Widok

MAJOWE MAMY Z MALUSZKAMI 2010 CZ.15(44)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
MARZEC

15.03 MajowaMaja - Maja - 1760g 41cm - szpital Zaspa
30.03 Aya - Dominika - 1400g 41cm

KWIECIEŃ

09.04 neissi - Kubuś 2880, 53cm - szpital Zaspa
10.04 MamaMarty- Marysia 50cm 2400g Małgosia 49cm 2320g- Kliniczna
25.04 izaqueen- Adaś 3320g, 56cm - szpital Lębork
26.04 petra-Wojtuś 3120g,51cm-szpital Kliniczna (cc)
28.04 Tris_- Dziewusia- 51 cm, 3250 g- szpital Zaspa

MAJ

01.05 sauterelle- syn :) Jakub Paweł / szpital Kliniczna
03.05 Anik21 Philip 51 cm 3450 g
06.05 Demi - Filip 55 cm, 4010 g - Swissmed
07.05 Ola08 - Piotruś :)))), 54 cm, 3450 g, godz 12:00 - Zaspa
08.05 Agnieszka1303,Dominik 4000g i 61cm ,Szpital Wejherowo
08.05 natalia87 Julia 3850g i 57cm , szpital Wejherowo
09.05 Azja - Ula 57 cm - 3120 g - szp. Wejherowo
10.05 Madzia_Mika- Anastazja 3300g 57cm, szpital wojewódzki
12.05 agag_agag - córcia Emilka 4140 szpital Zaspa
13.05 Kamilisia - Maksymilian 3660g, 55cm
13.05 Ewelina80 - synuś Bartosz,3750 56cm szp Zaspa
13.05 Malutka22 -synek Oskarek 4420g szpital Zaspa
14.05 Słonko69 - Maja,3500g, 54cm, szpital Kliniczna
15.05 Patkagda - Patryk, 3820g, 59cm, szpital wojewódzki
15.05 Ulkam27 - Oskarek 3940g, 57cm , szpital kliiczna
26.05 Jagoda. - Zuzanna 3430g, 58cm, Kliniczna, CC
27.05 karolinkaku - chłopiec Filipek, 4030g, 61 cm, szpital wojewódzki
27.05 majowa - synuś Kamil, 3930g,58 cm, szpital wojewódzki
28.05 Aniami- Mikołaj 3300g, 56 cm, Madryt
28.05 Cytrusowa_607 - Oleńka 2970, 52cm, Zaspa
28.05 sanszajn - Sandra 3300gr, 56cm, Redlowo
29.05 Mimii - Borys 3750g, 54cm, szpital Kliniczna
31.05 hanka102 - Maciuś 3865g, 57 cm, szpital Kiniczna

CZERWIEC

07.06 **emi- Milenka 3870g, 57cm, szp.wojewódzki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzieki dziewczyny za wsparcie ;)

lek zachamowal sypanie i widac juz male efekty gojenia.

pozdrawiamy i zyczymy wszystkim zdrowka
Niestety sezon chorobowy w pelni nawet tu na forum ;/
Ja sama dopieor mialam zapalenie oskrzeli i dziwne ze Borys nei zalapal ode mnie tego swinstwa, mial tylko kaszel ale eurespal nam pomogl. Teraz czasem zakaszle ale ogolnie jest ok.
Dzis coprawda marudny i podgoraczkowy byl bo zeby sie wyzynają :( Ech..cyz ten proces wyzynania sie zęba musi tak dlugo trwac|?? Biedne te nasze szkraby :(
Trzymaj sie emi i Malutka... slyszlaam cos o ospie ale nei sadzilam ze nasze maluchy ona dotknie tak szybko ;/ a z tym lekiem to przesada, naprawde!!! Smiechu warta jest nasz sluzba zdrowia!!! Zycyzmy z Boryskiem duzo zdrowka dla Was wszytskich a podwojnei dla chorowitków!!!

Aha nas nocki tez rozne;/ jak keidys borys nei chcial smoka tak teraz budzi sie jak mu go w nocy braknie...ech....
ojejciu! Niech te maluszki szybciutko zdrowieją!
o kurcze,dużo zdrówka dla waszych maluchów. U nas też nadal beznadziejnie,ale chyba ciut lepiej (wyszła druga dolna jedynka,więc jest nieco mniej marudny,ale tylko nieco :(
Ale się porobiło! Dużo zdrówka dla Waszych dzieciaczków!!! Trzymajcie się!!!
o rany co sie dzieje... dziewczyny duuuzo zdrowia i mam nadzieje ze szybko dzieci dojda do siebie!!!!!!!!!!!!!
Oj Dziewczyny trzymajcie sie ...
U nas kolejna nocka nie przespana i do tego doszedl katarek ehhh ...
i jeszcze te jej histerie ahhh wasze dzieci tez nie lubia jak sie im noski czysci ???
Dziewczyny powodzenia trzymajcie sie tam z maluszkami i ZDROWKA!!!!
dziewczyny zycze wam cierpliwości i dużo zdrówka dla maluchów
my dzis znowu mieliśmy masakryczna noc....

o losie, dziewczyny
oby to wszystko juz minelo.
zycze zdrowka i wytrwalosci w walce
Malutka, Emi trzymajcie się Kochane!
Majka ma zapalenie gardla i spojówek, dostala antybiotyk, kaszle okrutnie az wymiotuje, minela 3 doba , na arzie zadnej poprawy, wudaje mi sie ze jeszcze gorzej, dzownilismy do naszej lekarz, poprawy mamy spodziewac sie w sobote/niedziele, oczywiscie juz wogole przestala jesc, wazy caly czas tyle samo, ok 6.5 kg a to jutro juz 10 m-c! alez zlecialo, jedyne pocieszajace ze od czopkow an zbicie goraczki zaczela robic kupe, tak to tylko z pomoca lactulosy szla jedna na kilka dni.

Dziewczyny, byle do wiosny!
Emi wiem co czujesz bo my też jesteśmy w szpitalu. Po tygodniowej walce z rozwolnieniem, wycieńczony Oskar trafił na oddział do szpitala Miejskiego w Gdyni. Dwa razy z innych szpitali odsyłano nas do domu.
Niestety to rota i pewnie jeszcze z tydzień pobędziemy. Szlag.
a my jestesmy w szpitalu, mala dostala takiej ospy, ze na plecach juz miejsca na nowe krosty nie ma. straszne, sa one wszedzie. dostajemy jakis lek dozylnie, aby nie wychodzily juz i troche usmiezyly swedzenie. oczywiscie min 5 dni bedziemy jak dobrze pojdzie. do tego wyszla jej druga jedynka (sasiadka).
aj mowie, jak nie urok to ....
ale bynajmiej jest pod opieka lekarzy.
a wazy ok 9,4 kg ;) ( pani dr stwierdzila, ze jest za mocno pofaldkowana ;)
A no i wlasnie jesli, chodzi o leki w tym naszym kraju ;/ to moglabym ja leczyc doustnie tym lekiem i nie musialybysmy tu byc, ale trzeba by go sprowadzic na zamowienie. kosztowalby 200zl i bylby dopiero za conajmiej 2 dni. a do tego czasu to wirus by ja zjadl ;/
no nic, nie zameczam wiecej
dobrej nocy i uwazajcie na maluchy, bo te cholerne wirusy tylko czychaja
dziewczyny a u nas duza poprawa hmm nie wiem na jak długo i nie chce zapeszać ale pierwszy raz od nie pamiętam kiedy wczoraj Zuzia zasnęła w swoim łóżeczku w ciągu dnia na 40 min ale zasnęła później znowu to samo wiec byłam przeszczesliwa :D a i na noc zasnela w swoim lozeczku i nie budziła sie często raczej przebudzała sie i zaraz zasypiała dopiero o 5.30 obudziła się bo chciała sie poprzytulać (ale to taka nasza tradycja)
a przed chwila znowu zasnęła w swoim łóżeczku :)

Oj to nie dobrze :( trzymajcie sie dziewczyny!!!!
No moj wazyły na ostatniej wizycie 9 kg a teraz bede miala dopiero w maju sie pojawic u lekarza
Natali wspołczuje zarwanej nocy bo ja niedawno to przechodziłam i mylalam ze orła wywine ...
u nas dzis tragiczna nocka jak nigdy ... caly wieczor mala marudna po zjedzeniu mleczka o 20 ladnie zasnela .
no to mialam czas by porobic laurki na dzien babci i dziadka .kolo12 poszlam spac a ta o 3 zrobila nam pobudke i tak do 5 ani w lozku ani na rekach nic nie pomagalo ryk straszny wypila herbatke i pelna butle mleczka i nic :( wkoncu wzielam ja do siebie do lozka to po pol godz zasnela no a o 7 kolejna pobudka ahhh naszczescie smoczek pomogl i do 9 spala .
Niewiecz czy zabki ida czy co czy brzuszek bolal oby tak dzis nie bylo:(
wsumie to tak moze byc ze faktycznie chce spac u babci, ja z kolei mialam taki problem ze duzo byłam u moich rodzicow i tam Filip ładnie spal a jak wracalismy do domu to placz i tez stwierdzilam ze narazie tam nie bedziemy jechac na noc bo on jest rozbity.
u nas odpukac jest ok w nocy, co prawda dzisiaj troche sie budzil z placzem ale tylko na smoka.
Słonko zycze powodzenia
u nas ze spaniem a dokładniej z zasypianiem problem :( Usypamy ją wieczorem ok 1-1,5h :( A i do tego wstaje ostatnio o 6.00!!!! A zawsze spała do 7.30-8.30. Wieczorem niby chce spać a nie może zasnąć ani na rękach, ani w wózku ani w łóżeczku. Jedyne miejsce gdzie szybko zasypia to u teściowej na górze i naszym błędem było chyba to że jak nie dawała nam się uśpić to zanosiliśmy ją do babci i zasypiała od razu. Mąż uważa że ona nie chce/nie może zasnąć bo chce do babci i dlatego wczoraj postanowiliśmy że już nie będzie spała w ogóle u babci i przyzwyczajamy ją do spania w naszym pokoju.
hej dziewczyny u nas ze spaniem lepiej chociaz dzisiaj cos niepokojnie Filip spi moze teraz dolne dwojki ida :/ ja to tak czasami se mysle zeby jak najszybciej wyszły zeby zeby bylo spokojniej
uciekam spac dobrej nocki i pozdrawiamy

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry