Widok

MAJOWE I CZERWCOWE MAMY 2011 (3)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Janka2 - 29 kwietnia
Emilkaaa - 7 maja
Assegai - 11 maja
d@nte - 13 maja
Martam - 13 maja
Marciocha - 15 maja
Mama.wyczekana - 16 maja
Maga79 - 18 maja
kasiulkaa - 24 maja
Lalinek - 30 maja
Mrówka - 1 czerwca
magdaxv - 16 czerwca
Dalia08 - 16 czerwca
agawierzbowska -
Kiki0 - 28 czerwca
Gosiks1 - 28 czerwca
Kasiorek555 -
Paulina1010 -
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kasiorek555 ja miałam taki przypadek, ze pierwszy wynik mialam ze znakiem > i tego nie zauważyłam powtórzyłam za dwa dni i wyszedł dużo większy i co się okazało, że to pierwsze to mogło być 1501 a mogło być 30 000 bo było ze znakiem większości ehh te testy nawet tu wątek założyłamk bo tak się martwiłam. Zobaczysz pójdziesz do lekarza i się uspokoisz ja byłam jakoś tak 5 tc i 6 dni ( coś koło tego). A kiedy masz lekarza?
ja mam lekarza 8 listopada i to bedzie 6 tydz. i 5 dzień. Ale teraz się zastanawiam czy w czwratek robić to drugie Beta hcg czy nie?
Bo się strasznie denerwuje :-(
kasiorek nie denerwuj się bo dzidzia to czuje, jak Cię to uspokoi to zrób :) na pewno nie zaszkodzi, a jak masz się denerwować to idź i powtórz :) może troszkę cię to uspokoi a do lekarza juz za kilka dni :) głowa do góry
kasiorek555 - zapewniam Cie że wynik bhcg masz prawidłowy - na pewno dziewczyny się ze mną zgodzą :) nie masz czym absolutnie się denerwować, ale dziś wiem jak łatwo mówić jak się jest juz po :) kilka tygodni temu tez dygałam ze strachu - niepotrzebnie... Dygam tez przed jutrem, ale wierzę że będzie okej. Więc nie martw się dziewczyno tylko ciesz się błogosławionym stanem, odpoczywaj i jak najmniej stresu Ci życze :)
PS. 8 też ide do lekarza z wynikami :)
Dzięki dziewczynki za wsparcie :-)
Ale to przez czytanie tych róźnych rzeczy w internecie, dosć już więcej nic nie będę czytać.
ja mam jeszcze małą zagwostke, bo pare dni miałam takie malutkie brunatne upławy, potem to ustąpiło i terazm mam ciągle uczucie takie morkrości, i śluz taki troche ciemniejszy (ale nie brunatny) raczej taki ciemniejszy żółty. Ale nie bede już czytać na ten temat poczekam do tego poniedziałku, i tak przecież co ma być to bedzie.
witam w nowym wątku :-)

A propo usg genetycznego to ja miałam w takiej samej cenie jak za normalna wizyta, tylko PAPPa robilam gdzie indziej za 250 zł. Na dniach mam wyniki i nie powiem, troche się stresuje mimo ze genetyczne wyszlo w porządku.
A jeżeli chodzi o zdjęcia to ja korzystam z imageshack (czy jak to się pisze), ładuje zdjęcia i generuje link i link wklejam na forum. Nie pytajcie jak bo u mnie to kwestia też przypadku ;-)
kasiorek co do upławów i mokrości też tak miałam i mam cały czas, też się martwiła jedna z dziewczyn pisała, ze to normalne i ona np. miała tak przez całą ciąże :)
ja np mialam tez takie uplawy zolte a nieraz takie mocno zolte i dostalam globulki bo miedzy innymi jak robilam bad. moczu to byly w nim bakterie
ja miałam 2 razy plamienia- brunatny, brązowy śluz przez ok 3 dni w odstępie miesiąca i wszystko jest ok. Gin mówiła że mogą wystepować w terminie @, ale stracha miałam niezłego ;-)
mnie jakoś omijają takie rzeczy i oby było tak dalej :) chyba umarłabym ze strachu....
chyba podświadomie się denerwuję przed tym usg dzisiaj... niby o tym nie myślę i wierze że będzie okej ale gdzieś tam w środku jestem niespokojna... praca mi nie idzie.. kiepsko się czuję i wogóle jakoś tak ehhhh
Hej, Lalinek spokojnie będzie dobrze, zobaczysz, że po USG się uspokoisz :) no i daj znać jak wyglądało to usg bo jestem ciekawa sama mam dopiero za niecale 2 tygodnie, ehh tyle jeszcze czasu :(
a ja dziś poleze chyba w końcu i odbiore wyniki Papp-a. Jakoś spokojna jestem, więc na pewno będzie dobrze.

a a propo tego usg, to dziewczęta- przyzwyczajcie sie do tego stresu bo tak to teraz będzie wyglądać przez całą ciąże.... ja sobie ostatnio uświadomiłam że będę drżeć przez cale 9 mscy a potem przez całe życie.... takie jest serce matki ;-)
Lalinek łącze sie w stresie ;)
Ja zaraz jade na badania a pózniej na usg :)
Marciocha ja dopiero 19.30... masakra... ale jakos wytrwam - staram się nie myśleć :) przed normalnym usg tak bym się nie bała...
Lalinek napewno bedzie wszystko dobrze :-)
tez w to wierzę :)

muszę kupić sobie spodnei ciążowe - ratunku - w nic się już nie mieszczę :) tak mi szybko brzuch rośnie :) lekarz w 8tc jak mie widział to powiedział że brzuch jak u bliźniaków ale widzi jedno heheh :)
Lalinek, a u Ciebie nie za wcześnie na to usg genetyczne? Mi gin mówiła ze między 11 a 14 tyg.Wiem ze jakoś wcześniej przed 11 mogą być nie miarodajne wyniki...dlatego większość umawia w okolicach 12. No ale skoro tak cie gin umówił to chyba wie co robi. :-)
suwaczek pokazuje 10 ale tak naprawdę jest już skończone 11 tc od 22 sierpnia jakby nie liczyć... a bynajmniej tak mi się wydaje :) w kalkulatorach ciazowych tez wychodzi 11 tc. później nie mogę iśc a tam przyjmuja tylko raz w tygodniu - w czwartki. W przyszły czwartek święto, w nastepny mnie nie ma...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry