Widok

MAJOWE MAMY 12

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Może nowy wątek Was obudzi;)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
eee, pewnie jak jest potrzeba

a zaczełam dzisiaj 'zabawe' z glukometrem :( ehhh
temperaturka mi nie rpzechodzi....kaszel dalej taki jakby miało mnie rozerwać....masakiera....wstałam z wyrka na moment żeby wmusić w sibie jedzonko bo dzisiaj śnaidanko zwymiotowałam nie wiem czy po tym syropie na kaszel czy tez po prostu przez temperaturke i ten kaszel paskudny :(
zdówka Wam życze .....dużooooooo zdrówka....bo ja już wymiękam i starsznie się martwie jak Mati to zniesie :(

nie martw się Ala, będzie dobrze, przetrzymasz

Dzieki Madziorek za info na temat Zaspy.A jasli chodzi o zzo to ja sie na to nie pisze,kiedys tego nie bylo i matki dawaly rade,nie powiem boie sie porodu i tych boli ale z tego co slyszalam juz nie od jednej osoby jak sie weznie malenstwo w swoje ramiona to wszystko przechodzi.

Naświetlają tylko jak są objawy, ale tylko ostre. Nam położna mówiła, że maluszka trzeba w domu obserwowac, bo kobiety wypuszczają w drugiej dobie, a żółtaczka wychodzi zwykle w trzeciej dobie. Jak dziecko dużo śpi, nie budzi się na jedzenie, a już nie daj Boże "ma śliczną karnację" to trzeba podejść do przychodni i poprosić o pobranie krwi na poziom bilirubiny. Może tez pobrać położna środowiskowa, jak przyjdzie na "wizytację".

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry