Widok

MAMUSIE GRUDNIOWE 2010 :)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam serdecznie wszystkie mamusie grudniowe 2010 może czas rozpocząć nasz wątek bo nas przybywa :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dokładnie super, że się już wchłonął... ja nie prostuje włosów (bo wyglądam tragicznie)...
ja będę miała do czynienia tylko z położną bo mieszkam w UK i takie tutaj są zasady... ginekologa widziałam, tylko dlatego, że byłam w szpitalu...
image
image
podejrzewam ze tego krwiaka mogłow ogole nie byc , ze ten lekarz zle cos widzial , bo dziwne ze tak szybko sie wchlonal
asienkaj - ważne, że go nie masz... teraz będziesz spokojniejsza...
image
image
tak jestem spokojna i szczęśliwa :)
Hehe, no niestety muszę podnosić ręce - nie da się inaczej. Ja też suszę i podkręcam włoscy, bo proste jak druty mam. Tak samo jak chcę spiąć włosy - też ręce u góry. Ale co zrobić. Jakoś wyglądać w pracy trzeba.
No Asienkaj wiem co czujesz ;-). Fajnie, że wszystko ok.
ostatnio mam tylko przekrwiony nos i nawet krew z nosa mi poleciala dwa razy ale podobno to moze wystepowac w ciazy poniewaz blona jest wlascnie przekrwiona z powodu wiekszej ilosci krwi w organizmie
a jak tam mdłości u Was dziewczyny? Mnie raz mdli innym razem czuje się świetnie.
image
image
ja tez mam roznie ale przewaznie rano a pozniej juz mnie nie mdli
Hej a czy któraś z was wymiotowała?Bo ja już dwa razy.A mdłości mam prawie cały czas.
ja też dwa razy (wczoraj w pracy był mój drugi raz;P)
image
image
U mnie od 3 dni o niebo lepiej:) Mam nadzieje ze zgaga juz nie wroci:)
image
image

image
Witam wszystkie grudniowe mamusie!Mój maluszek w brzuszku ma juz 6 tygodni..Pozrawiam
witam nową grudniową mamę:)
image
image
Witamy kolejną mamusie grudniową :)
Witamy grudniową mamusię ;-)

Ja póki co nie mam mdłości itp. Także super ;-).
Mdłości mdłości i jeszcze raz te nieszczęsne mdłości chyba mnie zamęczą.Czuję się okropnie nie tylko rano cały dzień.
Dziękuję za miłe przyjęcie:-)
A jeśli chodzi o mdłości to mnie męczą tylko czasami na szczęście....ale ponoć to rano przed wstaniem z łóżka trzeba zjeść krakersa lub 2 albo sucharki i jeść cały dzień lekkostrawne posiłki....ponoć pomaga...mi wczoraj pomogły o dziwo lody(takie pyszne o smaku arbuzowym,które przyniósł nam Tatuś)no i 15min.leżenia plackiem...
a Wy macie jakieś sprawdzone sposoby?
Ojeju nie mogłam się powstrzymać, żeby nie napisać, że trzymam za Was kciuki:) Ciąża to cudowny okres. Ja w ciąży mogłabym być cały czas (no może końcówka ciężka). Ja urodziłam 31.12, więc termin jak BlueBell tylko rok wcześniej:)
Powodzenia dziewczyny!
Dziewczyny a czy macie jakieś zachcianki?Ja ciągle myślę o lodach wczoraj musiałam kupić sobie cały litr i tak sobie podjadam po troszku.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

na co zwrócić uwagę przy podpisywaniu umowy z Biurem nieruchomości (61 odpowiedzi)

Chcę sprzedac mieszkanko, kawalerke. Ile zycza sobie w tej chwili biura nieruchomosci, znaczy...

Wyprawka dla dzidziusia, kiedy zacząć kupować? (38 odpowiedzi)

Hej, kiedy zacząć kupować wyprawkę dla dzidziusia tak (na raty)? I co kupować najpierw a co w...

Ciemieniucha - skuteczne metody (51 odpowiedzi)

Może doradzicie coś skutecznego na ciemieniuchę. Moja mała ma na środku główki cały placek....

do góry