Widok

MAJOWE I CZERWCOWE MAMY 2011 I DZIECIACZKI ( 25 )

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Kamcia79 - 8 maja - SYN Adaś, 4300g, 60 cm Kliniczna SN
Assegai - 12 maja (11 maja) - SYN Olek 2850, 54 cm Kliniczna SN
Effcia - 13 maja (8 maja) - CÓRKA Urszulka, 4250, 59 cm Kliniczna SN
Marciocha - 16 maja (11 maja) - CÓRKA Oliwka 4250 g, 59 cm Zaspa CC
Madzia83 - 16 maja ( 17 maja) - CÓRKA Nastka 3400, 56cm Wojewódzki SN
Moniczka22 - 16 maja (30 maja)- Syn Dominik, 3580, 52cm Zaspa SN
Maga79 - 17 maja (18 maja) - SYN Jasiu, 4315 g, 62 cm Wejherowo SN
Gaba- 23 maja (13 czerwca) - SYN Borys, 3070g. 52 cm Wojewódzki SN
kasiulkaa -27 maja (24 maja) - CÓRKA Wiktoria, waga 2940g 53cm SN
fasolek -30 maja (6 czerwca) - SYN Marcelek, waga 3490 g 58 cm, Swissmed CC
Mamuśka 30 maj (1- 2 czerwca) - CÓRKA waga 3310, 56 cm CC
Lalinek - 31 maja (30 maja) - CÓRKA Julia, waga 3440g 58 cm,Wejherowo
Anula3M - 2 czerwca (14 czerwca) - CÓRKA Oleńka, waga 3.09kg 53cm, Zaspa SN
Mrówkaa - 5 czerwca (1 czerwca) - SYN Filipek waga 3880 58 cm, Wejherowo SN
Agusiaa - 7 czerwiec (19 czerwiec) - CÓRKA Laura waga 3670 54 cm, Kliniczna SN
Dalka - 10 czerwiec (28 czerwiec) - SYN Szymon, waga 2730, 48 cm
- SYN Filip, waga 2710, 51 cm
magdaxv - 10 czerwca (16 czerwca) - SYN Kubuś, waga 3170, dł 55cm, Wojewódzki SN
aga87 - 12 czerwiec (26 czerwca) - SYN Marcelek Waga 3450g i 55cm
tangerine - 16 czerwiec (24 czerwca) - SYN Wojtuś, waga 3200 51 cm, Zaspa
agawierzbowska - 18 czerwca (15 czerwca) - CÓRKA Alicja
ryba_gda - 19 czerwiec (27 czerwca) - SYN Adaś waga 3200 g i 54 cm Szpital wojewódzki SN
Paulina1010- 20 czerwca (23 czerwca) - SYN Michał 4180 g i 59 cm, Zaspa
Gosiks1 - 23 czerwiec (28 czerwca) Córka Gabriela waga 3700 dl 50 cm
Grosik- 1 lipca (23 czerwca) - CÓRKA Lena waga 4300g, 58 cm, Szpital Wojewódzki, CC

Mamuska1 brakuje imienia Twojej córczeczki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej,u nas juz chyba wszystko wrocilo do normy,mam nadzieje.

Magda,Monia dzieki za dzisiaj,w koncu sie troszke odstresowalam:)

Odebralam wyniki badania moczu Marcelka,okazalo sie,ze ma i troche erytrocytow,troszke leukocytow i dosc duzo bakterii,ale nie jest tak zle,bo pani doktor powiedziala,ze obejdzie sie bez antybiotyku,bedziemy podawac tylko furagin,wit c i dalej dicoflor.

Ale niestety jego dolegliwosci podobno nie byly zwiazane z ta infekcja,wiec nadal wiaze to ze szczepionka na rota,choc w przychodni twierdza,ze to niemozliwe.
ja w pozycji pionowej noszę od 2 mż, od kiedy przestaliśmy małego w rożku nosić
słuchajcie w jakiej pozycji nosicie maluszki? my już od paru dobrych tyg w pozycji pionowej nosimy, mala jest bardzo ciekawska i uwielbia się rozgladac, wiec ta pozycja jej najbardziej odpowiada, ale teraz zaczynam sie zastanawiac czy ona aby na pewno jest najzdrowsza w tym wieku?
Marciocha ładna ta sukieneczka, tylko że u nas póki co rozmiar 56, więc w tym 68 by się chyba utopiła,ale jeśli nic nie znajdę a Ty bedziesz jeszcze miała sukieneczkę to może się zgłosze.
ja mam sukienkę do sprzedania ;)
{url]http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-sukienke-do-chrztu-firmu-Krasnal-rozm-68-buciki-gratis-t263270,1,130.html
rajstopki i ubranka są m.in w Akpolu, również w Inter Szyku na Marynarki Polskiej
Dołączam się do pytania o ciuszki na chrzest, właśnie zaczynamy przygotowania :-) A może któraś forumka ma sukienkę do odsprzedania?
dziewczyny gdzie kupowałyście ubranka na chrzest? oprocz dewocjonaliow i gdzie mozna dostac rajstopki dla takich maluszkow?
Dzieki dziewczyny,moze faktycznie to jakas jelitowka,sama nie wiem,brzuszek mu sie spinal,wiec moze cos go meczylo.Teraz juz od ponad 2h smacznie spi,glowka zimna,wiec mam nadzieje,ze przechodzi,ale stracha to ja sie najadlam,zeby juz tylko nie wrocilo.
fasolek mam nadzieje, ze wszystko u Was ok!

sluchajcie ile trwaja te skoki? bo oszaleje.
non stop jest placz, marudzenie, malo spi :(
Olu, ale jeśli to było takie jednorazowe, to się nie martw. Dobrze, że idziecie zrobic badania to miejmy nadzieje się wyjaśni i się uspokoisz, buziaki dla was.

W razie czego pisz/ dzwoń śmiało.
Ola, zdrowia dla Marcelka, oby jak najszybciej przeszło
my dziś w skromnym gronie Monika plus ja zastanawiałyśmy się, co u Was
Fasolek a może to jelitówka? Przy grypie żołądkowo-jelitowej też się ma często gorączkę i czasami nie ma biegunki tylko są wymioty i po wymiotach zaczyna się biegunka.
hej,Marcelkowi temp spadla,ma juz 36,6-36,8,ale za to dzisiaj niezle mnie od rana nastraszyl,bo dwa razy zwymiotowal,raz na lozko w sypialni,cala posciel do prania,a dwie godziny pozniej pol pokoju i przedpokoj do sprzatania,bylismy w przychodni i wszystko z nim ok,mamy zrobic badanie moczu jutro,ja chyba oszaleje:(
szklany alkoholowy (rtęciowych już nie ma :( )
madzia a zwykły to jaki? mi sie wydawało ze ten mój to jest taki najzwyklejszy :)
mrówka, ja właśnie z powodu różnic w pomiarach kupiłam zwykły termometr, bo za każdym razem wychodziły inne wyniki, zbliżone, a jednak różne. Nastka, jak płakała, miała wyższą temperaturę, jak się uspokoiła, to wracała od razu do normy
Olu jak Marcelek?

A Filipek mial wczoraj jakąś bardzo ciepłą głowe, zmierzyłam temp i wyszło 37,7, potem zmierzyłam jeszcze kilka razy i wychodziło za każdym razem co innego ale w granicach 37,1-37,3, więc nie wiem już o co chodzi :/ mam zwykły elektroniczny termometr i chyba jest jakiś strasznie niedokładny rano zmierzyłam i wyszło 36,8.

Ale jak wczoraj mu mierzyłam temp to był radosny, uśmiechał się czy to możliwe, że był za ciepło ubrany i stąd ta temp?
aha
my mamy Medicę, ogólnie jak dla mnie porażka, ale zawsze lekarz do domu

jakby co Lemka chyba jeździ na wizyty prywatne
Magda u gory zle napisalam bylo 38.6,pani doktor w przychodni stwierdzila,ze wysoka.. hmm sama nie wiem.

Chyba nie mam w pakiecie nic do domu,poprostu moge wezwac kogos prywatnie i musza wystawic mi rachunek,na tej zasadzie nam zwracaja,no ale mam nadzieje,ze nie bedzie potrzeby.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry