Widok

MAMUSIE STYCZNIOWO-LUTOWE 2014

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Skoro Styczniówki się zgadzają, to pozwolę sobie stworzyć wspólny wątek. Zapraszam wszystkie mamusie z terminem na styczeń i luty 2014.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja rodzilam na Zaspie i polecam. Wszytsko bylo naprawde ok mimo ze nie mialam tam lekarza. Jesli koniecznie chcesz miec lekarza ze szpitala to na Zaspie jest super dr Piotr Zabul, mi robil cc, mam malutka blizne, a teraz bylam u niego na usg genetycznym, jak dla mnie super czlowiek i lekarz. Ponoc dobry jest tez Matkowski z Zaspy.
Właśnie sama nie wiem, Zaspę mam bardzo bardzo blisko i to też jest plus, z drugiej strony myślałam o porodzie w wodzie czyli Wojewódzki
Ja chyba wybiorę Kliniczny, ale do stycznia jeszcze może mi się odmienić :)
Ja nie uwazam zeby fat czy ma sie lekarza w danym szpitalu mial jakos bardzo pomoc. Twojego lekarza moze nie byc na dyzurze, jak ma sie jakas trudna ciaze skomplikowana to rozumiem, ale tak to dla mnie w ogole nie jest wyznacznik wyboru lekarza. Rodzilam na Zaspie nikt mnie tam nie znal i dobrze sie mna zajeli.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiem, do stycznia jeszcze daleko, ale już zdecydowałyście się na szpital? Ja ciągle nie mogę się zdecydować :(
A czy ta pani dr przyjmuje też w jakimś szpitalu? Wolałabym rodzić tam gdzie przyjmuje tez lekarz do którego chodziłam, oczywiście, wizyty w ciąży mogą być prywatne, ale nie chce trafić do szpitala, a później hmmm kim pani jest?
Ja chodzę do Invicta w Gdańsku. Dr. Paszkiewicz Ewa, już od dwóch lat do niej chodzę, i też dzięki tej doktor zaszłam w ciąże bo mam zespół policystycznych jajników a udało się za pierwszą próbą :) Koleżanka poleca także dr. Puzia (nie wiem czy to Pan czy Pani).
ja się dowiem dopiero pod koniec miesiąca;( jeżeli będzie chciało pokazać;) jestem w 19tyg ale na ostatnim pokazywało tylko pupę;)
Ja mam wizytę w czwartek, usg genetyczne :) Na płeć jeszcze za wcześnie raczej :) Ale już nie mogę się doczekać!
ja juz zarazm18 tydz..i tez sobie liczę ;D na synka (moja córa też)..no ale zobaczymy ...
ja 12 tydz wiec jeszcze troszke mam synka i licze na szczesliwy los ze bedzie córeczka ;-)
a ja mam pytanie-czy któraś z mamuś zna już płeć :) ja juz jestem ciekawa- w przyszłym tygodniu mam wizyte -liczę na usg- bedzie to juz 18 tydzien-wiec moze, może... :D
dziewczyny, czy ktoras z Was chodzi do Invicty w Gdansku?
Mam pytanie odnosnie lekarzy.
Chodze do Gniadka, jak i w pierwszej i w drugiej ciazy, ale juz chyba musze zmienic lekarza, zreszta taki mialam plan od poczatku tej ciazy, ale nie znam innych lekarzy.
Moze kogos polecicie - jakies aktualne informacje bym potrzebowala....
i dodaje siebie i babelkowa :-)

STYCZEŃ:

02.01.2014 kammcia
04.01.2014 Jaagnes
05.01.2014 Dzula
12.01.2014 Nalla
13.01.2014 justi
17.01.2014 Karmelek
20.01.2014 Wilczyca246
31.01.2014 Martyna.89

LUTY:
02.02.2014 Caroca
05.02.2014 sylwia781122
18.02.2014 Kobietka
19.02.2014 Patrycja89
19.02.2014 babelkowa
Cześć Dziewczyny :)
Dołączę do Was jeśli mogę :)
Mam termin na 19 lutego, to moja pierwsza ciąża :)
może małe podsumowanie?

STYCZEŃ:

02.01.2014 kammcia
04.01.2014 Jaagnes
05.01.2014 Dzula
12.01.2014 Nalla
13.01.2014 justi
17.01.2014 Karmelek
20.01.2014 Wilczyca246
31.01.2014 Martyna.89

LUTY:
05.02.2014 sylwia781122
18.02.2014 Kobietka
19.02.2014 Patrycja89
zapewne się spotkamy;)
ja tez mam taką nadzieję, ze jednak będzie to styczeń ;) ale kto tam wie. my jeszcze nie znamy płci. mam nadzieje, że w następny piątek się dowiemy ;)

Jaagnes no i mam nadzieje, że spotkamy się w szkole rodzenia ;)
Kammcia nawet rodzić chcemy w tym samym szpitalu;) A płeć już znasz?
Miejmy nadzieję że dzidzie przyjdą na świat w styczniu;) nie jeszcze w grudniu...
a ja chyba coś poczułam :) tak mi się zdaje,,, hehe takie jakieś małe bąbelki;) nie wiem czy to już to, ale kto wie :)

ja jestem w 19 tygodniu, za tydzień mam wizytę u nowego gina. ciekawe jak będzie.... bo teraz znów wszystko tłumaczyć od nowa :(

ps. jaagnes mamy ze sobą dużo wspólnego ;) nie dość, że obie z wejherowa, to jeszcze termin bardzo podobny i u nas również 5 lat starań ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry