Widok

MAJOWE Mamy 2010 :)) cz. 13

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Rozpoczynamy szczęśliwą trzynastkę :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam wszystkie ranne ptaszki :)
Wstaje juz coraz wczesniej az to do mnie nie podobne .
Mam nadzieje, ze bedziemy mialy dzis sliczna pogode
Pozdrawiam Was serdecznie

Witam bezsennie:D
Dobrze ze to po 5 a nie ta\k jal zawsze 2;>zaraz zapodam jakis film i moze mnie jeszcze zmuli:)Nie wiem ale chyba w ciazy organizm przeksztalca sie na jakies nocne czuwanie, bo normalnie jakbym nie spala w nocy to bylabym nie tomna, a tak ciaza dddaje troszke energii:)
Pozdrowionka :)
Majowa Mamo,śliczną masz córcię:-)
Otworzyłam nowy wątek

http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=154011&c=1&k=16
Hehe mezem i mezem to z wrazenia :)
No wraz z mężem ogladaliśmy z mężem i sie wzruszyliśmy :)

Jest cudna a tetygodnie zlecą nawet nie wiesz kiedy,teraz już masz Majeczke więc zamiast leżenia i nudzenia możesz do niej chodzić sobie :)

Jeszcze troszke i my będziemy mamami takich pięknych kruszynek :)
Majeczka jest prześliczna. mi też się łezka zakręciła hehe
Prześliczna dziewczynka!
Widać, że duża i silna z niej babka!!
Musisz być przeszczęśliwa!
I pomyśleć, że mnie w żebra kopie podobna niunia :)
Jaka ona jest śliczna!!! Aż się wzruszyłam :) Jak pomyślę że moja Maja też jest taka duża to już w ogóle nie mogę się jej doczekać.
A te 3-4 tyg. miną bardzo szybko i będziecie w domku.
Ja też już po prasowaniu, a zaraz biorę się za obiad a potem może jeszcze coś dziś wypiorę.
Pieluszek wolę mieć zapas - tym bardziej że małe pampersy i te większe pieluszki odkupiłam od forumki za dużo niższą cenę, a tylko te z wycięciem kupiłam w sklepie.
MajowaMajeczko chyba ciut za duże pampersy kupilas swojej córci ;> Zartuję Kochana:)
Sliczna ta twoja krusznka:) Jesli macie zostac 3-4 tyg to juz pikus, co to dla was. W pakiecie dałyscie razem to teraz to bedzie pryszcz:)
Moj Slawek jak zobaczyl zdjecie to zapytał czy nasz Borysek juz jest taki duży :) Tez sie juz nie może doczekać :)
No to kochana rośnijcie w sile znaczy Majeczka :) i moze za jakies 3-4 miesiące spotkamy się na spacerku :)
Jaki Słodziak!!! :D Aż się rozmarzyłam :D
Ale Cudo! Jest śliczna a ja zalałam się morzem łez ze wzruszenia.
Wybaczcie, wklejam zdjęcia pierwszy raz.

Jeszcze raz Majeczka z uśmiechem:)
URL=http://img189.imageshack.us/i/majazumiechem17032010.jpg/]image

Życzymy miłego weekndu, wszytkim Majowym:)
Kochani,

bardzo wszystkim dziękujemy za ciepłe slowa, zyczliwość i wzruszenie.
Bardzo czułysmy, ze byliscie z nami.
Dziś Majeczka wazyła 1550gr, od jutra powinna już przybierać, na co niecierpliwie czekamy. Wczoraj pojawilo się mleczko, wiec donosze tylko jak jest i jest nim karmiona. Jest Słodkim Aniołkiem, uwierzcie. Dziś powiedziano nam , że zostaniemy tutaj prawdopodobnie 3-4 tyg, jesli nic się po drodze nie pojawi nowego.
W załączeniu wyczekane zdjęcia:
1. Majeczka po urodzeniu
URL=http://img97.imageshack.us/i/majapourodzeniu15032010.jpg/]image
2. Majeczka drugiego dnia
image
3. Majeczka z usmiechem
image
4. Majeczka śpiąca
URL=http://img510.imageshack.us/i/majapica17032010.jpg/]image

Hej!!!
Ja mam tylko 1 paczke newbornów Huggis ostatnio zastanawialam sie czy by nie kupic jeszcze jakis pielusze ale przeciez to nie komuna i pieluch jest od groma w sklepie;> Poza tym moja siostra doradzala ze w przypadku chlopców nast paczka pieluch by byla o rozmiar wieksza bo chlopcy maja to do siebie ze sie zasikują;> Więc patrzylam na 2 huugisow. Nie wiem czy jest kupowania na zapas bo jak sie okaze ze moj bąbel to alergk to co ja potem z nimi zrobie ;>a okazac sie moze bo ja niestety do tej nieszczesnej grupy alergik.ów naleze;/ moze wrodzi sie w tatusia:)
Wszystko poprasowane- tzn to co bylo wyprane , w pralce kolejna transza ale chyba poczekam do sloneczka na dworzu :)
Ja prałam w 60 stopniach i tak bede prała
Myślałam żeby na początek kupić jedna paczke pieluszek Pampers 1
Słyszałam że są najlepsze a tym bardziej na początek bo dużo jest uczulone na te inne a Pampersy nie uczulają

A Mój maluszek szaleje dziś....
Dalej nie leci, a Mały się obudził, więc chyba wszystko dobrze :) Mój gin jest na urlopie, a u mnie na wsi w aptece to takich "cudów" nie mają :/
Ja ubranka piorę część w 40 stopniach tak jak na metce a część w 60.
Jeśli chodzi o jakby upławy to też ostatnio u siebie coś takiego zauważyłam sama nie wiem co to bo nie mam żadnych dolegliwości 30 na wizycie się zapytam.
A pieluszki chyba zdecyduje sie na razie na Pampers.Mam pytanie w sprawie tych pieluszek z Norwegii w każdym sklepie są tańsze niż w Polsce czy tylko wybranych?
u nas w szkole rodzenia polozna mowila ze w aptece mozna kupic cos w rodzaju wkladki/ podpaski ktora zmienia kolor pod wplywem wod plodowych... podobno nie sa tanie ale dobre jak ktos nie jest pewny. ja sie z tym jeszcze nie spotkalam.
Neissi, jesli bierzesz jakies globulki to sie nie martw na pewno to TO. Ja mialam ostatnio tez cos podobnego i poszlam do lekarza zeby sprawdzic czy wody plodowe sie nie sacza. Jesli nie jestes pewna idz do lekarza bo z tym nie ma zartow.
Pozdrawiam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry