Widok
MAJOWE I CZERWCOWE MAMY 2011 (4)
Janka2 - 29 kwietnia
Emilkaaa - 7 maja
Assegai - 11 maja
d@nte - 13 maja
Martam - 13 maja
Marciocha - 15 maja
Mama.wyczekana - 16 maja
Maga79 - 18 maja
kasiulkaa - 24 maja
Lalinek - 30 maja
Mrówka - 1 czerwca
magdaxv - 16 czerwca
agawierzbowska -
Paulina1010 - 23 czerwca
Kiki0 - 28 czerwca
Gosiks1 - 28 czerwca
Kasiorek555 -
Emilkaaa - 7 maja
Assegai - 11 maja
d@nte - 13 maja
Martam - 13 maja
Marciocha - 15 maja
Mama.wyczekana - 16 maja
Maga79 - 18 maja
kasiulkaa - 24 maja
Lalinek - 30 maja
Mrówka - 1 czerwca
magdaxv - 16 czerwca
agawierzbowska -
Paulina1010 - 23 czerwca
Kiki0 - 28 czerwca
Gosiks1 - 28 czerwca
Kasiorek555 -
hej dziewczyny :)
jak ten czas szybko leci... ledwie do Was dołączyłam a to juz 12 tc - szok...
cieszę się że wróciłam do pracy !!! od środy bez przerwy świętowaliśmy do nocy i szczerze mówiąc strasznie juz byłam zmęczona - teraz odpoczywam :D
w czwartek genetyczne :) a póki co ubrałam sie dziś pierwszy raz w moje ciążowe jeansy :) wygodnie :)
jak ten czas szybko leci... ledwie do Was dołączyłam a to juz 12 tc - szok...
cieszę się że wróciłam do pracy !!! od środy bez przerwy świętowaliśmy do nocy i szczerze mówiąc strasznie juz byłam zmęczona - teraz odpoczywam :D
w czwartek genetyczne :) a póki co ubrałam sie dziś pierwszy raz w moje ciążowe jeansy :) wygodnie :)
mi już 15 leci ;-) a leci szybko ;-) no ja jeszcze swoje dupsko wcisne w nieciążowe kiecki ale jest ciasno już... pewnie to kwestia 2-3 tyg kiedy będę musiala się wybrać na ciążowe zakupy. A za tydzień idziemy podglądać maluszka, mam nadzieje ze może się pięknie odłsoni i będzie wiadomo czy synuś czy córa ;-)
Hej :)
Ja też juz dzisiaj w pracy siedze w jeansach ciężarówkowych :D
Moje zwykłe są jeszcze dobre, i w miare lużne ale jak siedze to mi sie wciskaja ;) A tak lues blues :D
Dziewczyny a powiedzcie jak z kartą ciąży, macie już założoną ? Ja ide w środe do mojej lekarki na wizyte i wtedy mi beda zakładać :)
Ja też juz dzisiaj w pracy siedze w jeansach ciężarówkowych :D
Moje zwykłe są jeszcze dobre, i w miare lużne ale jak siedze to mi sie wciskaja ;) A tak lues blues :D
Dziewczyny a powiedzcie jak z kartą ciąży, macie już założoną ? Ja ide w środe do mojej lekarki na wizyte i wtedy mi beda zakładać :)
Ech, Mrówka, to jeszcze nic. Moje zakręcenie dziś sięgnęło szczytów. W sobotę kupiliśmy nowe auto a dziś w pośpiechu zahaczyłam tylnym błotnikiem przy wyjeździe z garażu, wrrrrrrrr
A dodam nieskromnie, że kierowcą jestem bardzo dobrym i takie rzeczy mi się nie zdarzają a dzisiaj szkoda gadać :/
W ogóle jakiś sądny dzień mam...
A dodam nieskromnie, że kierowcą jestem bardzo dobrym i takie rzeczy mi się nie zdarzają a dzisiaj szkoda gadać :/
W ogóle jakiś sądny dzień mam...