Widok

MAJOWE I CZERWCOWE MAMY 2011 (3)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Janka2 - 29 kwietnia
Emilkaaa - 7 maja
Assegai - 11 maja
d@nte - 13 maja
Martam - 13 maja
Marciocha - 15 maja
Mama.wyczekana - 16 maja
Maga79 - 18 maja
kasiulkaa - 24 maja
Lalinek - 30 maja
Mrówka - 1 czerwca
magdaxv - 16 czerwca
Dalia08 - 16 czerwca
agawierzbowska -
Kiki0 - 28 czerwca
Gosiks1 - 28 czerwca
Kasiorek555 -
Paulina1010 -
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kasiorek555 ja miałam taki przypadek, ze pierwszy wynik mialam ze znakiem > i tego nie zauważyłam powtórzyłam za dwa dni i wyszedł dużo większy i co się okazało, że to pierwsze to mogło być 1501 a mogło być 30 000 bo było ze znakiem większości ehh te testy nawet tu wątek założyłamk bo tak się martwiłam. Zobaczysz pójdziesz do lekarza i się uspokoisz ja byłam jakoś tak 5 tc i 6 dni ( coś koło tego). A kiedy masz lekarza?
ja mam lekarza 8 listopada i to bedzie 6 tydz. i 5 dzień. Ale teraz się zastanawiam czy w czwratek robić to drugie Beta hcg czy nie?
Bo się strasznie denerwuje :-(
kasiorek nie denerwuj się bo dzidzia to czuje, jak Cię to uspokoi to zrób :) na pewno nie zaszkodzi, a jak masz się denerwować to idź i powtórz :) może troszkę cię to uspokoi a do lekarza juz za kilka dni :) głowa do góry
kasiorek555 - zapewniam Cie że wynik bhcg masz prawidłowy - na pewno dziewczyny się ze mną zgodzą :) nie masz czym absolutnie się denerwować, ale dziś wiem jak łatwo mówić jak się jest juz po :) kilka tygodni temu tez dygałam ze strachu - niepotrzebnie... Dygam tez przed jutrem, ale wierzę że będzie okej. Więc nie martw się dziewczyno tylko ciesz się błogosławionym stanem, odpoczywaj i jak najmniej stresu Ci życze :)
PS. 8 też ide do lekarza z wynikami :)
Dzięki dziewczynki za wsparcie :-)
Ale to przez czytanie tych róźnych rzeczy w internecie, dosć już więcej nic nie będę czytać.
ja mam jeszcze małą zagwostke, bo pare dni miałam takie malutkie brunatne upławy, potem to ustąpiło i terazm mam ciągle uczucie takie morkrości, i śluz taki troche ciemniejszy (ale nie brunatny) raczej taki ciemniejszy żółty. Ale nie bede już czytać na ten temat poczekam do tego poniedziałku, i tak przecież co ma być to bedzie.
witam w nowym wątku :-)

A propo usg genetycznego to ja miałam w takiej samej cenie jak za normalna wizyta, tylko PAPPa robilam gdzie indziej za 250 zł. Na dniach mam wyniki i nie powiem, troche się stresuje mimo ze genetyczne wyszlo w porządku.
A jeżeli chodzi o zdjęcia to ja korzystam z imageshack (czy jak to się pisze), ładuje zdjęcia i generuje link i link wklejam na forum. Nie pytajcie jak bo u mnie to kwestia też przypadku ;-)
kasiorek co do upławów i mokrości też tak miałam i mam cały czas, też się martwiła jedna z dziewczyn pisała, ze to normalne i ona np. miała tak przez całą ciąże :)
ja np mialam tez takie uplawy zolte a nieraz takie mocno zolte i dostalam globulki bo miedzy innymi jak robilam bad. moczu to byly w nim bakterie
ja miałam 2 razy plamienia- brunatny, brązowy śluz przez ok 3 dni w odstępie miesiąca i wszystko jest ok. Gin mówiła że mogą wystepować w terminie @, ale stracha miałam niezłego ;-)
mnie jakoś omijają takie rzeczy i oby było tak dalej :) chyba umarłabym ze strachu....
chyba podświadomie się denerwuję przed tym usg dzisiaj... niby o tym nie myślę i wierze że będzie okej ale gdzieś tam w środku jestem niespokojna... praca mi nie idzie.. kiepsko się czuję i wogóle jakoś tak ehhhh
Hej, Lalinek spokojnie będzie dobrze, zobaczysz, że po USG się uspokoisz :) no i daj znać jak wyglądało to usg bo jestem ciekawa sama mam dopiero za niecale 2 tygodnie, ehh tyle jeszcze czasu :(
a ja dziś poleze chyba w końcu i odbiore wyniki Papp-a. Jakoś spokojna jestem, więc na pewno będzie dobrze.

a a propo tego usg, to dziewczęta- przyzwyczajcie sie do tego stresu bo tak to teraz będzie wyglądać przez całą ciąże.... ja sobie ostatnio uświadomiłam że będę drżeć przez cale 9 mscy a potem przez całe życie.... takie jest serce matki ;-)
Lalinek łącze sie w stresie ;)
Ja zaraz jade na badania a pózniej na usg :)
Marciocha ja dopiero 19.30... masakra... ale jakos wytrwam - staram się nie myśleć :) przed normalnym usg tak bym się nie bała...
Lalinek napewno bedzie wszystko dobrze :-)
tez w to wierzę :)

muszę kupić sobie spodnei ciążowe - ratunku - w nic się już nie mieszczę :) tak mi szybko brzuch rośnie :) lekarz w 8tc jak mie widział to powiedział że brzuch jak u bliźniaków ale widzi jedno heheh :)
Lalinek, a u Ciebie nie za wcześnie na to usg genetyczne? Mi gin mówiła ze między 11 a 14 tyg.Wiem ze jakoś wcześniej przed 11 mogą być nie miarodajne wyniki...dlatego większość umawia w okolicach 12. No ale skoro tak cie gin umówił to chyba wie co robi. :-)
suwaczek pokazuje 10 ale tak naprawdę jest już skończone 11 tc od 22 sierpnia jakby nie liczyć... a bynajmniej tak mi się wydaje :) w kalkulatorach ciazowych tez wychodzi 11 tc. później nie mogę iśc a tam przyjmuja tylko raz w tygodniu - w czwartki. W przyszły czwartek święto, w nastepny mnie nie ma...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry