Widok

MAJOWE I CZERWCOWE MAMY 2011 (4)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Janka2 - 29 kwietnia
Emilkaaa - 7 maja
Assegai - 11 maja
d@nte - 13 maja
Martam - 13 maja
Marciocha - 15 maja
Mama.wyczekana - 16 maja
Maga79 - 18 maja
kasiulkaa - 24 maja
Lalinek - 30 maja
Mrówka - 1 czerwca
magdaxv - 16 czerwca
agawierzbowska -
Paulina1010 - 23 czerwca
Kiki0 - 28 czerwca
Gosiks1 - 28 czerwca
Kasiorek555 -
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mrówka - nie marudzisz !!! :)
ja dostałam 2 worki ciuszków dla maluszków. 3/4 z tego mam ochotę wyrzucić bo mi się nie podobaja i zniszczone są, choć nie tak by ich nie móc założyć... jak będe miała więcej czasu to je poprzebieram i oddam te których nie będę chciała jakiejs biednej rodzinie. Na pewno się przyda.
a na zakupy mnie ciągnie mmmmm... musze unikac takich sklepów bo wariuję :)
Janka2 Ty masz termin ponad miesiąc szybciej niż ja więc po świętach to będzie chyba idealny czas na zakupy :)) Ja też bym już chciała... Przepraszam, że wam tak marudze, ale teraz jakoś wolno mi ten czas leci
dagby24 witamy
Ale macie na myśli kupno ubranek czy juz też będziecie kupować inne akcesoria :). ja bym tak poszła sobie chętnie do sklepu i na poczatek kupiła jeden ciuszek najlepiej już teraz :). Troszkę ubrań będę miała pewnie używanych ale chciałabym już coś mieć i sama to kupić tylko jakoś to dla mnie za szybko chyba..
Dziewczyny melduję się . Według mnie 6 tydz . Na 14:20 mam wizytę więc się odezwę wieczorkiem:) no i z moich obliczeń wynika , że termin bedzie na 21 czerwiec....
ja dokładnie tak samo - po świętach :) końcówki kolekcji i te sprawy heheh
Ja chcę poczekać na noworoczne wyprzedaże, może będą jakieś okazje ;)
Dziewczyny kiedy zaczynacie robić zakupy dla dzieci? ( ubranka, wózek itp)? Mi się wydaje, ze póki co to za szybko ale z drugiej strony jak zostawie wsystko na np 2 ostatnie miesiace to nie dam rady :/
No już już odzywam się :))
czemu jak zaczynam się odzywac to wszyscy milkną ?? :)
miłego Tobie również :)
w pracy tez cuda wyprawiam, ale to juz inna bajka jest... :) lepirj żeby nikt nie wiedział :)
No to niezłe jesteśmy. :) Ja często wyrzucam łyżeczke do śmietnika a pudełko od jogurtu do zlewu, ale to robiłam nawet nie będąc w ciąży. Miłego dzionka dziewczynki
mrówka - brawo :)
ja schowałam kalendarz do lodówki zamiast do szafki :) mój mąż go znalazł szukając sera i śmiał się do łez :P
dobra, czas iść spać. dziś miałam wolne, więc zobaczymy czy jutro czas mi pozowli do Was zajrzeć w ciągu dnia?
cześć:)

dziękuje za przyjęcie do wąskiego grona:)

ja dziś po wizycie,ale bez usg. słuchałam tylko bicia serduszka, pisze tylko, bo jednak liczyłam na usg,ale za to w przyszłym tyg mam badanie przezierności (oj już się denerwuje na samą myśl o nim)
A w ogóle to cześć Strega, zapraszamy do nas, może w międzyczasie lipcowych zbierze się więcej i zrobicie własny wątek.
Ech, Mrówka, to jeszcze nic. Moje zakręcenie dziś sięgnęło szczytów. W sobotę kupiliśmy nowe auto a dziś w pośpiechu zahaczyłam tylnym błotnikiem przy wyjeździe z garażu, wrrrrrrrr

A dodam nieskromnie, że kierowcą jestem bardzo dobrym i takie rzeczy mi się nie zdarzają a dzisiaj szkoda gadać :/

W ogóle jakiś sądny dzień mam...
Dziewczyny, ale jestem zakręcona własnie próbowałam zmyć makijaż chusteczkami do higieny intymnej!!! zamiast chusteczkami do demakijażu :>. Strasznie się zdziwiłam jak makijaż nie chciał zejść no i ten inny zapach dopiero jak już całą buzię nimi wytarłam to się zorientowałam.
ja mialam założoną kartę ciąży na pierwszej wizycie w 6 tyg. Na usg był pęcherzyk, jeszcze bez serduszka, a kartę mi babeczka założyła. Tak samo zaświadczenie do pracy.
Mi lekarz założył na ostatniej wizycie i kazał zawsze nosi przy sobie w razie gdyby coś się stało bo tam sa wyniki badań wpisane itp.
Marciocha na pewno na najblizszej wizycie będziesz miała załozoną kartę :)) nie martw się
ej to czemu ja mam tak późno tą karte zakłądana :(
Ale to chyba nie ma jakiegos czasu do kiedy to trzeba zrobic prawda ? :P

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Czy zostawiacie wasze 7-latki w 1 klasie? (22 odpowiedzi)

Chodzi mi o dzieci z rocznika 2009

do góry