-) i dobry fotograf ;-)
dzięki dziewczyny ;-)
Majaki super fotka, jakie ładne kolory no i mamusia fajna:))
No, Majaki szczesliwa:)
A jaka z niej lasencja, ja cie krece, jak 16stka;)Super wygladacie!
Majaki ale z Ciebie szczęśliwa mamusia! :)
Evilku Paula dzis tez grzeczna i ma juz 2 drzemke:D
Justi30 kazala Was serdecznie pozdrowic..
ma troszke "przeboje " za sarka;(.No, ale to pewnie sama opowie jak wroci na forum..

uuuuuu amelka wiem co to ból po wyrwabyn zebie, oby było dobrze wieczorem. mój Kuba dzis grzeczniutki jest,własnie sobie zasypia a ja go bujam w wozie:)
Ania my mamy x landera XA, kolorek niebieski - taki morski
Wszystkiego najlepszego dla dzielnego Jasia z okazji 3 miesiąca - oby rósł zdrowo.
Ja wróciłam od dentysty - masakra - już zaczyna oleć choć znieczulenie jeszcze trzyma, tylko apap wchodzi w gre i lód zatem nie widzę w różowych barwach dzisiejszego wieczoru, ziąsło już tak spuchło że wypełnia całą dziurę po zebie - feee jak ja nie lubię takich historii, oby szybko się goiło
tak, jest bardzo stabilny, tradycyjny, z pompowanymi kołami, ma dobre amortyzatory, jedyna wada to to, ze aby przewieść wózek samochodem trzeba mieć spory bagażnik
Stabilny sie wydaje;)
mi na szczęście mój wózek sie podoba, trochę ciężki (14,5 kg bez dziecka) ale bardzo dobrze się prowadzi no i świetnie sie prezentuje :-)

mam nadzieje, ze spacerówka będzie wygodna dla Kostka
image
Majaki, kupilam inny wozek z błahego powodu- znudził mi sie, i nie moge ostatnio patrzec na spacerowki Jedo, jeszcze te gondole jako tako, a praktyczne ale pacerokwa-żenująca sprawa;(..
Ze mna tak jest, znudzi mi sie, pare minut i zamieniam:)Dobrze, ze z mezem tak nie zrobilam;)hehe
ja mam tez do tego mojego wozia spacerowke.ale on jest ciezki a z paulina to wogole. jak nie ma mi kto go zniesc to z domu nie wychodze. a w wakacje bedziemy cale same wiec koniecznie musze miec jakis lzejszy wozek;/ a teraz mam pienaidze hehe to musze skorzystac i kupic bo inaczej mi sie rozjada...

czasami żałuje ze tiwi nie mamy :-) obejrzalabym sobie ten program.
Witam, dziewczyny.
Wczoraj rozmawiałam z Justi, wyobraźcie sobie że mamy w niedziele chrzciny w tym samym kościółku. Wojtuś pozna swoją koleżankę Sarke z forum :-) Jaki ten świat mały ha ha
Ps nie mogę się napatrzeć na wasze pociechy :-)
Ania Paweł Z. jest gościem programu na tvn style o 13:30, nie wiem czy jeszcze gdzieś jakiś program prowadzi, ja wiem tylko o tym.

A dlaczego sprzedałaś swój wózek i kupiłaś inny? co było nie tak??

ja mam roana maritę, gondola duża, więc Kostek miesci się bez problemu, a potem zalozę spacerówkę, parasolkę to chyba dopiero w przyszłym roku na wiosnę - tak myślę, choć nie wiem jak to w praniu wyjdzie

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry