Widok

MAJOWE I CZERWCOWE MAMY 2011 (3)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Janka2 - 29 kwietnia
Emilkaaa - 7 maja
Assegai - 11 maja
d@nte - 13 maja
Martam - 13 maja
Marciocha - 15 maja
Mama.wyczekana - 16 maja
Maga79 - 18 maja
kasiulkaa - 24 maja
Lalinek - 30 maja
Mrówka - 1 czerwca
magdaxv - 16 czerwca
Dalia08 - 16 czerwca
agawierzbowska -
Kiki0 - 28 czerwca
Gosiks1 - 28 czerwca
Kasiorek555 -
Paulina1010 -
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ojjjj to się musiałaś zdenerwować ;-) Wiem po sobie z jaką niecierpliwością czeka się na usg ;-) Ale nie denerwuj się, na pewno wszystko będzie w porządku ;-)

Ja wczoraj odebrałam wyniki Pappa - są w porządku ;-) a jak zobaczyłam, jak otworzyłam tą kopertę to aż się nogi ugięły pode mną i ryczec mi się chciało ze szczęścia...
Lalinek a co się stało, że przełożyli? No to poczekamy razem bo ja też mam za 2 tyg :)
hej.
z mojego USG wyszły nici :) przełożone za 2 tygodnie.... ale spoko - poczekam cierpliwie :) w poniedziałek i tak idę do ginekologa
Co do lekarzy, to ja też prowadzę ciążę prywatnie, u tego samego lekarza, do którego chodziłam w pierwszej ciąży, za wizytę także płacę 100zł i też się martwiłam, jak to będzie pod koniec ciąży, kiedy wizyty są częstsze, ale mój gin rozwiązuje to tak, że zawsze tylko jedna wizyta wypadała płatna w miesiącu, a gdy potrzebna była dodatkowa, to mówił, żebym przyszła do niego do szpitala, gdy był na dyżurze. Pod koniec ciąży chodziłam do niego praktycznie co tydzień.
Witam w nowym wątku! Fajnie zobaczyć już swój termin na liście:) Widze, że kilka z Was też ma już dzieci. Moja córcia będzie miała niecałe dwa latka(dokładnie rok i 9 miesięcy), jak się urodzi nasze drugie dziecko. Chcieliśmy, aby między naszymi dziećmi była mała różnica wieku i tak się udało:) Chociaż ostatnio trochę się martwie, że może być ciężko, ale pociesza mnie myśl, ze później będzie łatwiej, jak dzieci będą się bawić razem.
Trzymam kciuki za Wasze dzidziole :) Aby wszystko było ok :)

Pogoda koszmarna, ale połaziłam z Młodą trochę w deszczu bo w domu się nudzi, rozwala wszystko i nie da odpocząć....
Taka pogoda :/
No dziewczyny dajcie koniecznie znać jak tam po USG :)
jakioś tu dziś cicho... może to przez pogodę...
Marciocha jak wrócisz daj znać !!!!
3majcie za moją fasolcię kciuki :)
pa - do jutra :)
a no to ok. Bo patrze że 10 tydzień i zaczęłam się zastanawiać :-)
suwaczek pokazuje 10 ale tak naprawdę jest już skończone 11 tc od 22 sierpnia jakby nie liczyć... a bynajmniej tak mi się wydaje :) w kalkulatorach ciazowych tez wychodzi 11 tc. później nie mogę iśc a tam przyjmuja tylko raz w tygodniu - w czwartki. W przyszły czwartek święto, w nastepny mnie nie ma...
Lalinek, a u Ciebie nie za wcześnie na to usg genetyczne? Mi gin mówiła ze między 11 a 14 tyg.Wiem ze jakoś wcześniej przed 11 mogą być nie miarodajne wyniki...dlatego większość umawia w okolicach 12. No ale skoro tak cie gin umówił to chyba wie co robi. :-)
tez w to wierzę :)

muszę kupić sobie spodnei ciążowe - ratunku - w nic się już nie mieszczę :) tak mi szybko brzuch rośnie :) lekarz w 8tc jak mie widział to powiedział że brzuch jak u bliźniaków ale widzi jedno heheh :)
Lalinek napewno bedzie wszystko dobrze :-)
Marciocha ja dopiero 19.30... masakra... ale jakos wytrwam - staram się nie myśleć :) przed normalnym usg tak bym się nie bała...
Lalinek łącze sie w stresie ;)
Ja zaraz jade na badania a pózniej na usg :)
a ja dziś poleze chyba w końcu i odbiore wyniki Papp-a. Jakoś spokojna jestem, więc na pewno będzie dobrze.

a a propo tego usg, to dziewczęta- przyzwyczajcie sie do tego stresu bo tak to teraz będzie wyglądać przez całą ciąże.... ja sobie ostatnio uświadomiłam że będę drżeć przez cale 9 mscy a potem przez całe życie.... takie jest serce matki ;-)
Hej, Lalinek spokojnie będzie dobrze, zobaczysz, że po USG się uspokoisz :) no i daj znać jak wyglądało to usg bo jestem ciekawa sama mam dopiero za niecale 2 tygodnie, ehh tyle jeszcze czasu :(
chyba podświadomie się denerwuję przed tym usg dzisiaj... niby o tym nie myślę i wierze że będzie okej ale gdzieś tam w środku jestem niespokojna... praca mi nie idzie.. kiepsko się czuję i wogóle jakoś tak ehhhh
mnie jakoś omijają takie rzeczy i oby było tak dalej :) chyba umarłabym ze strachu....
ja miałam 2 razy plamienia- brunatny, brązowy śluz przez ok 3 dni w odstępie miesiąca i wszystko jest ok. Gin mówiła że mogą wystepować w terminie @, ale stracha miałam niezłego ;-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry