Widok

MAJOWE I CZERWCOWE MAMY 2011 (4)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Janka2 - 29 kwietnia
Emilkaaa - 7 maja
Assegai - 11 maja
d@nte - 13 maja
Martam - 13 maja
Marciocha - 15 maja
Mama.wyczekana - 16 maja
Maga79 - 18 maja
kasiulkaa - 24 maja
Lalinek - 30 maja
Mrówka - 1 czerwca
magdaxv - 16 czerwca
agawierzbowska -
Paulina1010 - 23 czerwca
Kiki0 - 28 czerwca
Gosiks1 - 28 czerwca
Kasiorek555 -
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wczoraj byłam na genetycznym, z maluszkiem wszystko ok, bardzo ruchliwy, pewnie będzie taki sam jak starsza siostra.
cześć:)

czy mogę się podłączyć pod wątek?
termin mam na 31 maja-2 czerwca, więc zaczynam teraz 12 tydzień.
melduje sie :)
maga79 jak mozesz przy następnym wątku to zmień mój termin na 11 maja ;)
ja też się melduję, cho zmieniłam nick ale to cały czas ja :)
Mamuśka1 witamy :) widzę, że mamy podobny termin :)
hej dziewczyny :)
jak ten czas szybko leci... ledwie do Was dołączyłam a to juz 12 tc - szok...
cieszę się że wróciłam do pracy !!! od środy bez przerwy świętowaliśmy do nocy i szczerze mówiąc strasznie juz byłam zmęczona - teraz odpoczywam :D
w czwartek genetyczne :) a póki co ubrałam sie dziś pierwszy raz w moje ciążowe jeansy :) wygodnie :)
mi już 15 leci ;-) a leci szybko ;-) no ja jeszcze swoje dupsko wcisne w nieciążowe kiecki ale jest ciasno już... pewnie to kwestia 2-3 tyg kiedy będę musiala się wybrać na ciążowe zakupy. A za tydzień idziemy podglądać maluszka, mam nadzieje ze może się pięknie odłsoni i będzie wiadomo czy synuś czy córa ;-)
Hej :)

Ja też juz dzisiaj w pracy siedze w jeansach ciężarówkowych :D
Moje zwykłe są jeszcze dobre, i w miare lużne ale jak siedze to mi sie wciskaja ;) A tak lues blues :D

Dziewczyny a powiedzcie jak z kartą ciąży, macie już założoną ? Ja ide w środe do mojej lekarki na wizyte i wtedy mi beda zakładać :)
mi założył lekarz od razu jak usłyszał bicie serca dziecka. dał mi 3 do wyboru. w ciążowych spodniach znacznie lepiej... wygodniej i luźniej...

ja śmigam po weselne ciasto dla koleżanek z pracy :)
zaprosiłabym Was, ale chyba nie bardzo mam jak :P
ja mam w środe genetyczne, mieszcze się tylko w jedne spodnie :( no więc czas się przezucic na większe :). Karte ciązy też już mam. No i jestem pod wrażeniem jak ten czas szybko leci to już 12 tc :))) niebawem zaczniemy II trymestr :))
ale dzis wszyscy rozmowni są... mmmm... nie nadążam z czytaniem :P

koleżanka urodziła syna... po 31 godzinach porodu zrobili jej cesarkę bo dziewczyna już nie miała siły... ale wszystko okej już - namęczyła się biedna strasznie :( nie wiadomo co nas czeka..
Dziewczyny, czy mogę podłączyć się do waszego wątku? Co prawda mam termin na lipiec, ale strasznie nas mało na ten miesiąc :(.
Dziś zaczyna mi się 6 tydzień ciąży :)
wiesz... móc możesz ale pytanie czy będziesz w temacie, bo tu już troche bardziej zaawansowane ciężarówki ;-)
ej to czemu ja mam tak późno tą karte zakłądana :(
Ale to chyba nie ma jakiegos czasu do kiedy to trzeba zrobic prawda ? :P
Mi lekarz założył na ostatniej wizycie i kazał zawsze nosi przy sobie w razie gdyby coś się stało bo tam sa wyniki badań wpisane itp.
Marciocha na pewno na najblizszej wizycie będziesz miała załozoną kartę :)) nie martw się
ja mialam założoną kartę ciąży na pierwszej wizycie w 6 tyg. Na usg był pęcherzyk, jeszcze bez serduszka, a kartę mi babeczka założyła. Tak samo zaświadczenie do pracy.
Dziewczyny, ale jestem zakręcona własnie próbowałam zmyć makijaż chusteczkami do higieny intymnej!!! zamiast chusteczkami do demakijażu :>. Strasznie się zdziwiłam jak makijaż nie chciał zejść no i ten inny zapach dopiero jak już całą buzię nimi wytarłam to się zorientowałam.
Ech, Mrówka, to jeszcze nic. Moje zakręcenie dziś sięgnęło szczytów. W sobotę kupiliśmy nowe auto a dziś w pośpiechu zahaczyłam tylnym błotnikiem przy wyjeździe z garażu, wrrrrrrrr

A dodam nieskromnie, że kierowcą jestem bardzo dobrym i takie rzeczy mi się nie zdarzają a dzisiaj szkoda gadać :/

W ogóle jakiś sądny dzień mam...
A w ogóle to cześć Strega, zapraszamy do nas, może w międzyczasie lipcowych zbierze się więcej i zrobicie własny wątek.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry