Widok

MAJOWE Mamy 2010 :)) cz. 13

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Rozpoczynamy szczęśliwą trzynastkę :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam wszystkie ranne ptaszki :)
Wstaje juz coraz wczesniej az to do mnie nie podobne .
Mam nadzieje, ze bedziemy mialy dzis sliczna pogode
Pozdrawiam Was serdecznie

Witam bezsennie:D
Dobrze ze to po 5 a nie ta\k jal zawsze 2;>zaraz zapodam jakis film i moze mnie jeszcze zmuli:)Nie wiem ale chyba w ciazy organizm przeksztalca sie na jakies nocne czuwanie, bo normalnie jakbym nie spala w nocy to bylabym nie tomna, a tak ciaza dddaje troszke energii:)
Pozdrowionka :)
Majowa Mamo,śliczną masz córcię:-)
Otworzyłam nowy wątek

http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=154011&c=1&k=16
Hehe mezem i mezem to z wrazenia :)
No wraz z mężem ogladaliśmy z mężem i sie wzruszyliśmy :)

Jest cudna a tetygodnie zlecą nawet nie wiesz kiedy,teraz już masz Majeczke więc zamiast leżenia i nudzenia możesz do niej chodzić sobie :)

Jeszcze troszke i my będziemy mamami takich pięknych kruszynek :)
Majeczka jest prześliczna. mi też się łezka zakręciła hehe
Prześliczna dziewczynka!
Widać, że duża i silna z niej babka!!
Musisz być przeszczęśliwa!
I pomyśleć, że mnie w żebra kopie podobna niunia :)
Jaka ona jest śliczna!!! Aż się wzruszyłam :) Jak pomyślę że moja Maja też jest taka duża to już w ogóle nie mogę się jej doczekać.
A te 3-4 tyg. miną bardzo szybko i będziecie w domku.
Ja też już po prasowaniu, a zaraz biorę się za obiad a potem może jeszcze coś dziś wypiorę.
Pieluszek wolę mieć zapas - tym bardziej że małe pampersy i te większe pieluszki odkupiłam od forumki za dużo niższą cenę, a tylko te z wycięciem kupiłam w sklepie.
MajowaMajeczko chyba ciut za duże pampersy kupilas swojej córci ;> Zartuję Kochana:)
Sliczna ta twoja krusznka:) Jesli macie zostac 3-4 tyg to juz pikus, co to dla was. W pakiecie dałyscie razem to teraz to bedzie pryszcz:)
Moj Slawek jak zobaczyl zdjecie to zapytał czy nasz Borysek juz jest taki duży :) Tez sie juz nie może doczekać :)
No to kochana rośnijcie w sile znaczy Majeczka :) i moze za jakies 3-4 miesiące spotkamy się na spacerku :)
Jaki Słodziak!!! :D Aż się rozmarzyłam :D
Ale Cudo! Jest śliczna a ja zalałam się morzem łez ze wzruszenia.
Wybaczcie, wklejam zdjęcia pierwszy raz.

Jeszcze raz Majeczka z uśmiechem:)
URL=http://img189.imageshack.us/i/majazumiechem17032010.jpg/]image

Życzymy miłego weekndu, wszytkim Majowym:)
Kochani,

bardzo wszystkim dziękujemy za ciepłe slowa, zyczliwość i wzruszenie.
Bardzo czułysmy, ze byliscie z nami.
Dziś Majeczka wazyła 1550gr, od jutra powinna już przybierać, na co niecierpliwie czekamy. Wczoraj pojawilo się mleczko, wiec donosze tylko jak jest i jest nim karmiona. Jest Słodkim Aniołkiem, uwierzcie. Dziś powiedziano nam , że zostaniemy tutaj prawdopodobnie 3-4 tyg, jesli nic się po drodze nie pojawi nowego.
W załączeniu wyczekane zdjęcia:
1. Majeczka po urodzeniu
URL=http://img97.imageshack.us/i/majapourodzeniu15032010.jpg/]image
2. Majeczka drugiego dnia
image
3. Majeczka z usmiechem
image
4. Majeczka śpiąca
URL=http://img510.imageshack.us/i/majapica17032010.jpg/]image

Hej!!!
Ja mam tylko 1 paczke newbornów Huggis ostatnio zastanawialam sie czy by nie kupic jeszcze jakis pielusze ale przeciez to nie komuna i pieluch jest od groma w sklepie;> Poza tym moja siostra doradzala ze w przypadku chlopców nast paczka pieluch by byla o rozmiar wieksza bo chlopcy maja to do siebie ze sie zasikują;> Więc patrzylam na 2 huugisow. Nie wiem czy jest kupowania na zapas bo jak sie okaze ze moj bąbel to alergk to co ja potem z nimi zrobie ;>a okazac sie moze bo ja niestety do tej nieszczesnej grupy alergik.ów naleze;/ moze wrodzi sie w tatusia:)
Wszystko poprasowane- tzn to co bylo wyprane , w pralce kolejna transza ale chyba poczekam do sloneczka na dworzu :)
Ja prałam w 60 stopniach i tak bede prała
Myślałam żeby na początek kupić jedna paczke pieluszek Pampers 1
Słyszałam że są najlepsze a tym bardziej na początek bo dużo jest uczulone na te inne a Pampersy nie uczulają

A Mój maluszek szaleje dziś....
Dalej nie leci, a Mały się obudził, więc chyba wszystko dobrze :) Mój gin jest na urlopie, a u mnie na wsi w aptece to takich "cudów" nie mają :/
Ja ubranka piorę część w 40 stopniach tak jak na metce a część w 60.
Jeśli chodzi o jakby upławy to też ostatnio u siebie coś takiego zauważyłam sama nie wiem co to bo nie mam żadnych dolegliwości 30 na wizycie się zapytam.
A pieluszki chyba zdecyduje sie na razie na Pampers.Mam pytanie w sprawie tych pieluszek z Norwegii w każdym sklepie są tańsze niż w Polsce czy tylko wybranych?
u nas w szkole rodzenia polozna mowila ze w aptece mozna kupic cos w rodzaju wkladki/ podpaski ktora zmienia kolor pod wplywem wod plodowych... podobno nie sa tanie ale dobre jak ktos nie jest pewny. ja sie z tym jeszcze nie spotkalam.
Neissi, jesli bierzesz jakies globulki to sie nie martw na pewno to TO. Ja mialam ostatnio tez cos podobnego i poszlam do lekarza zeby sprawdzic czy wody plodowe sie nie sacza. Jesli nie jestes pewna idz do lekarza bo z tym nie ma zartow.
Pozdrawiam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry