Widok

MAJOWE I CZERWCOWE MAMY 2011 ( 11 )

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Lista :)

Janka2 - 29 kwietnia
Emilkaaa - 7 maja
Effcia - 8 maja - CÓRKA
Assegai - 11 maja - SYN
Marciocha - 11 maja - CÓRKA
d@nte - 13 maja - SYN
Martam - 13 maja
Mama.wyczekana - 16 maja
madzia83 - 17 maja
Maga79 - 18 maja - SYN
kasiulkaa - 24 maja - CÓRKA
Lalinek - 30 maja - CÓRKA
moniczka22 - 30 maja
Mrówka - 1 czerwca - SYN
Mamuśka1- 2 czerwca - CÓRKA
fasolek - 6 czerwca - SYN
agawcia - 8 czerwca- SYN
gaba - 13 czerwca - SYN
magdaxv - 16 czerwca - SYN
madzia 16/17 czerwca
Agusiaa - 19 czerwca - CÓRKA
agawierzbowska -21 czerwca - CÓRKA
Grosik- 23 czerwca - CÓRKA
Paulina1010 - 23 czerwca - SYN
tangerine - 24 czerwca - SYN
aga87 -26 czerwca - SYN
ryba_gda - 27 czerwca - SYN
Gosiks1 - 28 czerwca
mona__g - 3 lipiec - SYN
Kasiorek555- 7 lipiec

Może ustalimy że wątek ma mieć 100-150 postów i zakłądamy nowy, bo nasze są strasznie długie i ciężko się szuka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny przejdźcie się do Lingerii we Wrzeszczu lub w Gdyni.
Mają spory wybór staników, do karmienia również.
Wiem co mówię, bo sama mam rozmiar 70 H. W pierwszym tyg karmienia Adasia miałam 70HH. Teraz już nawet nie kupuję karmików tylko dzisiaj dałam do przerobienia gorseciarce moje sprzed ciąży.
Więc będę chodzić w swoich normalnych dostosowanych do karmienia.
Poza tym jak ma się ustalony już rozmiar to nie ma problemu z zamawianiem w necie(zawsze można odesłać).
ale Cie rozumiem,bo ja generalnie tez mam zawsze problem z doborem stanika,fakt dostane w sklepie z bielizna,ale nie kazdym i tez sie musze nabiegac,a mam kolezanke,ktora tylko z netu zamawia,bo w stacjonarnym sklepie chyba nigdy nie dostala
Ola dobra bo śmieszne :P ale nie dobre jak masz problem żeby kupić :P szlak mnie trafi normalnie... a na necie przy tak dużym rozmiarze trudno się zamawia, bo nigdy nie wiesz czy będzie pasowało...
czyli cena calkiem ok,musze sie wybrac i poogladac:) dobre to z tymi beretami:D
Ola nie jest tak źle. 2 sztuli chyba 139 w mothercare. szkoda tylko że dla mnie nigdzie nie mają.... :(( nigdzie... chyba sobie zmontuję 2 berety na gumce :)
mrowka ja jakby co tez moge po Ciebie podjechac,a pozniej odwiezc:)
mamuska ja w tym sklepie nie bylam,wiec nie pomoge. Slyszalam,ze fajne staniki do karmienia sa w mothercare czy jakos tak w klifie,ale pewnie cene tez maja odpowiednia do miejsca w ktorym sa sprzedawane:)
słuchajcie powtórzę pytanie, czy któraś z WAs kupowała stanik z Kamana we Wrzeszczu? orinetujecie się jakie tam są ceny?
aha, byliśmy w Bobowózkach w Gdynii, gorszego sklepu nie widziałam. Spodziewałam się mega dużego sklepu, a tu mały sklepik, wózki jak dla mnie z wyższej półki i do tego 2 kobiety i żadna do nas nie podeszła. Tyle drogi zrobiliśmy tylko na marne!!! grrr
hej hej:)

widzę, że przygotowanie wielką parą idą:) my się też zmobilizowaliśmy i w sobotę zaliczyliśmy Mama i Ja, Akpol i kupiliśmy trochę rzeczy, także teraz tylko czekamy na zamówione łóżeczko i wózek nam został, aha i w aptece muszę kupić parę rzeczy.

tak szybko nam poszło, że sama nie wiem czy wszystko mam :)
mrówka - jesli zmienisz zdanie to daj znać - nie będziesz musiała chodzić - podjadę po Ciebie gdziekolwiek w tej Rumii mieszkasz :) odwiozę również :) pomyśl :)
dziewczyny, ja jutro odpadam, dziś mi się coś czesto brzuch napina i boli, nie chce ryzykowac bo i tak ostatnio stale gdzies wychodze z domu a to po chleb a to na spacerek i chyba przesadziłam.

a musiałabym pojechac autobusem i kawałek się przejśc więc nie wiem jak maluch by to zniósł, ale liczę, że jesczze przed rozwiązaniem się spotkamy :) Ja już nie mogę się doczekac 9 miesiaca wtedy może lekarz pozwoli mi więcej chodzic.

Kwiatek tu jest chyba Twój wątek: http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-lipiec-sierpien-2011-r-11-t227447,1,160.html :)))
Witam wszystkie Mamuśki :-)
Przepraszam ze tak się wtrącam w Wasz wątek ale jestem w pierwszej ciąży (6miesiąc) i mogę się tu dowiedzieć trochę rzeczy a wątku z moją datą porodową nie znalazłam :-( może powinnam go założyć :-)
Zazdroszczę Wam że już tak blisko jesteście rozwiązania ale jednocześnie się boję tego co mnie czeka...
Ja nawet nie wiem jaki szpital wybrać :-((((((
Pozdrawiam
Ola - zdążysz... :)
teoretycznie zostało Ci 7 tygodni :)

ja dziś byłam u fryzjera już żeby później nie biegać... trochę krótko mi ścięła włosy, ale wiem że jest okej :)

ja właśnie spisałam co musze dokupić jeszcze żeby torby były już w pełni wyposażone :)

Assegai mam nadzieję że u Ciebie lepiej :) i że jeszcze jesteś na nogach :)

mrówka - wybierasz sie na spotkanie ??? :)
Mnie tak bola zebra,ze wymiekam,juz nie dam rady nic dzisiaj zrobic:(

Magda przeslij smskiem adresik co my trafimy do Was:)
Si, jutro na 12.00 albo coś koło tego :)

Ja też już presję czasu mam ale jednocześnie tyle bieżącej albo zaległej roboty, że nie zdążę chyba ze wszystkim....Idę zaraz prasować chociaż padam już na pysk....brrrr
Alina Ty mnie nie dobijaj:P,od przyszlego tygodnia sie zabieram za wszystko.

Czy jutro na 12??
POWODZENIA DZIEWCZYNY to juz bardzooooooo blisko
fasolek ja tak w połowie jestem... a może w 3/4 jeśli chodzi o torby, bo mieszkaniowo to szkoda gadać. z mieszkaniem nie zdążymy więc będę musiała mieszkać u rodziców jakiś czas... zwariuję, ale to inna bajka

ciekawe która z nas pierwsza się "wypakuje" :D i co całkiem możliwe że na dniach :)
Effcia,ale to nie zmienia faktu,zem sie poprostu zestresowala:P za duzo mam teraz na glowie...i boje sie,ze nie ogarne wszystkiego
Aha co do wkładek laktacyjnych to do szpitala ma J&J a potem wielorazowe.
Butelki po Adasiu Aventa i TT. Smoczek do szpitala nuk kauczukowy.
Chusteczki Pampers niebieskie lub J&J

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry