Widok

MAMUSIE GRUDNIOWE 2010... CZ.8

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mamusie grudniowe cz 1

http://forum.trojmiasto.pl/MAMUSIE-GRUDNIOWE-2010-t158001,1,16.html?hl=grudniowe 2010#hl

Mamusie grudniowe cz 2

http://forum.trojmiasto.pl/MAMUSIE-GRUDNIOWE-2010-CZ-2-t161023,1,16.html

Mamusie grudniowe cz 3

http://forum.trojmiasto.pl/MAMUSIE-GRUDNIOWE-2010-CZ-3-t164468,1,130.html

Mamusie grudniowe cz 4

http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=168770&c=1&k=16#fs

Mamusie grudniowe cz 5

http://forum.trojmiasto.pl/MAMUSIE-GRUDNIOWE-2010-CZ-5-t171915,1,130.html

Mamusie grudniowe cz 6

http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=175621&c=1&k=16#fs

Mamusie grudniowe cz 7

http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=180109&c=1&k=16#fs

Lista grudniowych mam:

Aniak - 03.12 - chłopczyk
Sylwia80 -04.12 - chłopczyk Filipek
Mar-chew -05.12 - dziewczynka Hania
Asienkaj -06.12 - dziewczynka
Justa2684 - 06.12 - dziewczynka
misica3 -07.12- dziewczynka
Anka165 - 09.12
Michalowa -10.12 - dziewczynka
Agus878 -10.12 - - chłopczyk Patryk
Agusia:) -10.12 - dziewczynka Kornelia
Ola77 - 10.12
monika84-10.12
Aniewa - 11.12 - dziewczynka
Wiola - 11.12
LidkaJ - 11.12 dziewczynka Madzia
Beata - 12.12 - chłopczyk
Dagmarka - 12.12 - dziewczynka Laura
Mamka - 12.12 - chłopczyk
Linaa - 17.12 - dziewczynka
Malinka0316 - 18.12
Tusia27 - 18.12 dziewczynka Magdalena
muszelka - 24.12 dziewczynka Zuzanna Natalia
queen- 25.12 - chłopczyk
ola_h - 28.12 - chłopczyk Wojtuś
Justyna - 28.12
Trotka - 29.12 - dziewczynka Nikola
Ania1979 - 30.12-chłopczyk
Ania-Gd - 30.12 - dziewczynka Nikola
BlueBell - 31.12 - dziewczynka Natalka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dostałam list ze szpitala, że mam się z nimi skontaktować w sprawie moich wyników - czyli wiadomo coś nie tak... dzisiaj w pracy sprawdziłam, mam za mało płytek... ale o tak jest rewelacja w porównaniu do tego co było w 25 tygodniu... wtedy i hemoglobiny była za mało - a czegoś tam było za dużo... hemoglobina już w normie... tylko te płytki... z drugiej strony i tak ich więcej niż było w 25 tygodniu... ciekawe co mi w szpitalu powiedzą?
Marchew - powodzenia i oby wszystko było ok.

W piątek byłam w akpolu i generalnie zrobiłam drobne zakupy za 100zł - miałam też kartę do akpolu, więc była zniżka, porównywałam to z cenami z allegro u tych użytkowników, którzy byli podawani powyżej i wyszło mi, że w akpolu niewiele drożej lub ta sama cena jeśli chodzi o to co kupowałam.
Witam, Ja mam też bóle podbrzusza, cięzko mi chodzić muszę co chwilę się zatrzymywać przy chodzeniu. Glukozę mam po obciążeniu 75 , 142 i mam być na diecie, jest to bardzo ciężkie
anka165
u mnie po obciążeniu glukozą 75 czyli jak robili krzywą cukrową wyszło mi po 2h 136, to tylko o 6 mniej, ale lekarka kazała mi słodycze i słodkie owoce typu winogrona ograniczyć
Sbj - a co to za karta do Akpolu? zniżkowa? gdzie można taka dostać:)
Dagmarka to karta rabatowa, którą dostajesz :) Regulamin poniżej :)

III. Warunki członkostwa w Klubie

1. Uczestnik Klubu bierze udział w programie osobiście, a jej członkostwo nie podlega

przeniesieniu na inną osobę. Warunkiem przystąpienia do KLUBU AKPOL BABY jest zakup towarów w sklepie internetowym Akpol Baby lub jednym ze sklepów na terenie Polski. Wypełnienie w sposób kompletny i zgodny z prawdą formularza zgłoszeniowego oraz przekazanie formularza zgłoszeniowego sprzedawcy Akpol Baby , bądź skorzystanie z szybkiej rejestracji on-line równoznaczne jest z przystąpieniem do Klubu Akpol Baby. Klient podczas wypełniania formularza zgłoszeniowego w sklepie otrzymuje KARTĘ KLUBU AKPOL BABY. Klient, który wypełnia dany formularz drogą on-line otrzymuje rabat w wysokości 3% na zakupy dokonywane za pośrednictwem sklepu internetowego Akpol Baby.

2. Rejestracja on-line na stronie http://www.akpol.com.pl - Klient, który wypełnia dany formularz drogą on-line otrzymuje rabat w wysokości 3% na zakupy dokonywane za pośrednictwem sklepu internetowego Akpol Baby. Po przekroczeniu sumy 500 zł naliczony zostaje dodatkowy rabat o wysokości 3%, co daje łączną sumę 6% rabatu na produkty w sklepie Akpol Baby.

3. Uczestnik może w dowolnym momencie zrezygnować z uczestnictwa w Klubie na zasadach określonych w niniejszym Regulaminie oraz jednocześnie zażądać usunięcia swoich danych i zaprzestania ich przetwarzania przez Organizatora.

4. Jednemu Uczestnikowi mogą przysługiwać tylko pojedyncze uprawnienia członkowskie.

5. Do uczestnictwa w programie KLUBU AKPOL BABY uprawnione są osoby fizyczne, które ukończyły 16 lat .

IV. Uprawnienia Uczestników

1. Wraz z zarejestrowaniem się w Klubie, Uczestnik uzyskuje prawo do korzystania ze wszystkich elementów Klubu, w szczególności z:
- uczestniczenia w systemie rabatowym,
- korzystaniu ze specjalnych ofert dla Uczestniczek Klubu.
2. Warunkiem koniecznym do korzystania z uprawnień przysługujących Uczestników na podstawie niniejszego regulaminu jest posiadanie Karty Klubowej, o której mowa w pkt. V.1 Regulaminu lub Kodu.
4. Uczestniczka ma prawo w każdej chwili zrezygnować z uczestnictwa w programie po uprzednim ( pisemnym) powiadomieniu Organizatora.
Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź :), nie wiem czy moja karta rabatowa rządzi się tymi samymi prawami, bo mam ją od 2005 roku i nie nazywa się karta akpol baby, ale daje rabat, dokładnie tak jak napisała Agusia 6% ( już w tej chwili)
Ja także dziękuje za odpowiedz:)
ola_h - cieszę się, że sie podoba - chciałam coś ładnego dla małej jakby w ościne czy gościedo nas wpadna.. ;)

ten pajac też ładny - ale ja wstrzymuje sie od kupa tego typu ubranek...bo termin miałam na 24 grudnia - przesunął się 27 grudnia - jesli chodzi o termin z usg 3D - a moja ginekolog przepowiada ciagle, ze 1 stycznia to termin optymalny.. wieć niby lepiej jakbym przenosiła tę ciąże do 2011 ;)- wiec szanse małe bym taki ciuszek założyla małej..ale troszkę zazdrozcze tym co już mają na swiecie swoją dzidzię ur 2010... no ale moja niech jeszcze sobie posiedzi w ciepłym brzuszku - bo na dworze zimno..
dowiedziałam się już po co miałam się skontaktować ze szpitalem... i wcale nie chodziło o małą ilość płytek krwi - tylko o to, że wykryto przeciwciała w mojej krwi. A z mężem mamy taką samą grupę BRh+ więc nie kumam...
gdzieś kiedyś czytałam, że dziecko może mieć RH minus, podczas gdy jego oboje z rodziców mają RH plus... - ale najlepiej zadzwonić, albo przejśc się do lekarza by wyjaśnił i nie marwić się niepotrzebnie....
może mieć wiem o tym ale konflikt jest tylko przy odwrotnej sytuacji...
Marchew u mnie tez wykryto przeciwciała, również zostałam skierowana do poradni krwi. Okazało się, że moje przeciwciała jednak nie są groźne dla dziecka i mam je najprawdopodobniej od przyjętej szczepionki w dzieciństwie. Nie mam się co martwić więc życzę Ci aby u Ciebie te przeciwciała nie były żadnym zagrożeniem :) Trzymam kciuki :)
najgorsze jest to, że przy tym tempie ich wykonywania badań to ja się pewnie dowiem jak będę na porodówce... hehe
Cześć mamuśki!
Wróciłam własnie od lekarza. Dr potwierdził dziewczynkę, waży już 1,7 kg ;-). Wszystko w normie, mała główką w dół jest ułozona i wg lekarza jest zdrowa. A ja w końcu zwalczyłam infekcję.
Także bardzo się cieszę.
Kolejną wizytę mam 2 listopada ;-).
Hejka

Michałowa, cieszę się, że wszystko w porządku - myślałam, że może sie spotkamy, ale ja mam wizytę jutro na 15, ciekawe na kiedy mnie umówi na następną. Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku.

Marchew - powodzenia - wszystko będzie w porządku.

U mnie generalnie samopoczucie ok, waga rośnie już jest jakieś 10 kg na plusie i cały czas mam apetyt.
Może za miesiąc się spotkamy ;-). Zapomniałam napisać, że ważę już 77 kg...14 kg do przodu. Masakra! Ale wcale nie zmniejszyło mi to apetytu ;-).
mi apetytu może nie zmniejszyło - ale odstawiłam słodycze... ciekawe jak długo bez nich wytrzymam ;P
Hej, do dziewczyn które mają niewielką cukrzycę ciążową, na jakiej jesteście diecie.
Ja mam cukrzycę ciążową. Na razie odstawiłam słodycze i niektóre owoce /winogrona/ . Jem tylko ciemne pieczywo, raczej gotowane mięso. A i staram się jeść mało ale kilka razy dziennie. Wcześniej jadałam raczej obfite posiłki ale np. tylko 3 razy dziennie teraz musze to rozkładać na 5, 6 posiłków w ciągu dnia.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry