Widok

MAJOWE I CZERWCOWE MAMY 2011 (3)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Janka2 - 29 kwietnia
Emilkaaa - 7 maja
Assegai - 11 maja
d@nte - 13 maja
Martam - 13 maja
Marciocha - 15 maja
Mama.wyczekana - 16 maja
Maga79 - 18 maja
kasiulkaa - 24 maja
Lalinek - 30 maja
Mrówka - 1 czerwca
magdaxv - 16 czerwca
Dalia08 - 16 czerwca
agawierzbowska -
Kiki0 - 28 czerwca
Gosiks1 - 28 czerwca
Kasiorek555 -
Paulina1010 -
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny, w związku z prośbą Dalii założyłam nowy wątek:

http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=193773&c=1&k=16
Dalia08 bardzo współczuję :(
Hej dziewczyny ! zapraszam do albumu z ciuszkami po moim synku, może którejś się coś spodoba :-) wiadomo że ciuszków potrzeba wiele a myślę, że ceny są niskie. Sama też mam synka z maja :) http://picasaweb.google.com/100447335568081175710/OSKAR?feat=directlink
Dziewczyny, a jak u Was z odczuciami żołądkowymi? w pierwszej ciąży nie wymiotowałam i teraz też mnie to omija ale czuje się fatalnie.... od rana do wieczora żołądek nie tyle mnie boli co czuje "silny dyskomfort" jak zjem -blee, jak nie zjem - bleee. Czy bierzecie coś na zniwelowanie podaobnych "niedogodności"? jestem przeciwna jakimkolwiek tabletkom ale powoli mam dosyć i marze o wymiotach aby pozbyć się tego uczucia...
Bardzo mi przykro. Trzymaj się i powodzenia ....
Dalia08 nie wiem co napisac, strasznie mi przykro :(
Wszystkie chyba tutaj jesteśmy w stanie sobie wyobrazić jaki to ból i co przeżywasz.
Dziewczyny, jest mi teraz strasznie przykro, w pon miałam umówioną wizytę u gin, ale nie doczekałam... wczoraj dostałam krwawienia, na usg w szpitalu okazało się, ze brak akcji serca, w poniedziałek mam mieć zabieg. Nie jestem gotowa jeszcze o tym pisać, ani rozmawiać, nie chcę też Was dołować...po prostu wypiszcie mnie z tego wątku, bo wszystko, co mi o tym przypomina, sprawia ból. Z całego serca życzę Wam radosnych miesięcy oczekiwania oraz zdrowych dzieci. Mam nadzieję, że niedługo znowu będę mogła tego doświadczyć.
Ja niestety tez w pracy, dzisiaj i jutro po 12h :(
I ruch jest całkiem spory, przez co juz mnie plecy bolą :( Nie wiem co mam z tym zrobic cholera...
hej dziewczynki! Jak tam nastroje w wolny długo weekend? tzn kto ma długo to ma, bo ja tam w pracy jestem ;-P
Dzis patrze na swój suwaczek i normalnie nie mogę uwierzyć że to juz 15 tydz leci... a niedawno był 7... brzuszek rośnie, już się zrobił bardziej widoczny, co prawda jeszcze ciążówek nie zakupiłam ale coraz ciaśniej coooraz ciaśniej mi się robi ;-)
Mam nadzieję. Ciekawe jak moja rodzina to zniesie...
kiki0 jak dobrze pójdzie to w 13 tyg ;-)
Lalinek - szczęścia na resztę drogi!
Ja nie wiem, co ze mną jest nie tak, ale cały dzień bym spała. Kiedy mi przejdzie???
Lalinek, gratulacje :) Dużo szczęścia w małżeństwie, zdrowej dzidzi i przespanych nocy :)
aaaa i termin mi sie zmienił o 4 dni wczesniej, czyli na 11 maja :)
Lalinek wszystkiego dobrego :) Dużo szczescia na nowej drodze :)

A my wczoraj byliśmy na konsultacji u dr.Olszewskiej...dzidzia zdrowa, wszystko w normie takze jestem spokojna juz i bardzo szczesliwa...a co najsmieszniejsze to lekarka powiedziała ze widzi dziewczyne a nie chłopca hehehe :D Zobaczymy co sie sprawdzi, ona ma przewage bo ma lepszy sprzet ;) najważniejsze żeby było zdrowe :))
no i stało się :) męża już mam - dziecko w drodze :)
trochę nerwów, stresu, bóli brzucha i nieprzespanych nocy ale juz po wszystkim więc jest dobrze :)
odetchnęłam.... :)
Acha, w pierwszej ciąży wszystko się wyjaśniło, że jest dobrze, dzidzia się rozwija, a serduszko bije dopiero w 9 tyg ciąży. A wcześniej lekarz mi kazał przychodzić co tydzień, żeby sprawdzić, czy już jest zarodek, czy jest serduszko, i to było bardzo stresujące. Więc w tej ciąży postanowiłam się nie martwiić i cierpliwie czekać (chociaż nie jest to łatwe). Teraz mam wizytę w poniedziałek i mam nadzieję, ze już zobaczę moją dzidzię:)
Kasiorek nie przejmuj się, u mnie w pierwszej ciąży też wszystko było na początku widać później, niż powinno. Lekarze mnie nastraszyli, że to może być pusty pęcherzyk, a okazało się, że wszystko się później wyrównało. Bo u mnie termin z usg ostatecznie zrównał się z terminem liczonym od ostatniej miesiączki, więc to nie było tak, że zapłodnienie nastąpiło później, a jednak na początku dzidzia rozwijała się wolniej, niż to jest w teorii. A urodziłam zdrową, śliczną dziewczynkę. Teraz w drugiej ciąży też na pierwszej wizycie nie było nic widać i na następną umówiłam się dopiero za miesiąc, żeby się nie stresować niepotrzebnie, czy już widać serduszko, czy bije... Wszystko będzie dobrze, tylko trzeba cierpliwie czekać:)
No właśnie napisali "prawdopodobieństwo przebycia toxo". I chyba igg.
Dziś cały dzień w biegu i efekt taki, że no-spa poszła w ruch.
mrówka zdrówka życze :)

a ja zaraz jade do lekarza na konsultacje...i znowu te nerwy...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

do góry